POVODNĚ 2009 !!

Ahoj všichni jelikož všichni víme co se děje na Moravě a bohužel nikdo nebyl ochotný do těchto míst zajet chtěl bych vás poprosit alespon o finanční pomoc alespon formou DMS a myslím že 30 korun nikoho nezabije stačí poslat SMS ve tvaru
DMS POVODNE09 na číslo 87777

založil bobanx 27.6.2009 19:43
Zpět na přehled diskusních témat

25 online

27. června 2009
kokerss
Zugsführer
Reagovat
kokerss

Už to tam posílám,je to katastrofa! :,-( :,-( :,-(

detektor: XPGMP, město: Morava
27. června 2009
rorys
Gefreiter
Reagovat
rorys

odesláno. Je mě těch lidí opravdu líto.

detektor: Fisher F75, město: Brno
27. června 2009
mates_21
Korporal
Reagovat
mates_21

To co se děje,je děs.Pár minut a kolika lidem to převrátí život naruby.Prosit nemusíš.To je snad samozřejmost.

detektor: Garrett 2500, město: Bystřice
28. června 2009
shorty
Major
Reagovat
shorty

Včera tam prý opět pršelo. Je to šílené. DMS odeslána a budu posílat další. Všem postižený přeji,aby se dočkali pomoci a počasí se umoudřilo.

detektor: dobrej,http://www.snopa.estranky.cz/, město: docela pěkné
28. června 2009
bobanx
Oberst
Reagovat
bobanx

JJ asi stárnu a nějak mě to lidský neštestí bere :-/ včera mě snad poprvé nebavilo ani hledání protože jsem si připadal jako lepml že sbírám nicotné mince a o sto kilometrů dál lidi prožívají takovou hrůzu :-( dík všem

detektor: , město:
28. června 2009
wendy
Reagovat
wendy

chlapi je to hruza co ta voda během chvilky dokáže -ja bydlím prakticky 10-15 km od Nového jičína a oblastí které to tak postihlo -my jsme měli štěstí ale chudáci ti lide tam-cely život buduješ a stačí pár minut a je všechno pryč.3patné je že tu pořad prší a hned ráno v7h byla opět bouřka a lilo.Jsem hrdy na takové lidi jako jste vy a myslím si že my češi a moraváci nejsme až tak špatní-posíláme i s robkou sms-zdravím všechny wendy

28. června 2009
tomtom
Gefreiter
Reagovat
tomtom

Vratil sem se planovane s klubovky vcera vecer,s nasledky povodni sme se tez potkali a na nalade to bylo znat..Dnes odp.jedu s mati primo do nejblizsi vesnice a nejake ty veci plus penize dame konkretne postizenym..a predpoved pocasi opet na ..vno!

detektor: garrett ace 250,minelab e-trac, město: ostrava
28. června 2009
elmara
Feldmarschall
Reagovat
elmara

Je to peklo, v Jeseníkách bylo na hodně míst vzhůru nohama.

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
28. června 2009
alex
Leutnant
Reagovat
alex

Je to tam. :-/

detektor: E-TRAC, CS3MX,,malý bráška garetík, město: Zlín
30. června 2009
blackjoe
Feldwebel
Reagovat
blackjoe

Posláno :-/

detektor: CS3MX , Tesoro Cortés, město:
30. června 2009
bobanx
Oberst
Reagovat
bobanx

Včera bylo ve zprávách že bylo posláno třista tisíc DMS což se mi ne množství obyvatel zdá dost málo a to nemluvím o tom že jsou jedinci kteří poslali těchto zpráv z jednoho mobilu víc :-(

detektor: , město:
30. června 2009
Michy
Oberleutnant
Reagovat
Michy

3x odesláno :-(

detektor: Fisher F75 Ltd, město: Brno, 18 let
30. června 2009
elmara
Feldmarschall
Reagovat
elmara

Někde jsem četl, že češi dávají ze všech evropských národů na charitu v přepočtu na HDP a počet obyvatel nejvíce. Je dobře že lidi nejsou lhostejní!

detektor: Tejon Ultimate, CS6MX, GM4, město: Jílové u Prahy
30. června 2009
cortes
Zugsführer
Reagovat
cortes

Lidi vkládají i na účty,nebo osobně,formou různých darů a pod.
Ale najdou se určitě i lidi ,kteří na to kašlou,když se jich to přímo netýká.

detektor: Fisher 1270,DetectorPro UniProbe, město: Moravák.Přechodně Praha,39 let

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky