přechod od Ace 250 k analogu

Zdravim všechny.Asi po pul roce (občasného) hledání s Ace 250,sem zjistil,že to nebude to pravé ořechové,když chce člověk opravdu něco nacházet. Druhý důvod proš chci přesedlat je,že převážně hledám v lokalitách zamořených čedičem. Rád bych si pořídil o třídu lepší detík. Přemýšlim o XP,ale nezavrhuji ani Tesora. Nejradši bych digitál (Fisher f70),ale mam strach,že čedič nezvládne. Prosím o radu,čím víc,tím lépe. Díky Fakman 8-)

založil fakman 20.12.2009 11:04
Zpět na přehled diskusních témat

48 online

Stránka:
1
22. prosince 2009
zellis
|      Reagovat

zellis
Na tvém místě bych radči volil mezi detektory c.scope a nebo tesoro lobo.Sám vlastním c.scope 990xd,sice dosah je mezi ace 250 a c.scope 3mx ale ještě jsem nenarazil na šutr, který by se ozval 8-),nebo nějaké místo kde by detektor byl nestabylní o:-)
22. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Čediče jsou obecně problém a na trhu není příliš detektorů které by se v takovém prostředí dokázaly pohybovat.

Pokud jsi opravdu z nějaké takové feromagnetické lokality, chce to detektor otestovat. Jinak můžeš zažít dost nepříjemné zklamání. Pokud chceš přijeď si do Jílového pujčit Tesoro LOBO Super Traq. Když to detektor bude sedět máš vyhráno. Z toho co je dnes k mání je co se týče pohybu ve feromagnetických horninách lobo určitě no.1 :-)
23. prosince 2009
cabraka
Soldat
| ČEDIČE      Reagovat

cabraka
Mam take dotaz jak by na takové lokalitě fachal pulzní detektor od C SCOPU ? :-O
23. prosince 2009
zellis
| Re: ČEDIČE      Reagovat

zellis
Pro čediče je to vynikající detektor,skvělá hloubka :-D ale bez diskriminace :-(.Stím to detektorem nerozeznáš barevné cíle od železných :-/.
23. prosince 2009
cruise13
Stabsfeldwebel
|      Reagovat

cruise13
Malá poznámka.Pokud budeš často hledat v místech kde se vyskytuje množství čediče (mám na mysli hlavně České středohoří) tak si v žádném případě nekupuj jinak skvělý Tesoro Cortes
24. prosince 2009
fakman
|      Reagovat

fakman
Tak uz mam par favoritu. GARRETT 2500,XP GOLDMAXX II,XP ADVENTIS II,FISHER F75 ,TESORO LOBO,ale u nej si nejsem jisty jak na tom bude s hloubkou. Jinak diky za rady.
25. prosince 2009
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
Ahoj. Hloubku si můžeš u Loba otestovat přímo u nás na poligonu a porovnat s dalšímy detektory.

V nadpisu máš ale přechod od Ace k analogu. Většina detektorů, které jsi si vybral zpracovává signál číslicově?
25. prosince 2009
fakman
|      Reagovat

fakman
Elmara - Asi bych se s analogem jen tak nenaučil. Na 90% pujdu do fishera f75. Doufám,že si zase někde nepřečtu nepříznivou recenzi a nezvyklá mě to. XPčka jsou určitě dobré detíky,ale na můj vkus dost předražené a nic moc člověku neřeknou.
8. ledna 2010
Elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

Elmara
To fakman: F75 je povedený detektor. Určitě to není šlápnutí vedle. Nakonec vždy záleží na tom co hledači sedí, každý jsme nějaký. :-)
11. února 2011
indijohns
Gefreiter
|      Reagovat

indijohns
Já přešel od ACE 250 na Tesoro ES II, právě proto, že u nás je mnoho čediče kolem. ES II se povedla, má výborné odladění půdy. Takže doporučuji EuroSabre II. ;-)
Stránka:
1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšenímDetektor na splátky

Platby kartou

Novinka v eshopu:
bezpečné online platby kartou

MaserCard Visa

Nejčtenější články

Nejčtenější vůbec

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V olomoucko, přerovsko, prostějovsko a okolí:
SilverXp250: stím ciklistou měto taky pobavilo, mám takovej kdo bi to mohl být :... » ukázat

Pyrda: Loki,s tím ciklistou jsi mě dostal,vybuchl jsem smíchem :-D :-D :-D
Jsem ... » ukázat

Salli: Ale je pravda,ze patek je patek. ;-) » ukázat

Salli: Pristi stredu by to slo. » ukázat

vladimir77: No ale zase by si mohl jít rovnou do práce ;-) :-D :-D :-D :-P » ukázat

> Vstup do fóra
48 online

Nejživější v chatu

moon1970: No myslím si že ty výsledky zase tak moc nesedí,některý Teso... » ukázat

Turbo: Zdravím a závidím Ti Tvůj optimismus: Myslím tím to &q... » ukázat

Turbo: Tabulka rozhodně zajímavá. Je otázkou, zda provádějíc... » ukázat

miclosch: To Hanys84:dík moc,přesně to jsem potřeboval. » ukázat

moon1970: http://www.novinky.cz/domaci/258424-pultunovy-stribrny-poklad-nalezeny-na-smichove-propadl... » ukázat

> Vstup do chatu
48 online

Facebook doporučuje