Už to tam posílám,je to katastrofa!

Ahoj všichni jelikož všichni víme co se děje na Moravě a bohužel nikdo nebyl ochotný do těchto míst zajet chtěl bych vás poprosit alespon o finanční pomoc alespon formou DMS a myslím že 30 korun nikoho nezabije stačí poslat SMS ve tvaru
DMS POVODNE09 na číslo 87777

Už to tam posílám,je to katastrofa!

odesláno. Je mě těch lidí opravdu líto.

To co se děje,je děs.Pár minut a kolika lidem to převrátí život naruby.Prosit nemusíš.To je snad samozřejmost.

Včera tam prý opět pršelo. Je to šílené. DMS odeslána a budu posílat další. Všem postižený přeji,aby se dočkali pomoci a počasí se umoudřilo.

JJ asi stárnu a nějak mě to lidský neštestí bere
včera mě snad poprvé nebavilo ani hledání protože jsem si připadal jako lepml že sbírám nicotné mince a o sto kilometrů dál lidi prožívají takovou hrůzu
dík všem
chlapi je to hruza co ta voda během chvilky dokáže -ja bydlím prakticky 10-15 km od Nového jičína a oblastí které to tak postihlo -my jsme měli štěstí ale chudáci ti lide tam-cely život buduješ a stačí pár minut a je všechno pryč.3patné je že tu pořad prší a hned ráno v7h byla opět bouřka a lilo.Jsem hrdy na takové lidi jako jste vy a myslím si že my češi a moraváci nejsme až tak špatní-posíláme i s robkou sms-zdravím všechny wendy

Vratil sem se planovane s klubovky vcera vecer,s nasledky povodni sme se tez potkali a na nalade to bylo znat..Dnes odp.jedu s mati primo do nejblizsi vesnice a nejake ty veci plus penize dame konkretne postizenym..a predpoved pocasi opet na ..vno!

Je to peklo, v Jeseníkách bylo na hodně míst vzhůru nohama.

Je to tam. 

Posláno 

Včera bylo ve zprávách že bylo posláno třista tisíc DMS což se mi ne množství obyvatel zdá dost málo a to nemluvím o tom že jsou jedinci kteří poslali těchto zpráv z jednoho mobilu víc 

3x odesláno 

Někde jsem četl, že češi dávají ze všech evropských národů na charitu v přepočtu na HDP a počet obyvatel nejvíce. Je dobře že lidi nejsou lhostejní!

Lidi vkládají i na účty,nebo osobně,formou různých darů a pod.
Ale najdou se určitě i lidi ,kteří na to kašlou,když se jich to přímo netýká.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.