Porovnání detektorů

Takže mám toho na srdci celkem hodně. Poprosil bych srovnání detektorů Garrett 150 a 250 + C.Scope CS440XD a CS990XD. Zalíbil se mi CS440XD, tak se chci zeptat (je to jenom maličkost) na obrázku z akce je k detektoru CS440XD přidána Vojenská lopatka RU, kdežto na stránce detektoru je k němu přídávána vojenská skládací lopatka Rusko. Osobně bych byl za tu skládací lopatku Rusko raději. A dále, mohl by jste mi někdo něco více řící k temuto detíku, CS440XD, jsem zaměřen hlavně na militarie, nějaká osobní zkušenosti, trochu vadí, že u něj není žádný ukazatel, jen reproduktor, ale jsem jen začátečník, tak uvidím, ten bych si asi na začátek i koupil, je to dobrá volba? Díky za odpověď a pěkné svátky. :-)

Punisher

založil Punisher 24.12.2009 23:27
Zpět na přehled diskusních témat

40 online

Stránka:
1
24. prosince 2009
Punisher
| A ještě      Reagovat

Punisher
A ještě ja je to s cívkama do C.Scope CS440XD, nikde jsem je nenašel, dají se někde sehnat???
25. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Sondu si můžeš normálně objednat. Musí se ale nastavit. Je součástí oscilačního obvodu.
25. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Díky za odpověď a ještě (vim,je to prkotina), jak je to s těma lopatkama ?
25. prosince 2009
SHORTY
Hauptmann
|      Reagovat

SHORTY
Já bych řekl,že se jedná o stejné lopatky. ;-) :-D
25. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Lopatky jsou to různé. První je armáda bývalého SSSR a druhá je Rakousko-Uherská, ale vyráběná do 60 let pro Maďarskou armádu ;-)
25. prosince 2009
SHORTY
Hauptmann
|      Reagovat

SHORTY
Aha o:-)jsem asi slepý :-D
25. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Mě se víc líbí ta z toho SSSR, takže jaká lopatka je k detíku dodávána? ;-) Moc se v tom neorientuju.
25. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Momentálně RU, pokud by jsi chtěl USSR není to problém. Ještě jich pár skladem je, ale jedná se o armádní výprodeje, takže dodávky jsou trochu nepravidelné ;-)
25. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Takže šlo by, kdybych si objednal z e-shopu ten C.Scope CS440XD, že by jste mi vyměnili RU lopatku za tu skládací z SSSR? Byl bych vděčen.
25. prosince 2009
martin34
Soldat
|      Reagovat

martin34
já bych tu skládací nejradši vyměnil(( tu podložku už mám úplně ohlou no prostě hrůza furt šroubuju a stejně nedrží(( musím tam dát pořádnou podložku, koupil bych jinou, ale počkám, přeci jen je to chvilka od koupe detíku))) to by mě manželka.....
26. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Tak už je objednáno, do poznámky jsem uved žádost o výměnu lopatky za tu skládací Ruskou.
26. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Jěště otázka, kdy to tak přijde, objednal jsem to dnes, tj. 26.12.2009.
26. prosince 2009
tacud
Gefreiter
| Re:      Reagovat

tacud
Zboží bude odesláno hned jak bude mít PPL zase svoz, tj. v Po 28/12 a doručeno by mělo být následující prac. den, tj. v Út 29/12. Až to budeme odesílat tak Vám pošlu číslo zásilky :-)Hezký sváteční den. Mlejnská
26. prosince 2009
Punisher
| Re: Re:      Reagovat

Punisher
Děkuji
29. prosince 2009
Punisher

Punisher
Dnes už asi nepřijde, že? :-(
26. prosince 2009
-dub-
Soldat
|      Reagovat

-dub-
ty jseš ale nedočkavej :-) :-) :-)
29. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Můžete mi konečně říct, kdy to přijde???? :-/
29. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Pardon, vybil se mi mobil, pokud jsem to dobře pochopil, tak je vina u dopravce, čili u PPL?
29. prosince 2009
tacud
Gefreiter

tacud
Nic se nestalo. Ano, v mailu byste měl mít číslo zásilky. Pokud ne, můžu ho napsat ještě sem. Dnes to mají na rozvozu. Jsou jen dvě možnosti, buď už u Vás byli a "nedozvonili" se a nebo ještě přijedou. Můžete zkusit zavolat na depo, pod které spadáte tel: 387000820 a dát jim to číslo zásilky. My svůj díl práce splnili ;-) tak hodně štěstí a kdyby něco zavolejte. To je každopádně vždy lepší v případě řešení problémů zavolat, na chatu nejsme 24 h a tak může být odpověď zbytečně zpožděna :-)
29. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Jasně, právě mi volal řidič PPLka, navedl jsem ho, asi zabloudil, tak teď čekám. ;-)
29. prosince 2009
Punisher
|      Reagovat

Punisher
Tak už mi právě dorazil ten detík, už se těším na zejtřejší zkoušku, tímto děkuju Lovcipokladu.cz, dobrá práce.
29. prosince 2009
miki
Feldwebel

miki
Tak ať ti to hledá . Taky ještě zítra vyrazím,snad ještě pujde kopat :-)
29. prosince 2009
-dub-
Soldat

-dub-
Držím palce při prvním hledání :-)
29. prosince 2009
tacud
Gefreiter
|      Reagovat

tacud
konec dobrý, všechno dobré :-)tak přejeme hodně hledačského štěstí a kdybyste cokoli potřeboval poradit apod. je lepší kontaktovat Elmaru tel. na 731 102 713. Hodně zdraví v novém roce. J. Mlejnska a team LP
30. prosince 2009
Peking
Feldwebel
| Mambovo Cortese?      Reagovat

Peking
Tesoro EuroSabre II? Nebo Goldmask II - III? Těžké otázky, rád si nechám poradit. Bude prosím časem srovnání GM (BG) a Tesoro EuroSabre II?
30. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Nějaké testovací srovnání asi nikdy nebude. Tomu se vyhýbám, je to hodně neprůkazné. Nikdy nebudu schopný ovládat oba detektory na stejné úrovni ve stejný okamžik. To prostě není možné :)

Test EuroSabre II bude za cca 2 až 3 měsíce. Teď jsem ho začal chodit a i když jsem z tohoto nového detektoru nadšený, stále čekám kdy se oběví nějaká muška na kráse :-)

Jinak jsou to ale detektory uplně jiné, EuroSabre II má jasnou a nekomlikovanou odpověď. Zatím se zdá že výbornou hloubku ve všech lokalitách co jsem měl šanci projít. GM II je detektor na zvládnutí určitě těžší, na druhou stranu v místech s mírnou nebo střední mineralizací dosahuje mnohdy snových hloubek. Vše je ale hlavně na hledači který detektor ovládá :-)
2. ledna 2010
Peking
Feldwebel
|      Reagovat

Peking
Díky. Čím více informací, tím větší nerozhodnost. Na předváděčce od Habánů jsem toužil po GM, nyní vítězí EuroSabre díky váze a jeho vlastnictví Shortym a Cortézem, kteří jistě poskytnou recenzi. Nadále hlodá červík nad Mambovo Cortésem. Ahoj
2. ledna 2010
cortes
Zugsführer
|      Reagovat

cortes
Peking..Za 1..nejsu cortez,ale cortes :-P
Za 2..Pokud nějaká recenze bude ;-)tak až odchodím ještě hooooodně hodin :-D
18. února 2010
Marten
Korporal
|      Reagovat

Marten
Ahoj mě by moc zajímalo srovnání Tesoro EuroSabre II a Goldmask 3+ ? :-D
18. února 2010
Marten
Korporal
|      Reagovat

Marten
Ahoj mě by moc zajímalo srovnání Tesoro EuroSabre II a Goldmask 3+ ? :-D
18. února 2010
Elmara
Feldmarschall

Elmara
Tak to mě co by hledače taky. Ale pouštět se do nějakého srovnávacího testu nebudu :-)

Třeba se toho ujmě nějaký hledač :-)
18. února 2010
Marten
Korporal

Marten
No to neva srovnávací test nemusím, já bych se spokojil s Tvým osobním názorem (jistě jsi je oba chodil) klidně na E-mail marten.n@seznam.cz :-D o:-)
23. února 2010
kolonizator
|      Reagovat

kolonizator
To Elmara
někde ve fóru jsem četl, že připravujete srovnání Tesora Tejona a Cortese. Jak jste daleko? Je mi jasné, že současné počasí moc nepřálo, ale začíná se oteplovat... :-)
24. února 2010
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Na oba detektory vyšlo na lovci pokladů několik testů. Myslím že jsou velice obsáhle a snadno tak přístroje porovnáš sám. Testy najdeš v archivu pod záložkou testy detektorů :-)
8. března 2010
locksley007
Korporal
|      Reagovat

locksley007
ahoj, jeden dotaz...chci si koupit Garrett ACE 250....je to dobrý detektor?
8. března 2010
Vlk
Gefreiter

Vlk
já mám ACE 150 a naprostá spokojenost. 250 je to samý, jen má navíc pár funkcí. Chodí ho kamarád a je celkem spokojenej.
Ale má i nevýhody, třeba když si klepneš cívkou o pařez, hlásí ti nález, ale na to se dá zvyknout a už se mi to moc nestává.
Prý to dělají všechny garetty.............
26. prosince 2010
Hanz5

Hanz5
Když klepneš cívkou o pařez nebo cokoliv jiného skoro vždycky se projeví prozvuk, není to jen "bolest" garetta. Mě se to stávalo u Cortese i Mušketýra. Obalil jsem si proto cívku nařízlou gumovou hadicí jako takový mantinel. Protože tvrdých nástrach pro sondu je všude mraky ;-)
26. prosince 2010
Hanz5

Hanz5
Když klepneš cívkou o pařez nebo cokoliv jiného skoro vždycky se projeví prozvuk, není to jen "bolest" garetta. Mě se to stávalo u Cortese i Mušketýra. Obalil jsem si proto cívku nařízlou gumovou hadicí jako takový mantinel. Protože tvrdých nástrach pro sondu je všude mraky ;-)
8. března 2010
locksley007
Korporal
|      Reagovat

locksley007
je tu někdo??
Stránka:
1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšenímDetektor na splátky

Platby kartou

Novinka v eshopu:
bezpečné online platby kartou

MaserCard Visa

Nejčtenější články

Nejčtenější vůbec

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V olomoucko, přerovsko, prostějovsko a okolí:
Salli: Pristi stredu by to slo. » ukázat

vladimir77: No ale zase by si mohl jít rovnou do práce ;-) :-D :-D :-D :-P » ukázat

vladimir77: Ne myslel jsem příští.Loki zkuz to přehodnotit.V pátek budu ... » ukázat

SilverXp250: já bych dojel taky » ukázat

pesxp: tudle středu-zítra? » ukázat

> Vstup do fóra
40 online

Nejživější v chatu

moon1970: No myslím si že ty výsledky zase tak moc nesedí,některý Teso... » ukázat

Turbo: Zdravím a závidím Ti Tvůj optimismus: Myslím tím to &q... » ukázat

Turbo: Tabulka rozhodně zajímavá. Je otázkou, zda provádějíc... » ukázat

miclosch: To Hanys84:dík moc,přesně to jsem potřeboval. » ukázat

moon1970: http://www.novinky.cz/domaci/258424-pultunovy-stribrny-poklad-nalezeny-na-smichove-propadl... » ukázat

> Vstup do chatu
40 online

Facebook doporučuje