založil 1.1.1970 01:00
Zpět na přehled diskusních témat

22 online

Stránka:
1 2 3 4 5 6 332 další>
26. dubna 2009
frantaSK
Soldat
| TO ELMARA      Reagovat

frantaSK
Rozmyslam nad kupou Tesoro, rozhodujem sa medzi DeLeon a Laser Hawkeye, vedel by si mi ozrejmit rozdiely medzi nimi? Vsimol som si aj rozlicne napajanie 8x1,5V a 9V.
Dakujem za odpoved.
15. října 2010
maares
| Re: TO ELMARA      Reagovat

maares
ahoj.chci si koupi nový detektor(ten starší nechám synovcovy,at nechodím sám :-). budeme chodit v českém středohoří,kde je hodně čediče.takže by si měl poradit s feromagnetickýma horninami.nejvíc se mi zamlouvá Detektor kovů Garrett GTI 2500 Pro Pack Plus,už pro výbavu.ale rád si nechám poradit.cena by se mohla pohybovat 25 000-30 000kč.díky.M. a všem hodně tónů.
15. října 2010
pracant
| Re: Re: TO ELMARA      Reagovat

pracant
nekupuj garet v printexu mám špatnou skušenost se servisem při poruše v záruce mě nařkli ze zásahu do přístroje co nebyla pravda a odmítly záruku, tak serioznost firmy u mě skončila a nekoupím si tam ani lopatku.
18. října 2010
ecko

ecko
Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jestli je TESORO LOBO starý cca 3 roky dobrá volba na začátek. Nejdná se o TESORO LOBO SUPER TRAQ,nýbrž o jeho předchůdce. Nebo co by bylo na začátek nejoptimálnější.
Díky moooc
20. května 2011 3:04
pepeknamornik

pepeknamornik
caute lidi co byste doporucili zacatecnikovi na plazovy hledani
26. dubna 2009
kokeš
Zugsführer
|      Reagovat

kokeš
Já se rozhoduji mezi Cortesem a Tejonem,taky bych rád nějakou informaci.Díky.
26. dubna 2009
frantaSK
Soldat
| Re:      Reagovat

frantaSK
Ja by som bral asi cortes...
26. dubna 2009
elmara
Feldmarschall

elmara
Ahoj. Na oba detektory najdeš na lovci testy a na Tejóna se ještě jeden testík momentálně překládá. Jelikož momentálně chodíš s Fíšou F2, bude v obou případech pro tebe posun opravdu velký ;-)
26. dubna 2009
kokeš
Zugsführer
| Re: Re:      Reagovat

kokeš
Já před léty chodil s De Leonem,ale nějak jsme si nerozuměli,tak šel pryč.Nyní se chci vrátit ke značce a rozhoduji se mezi těma dvěmi.Tak koukej radit,je to tvůj kšeft :-D ;-)
27. dubna 2009
elmara
Feldmarschall
| Re: Re: Re:      Reagovat

elmara
Ahoj.Máš to na emailu. Pokud se budeš chtít zeptat na podrobnosti, volej na tel 731 1 27 13 nebo pošli sms. Elmara
31. května 2009
patrik.
Soldat

patrik.
Ahoj chci si zakoupit detektor kovu mam vihlidlé dva garrett 250 ace a ten druhý je C.Scope CS3MX ale zaskočila mě frekvence proč je jedna u gerrettu niší a u C.Scoppu viší jaký to má učinek ? sem začatečník a bil bych rad kdybi my někdo poradil s pozdravem Patrik
31. května 2009
elmara
Feldmarschall

elmara
Ahoj. Vyší frekvence dává větší citlivost na malé předměty. Další plus u CS3MX je přesnější zaměření a vyhodnocení předmětu. Velký plus je odolná konsrukce detektoru (vodotěsné a nározuvzdorné sondy, voděodolná a prachotěsná konstrukce boxu elektroniky). Ace 250 ale není špatný detektor, pokud začínáš, chybu s ním určitě neuděláš. Přesto s myslím že je CS3MX detektor lepší :-)
5. června 2009
patrik.
Soldat
| Re: Re: Re: Re:      Reagovat

patrik.
Ahoj děkuji za odpověd, mam ještě jednu otazku zaměřil sem se spíče na C.Scope cs990xd a ten druhy je co mě zaujal je MINELAB X-TERA 305 Co si otom myslíš napiš my prosim na patrik.lekes@centrum.cz
5. června 2009
elmara
Feldmarschall
| Re: Re: Re: Re: Re:      Reagovat

elmara
Máš to na emailu 8-)
4. října 2010
Havran

Havran
Ahoj, budete mať v ponuke aj detektrory Teknetics? Tiež budem rád ak sa niekto podelí so skúsenosťami s Tektenics Gamma prípadne porovnanie s inými v tejto cenovej kategórii.
Vopted ďakujem za vaše názory.
4. října 2010
Elmara
Feldmarschall

Elmara
Tyto detektory prodávat nebudeme. Již máme v nabídce Fishery, a tak pro nás prodej těchto přístrojů nemá smysl. Obě značky vycházejí ze stejného základu. Fisher ale společnost First Texas bere jako premiovou! 8-)
4. října 2010
Havran

Havran
Ďakujem za odpoveď, myslel som si to. Len mi chýba nejaký kvalitný testík, aké sú na týchto stránkach prezentované.
4. října 2010
Havran

Havran
Ďakujem za odpoveď, myslel som si to. Len mi chýba nejaký kvalitný testík, aké sú na týchto stránkach prezentované.
5. října 2010
Elmara
Feldmarschall

Elmara
Jediný test který znám, je od Grimiho. Stránky se jmenují tuším "testy detektoru".
5. října 2010
georgetuma
Zugsführer

georgetuma
Tady máš testík z Kdyně 2008.Je to o čem píše Mára , jenže zpracované o něco později Vladivojem.. Výsledková tabulku najdeš na hl. stránce ve formátu XLS.
http://detektory.hantec.cz/clanky/oficialni-vysledkova-listina-z-kdyne-2008-5-7-9-2008-188.html
3. října 2011 12:47
milos.pribyl

milos.pribyl
ahoj. Chci si koupit detektor a nemůžu se rozhodnout mezi několika druhy.
Můžu poprosit o radu? Zatím Chodím s kámošem který má Garrett Ace 250.
Vybíral jsem na vašich stránkách a vybral jsem tyto přístroje: Tesoro Silver Umax,C.Scope CS3MX,Garrett ace 250-hloubkový set a Minelab X-terra 305.
Dá se říct,že jsem začátečník a nevím,zda pro mne bude lepší analog nebo digi...
Můžu poprosit a radu?
Předem děkuji :-)
27. dubna 2009
tomtom
Gefreiter

tomtom
Mam cortese,presel sem na nej s G 250tky a chvili mi trvalo se szit..,ted po 2.mes.praxe ti ho muzu doporucit.Chces li se na neco zeptat,klidne pisni-icq 385326839
27. dubna 2009
kokeš
Zugsführer

kokeš
Už jsem objednal Težoooooooooooonka :-)Ajoj ;-)
27. dubna 2009
tomtom
Gefreiter

tomtom
ok,preju hodne stesti...
29. dubna 2009
M6
Soldat

M6
Kokeš - vybral jsi dobře. Já na Tejóna přešel z Quattra a po měsíci chození na něj nadám dopustist (prostě parádní mašinka, která mi perfektně sedla). ;-)
29. dubna 2009
elmara
Feldmarschall

elmara
Ahoj chlape :-)
Je supr že jsi spokojený. Doufám že kolečka rostou :-D
30. dubna 2009
kokeš
Zugsführer

kokeš
Dnes jsem ho šel testovat a už to má Elmara na stole.Jistě to tu bude co nevidět.Mašinka opravdu umí a je přesná co se týká oznamování cíle.Taky drobotinu bere hezky do hloubky.Zatím Ajoj ;-)Kokeš
26. dubna 2009
elmara
Feldmarschall
|      Reagovat

elmara
V detektorech je jediný rozdíl. Hawkeye má podsvícení. Tuto funkci si nechává na detektory přidělat distributor detektorů Tesoro (Laser) pro Velkou Británii. Detektory se vyrábí v Tesoru a jedná se tak pouze o obchodní značku Tesoro pro trh ve Velké Británii. napájení je u obou detektorů stejné, 8x1,5V.
26. dubna 2009
frantaSK
Soldat

frantaSK
Zasielate tovar aj na Slovensko? Ake su dodacie podmienky?
27. dubna 2009
tacud
Gefreiter
|      Reagovat

tacud
Ano, zasíláme. Cena dopravy přes ČP je 300 Kč, PPL (DHL) 380 Kč. Platbu můžete provést buď formou dobírky, či převodem na účet. Pokud jste podnikatel a máte platné DIČ, zašleme Vám zboží bez 19% DPH. Doba dodání je max 7 prac. dní. PPL je rychlejší, o cca 2 dny.
27. dubna 2009
frantaSK
Soldat

frantaSK
Mozem priamo objednavat cez E-shop, alebo poslat objednavku e-mailom?
Pri platbe na dobierku bude platba v CZK alebo EUR?
Dakujem za odpoved.
27. dubna 2009
frantaSK
Soldat

frantaSK
Mozem priamo objednavat cez E-shop, alebo poslat objednavku e-mailom?
Pri platbe na dobierku bude platba v CZK alebo EUR?
Dakujem za odpoved.
29. dubna 2009
elmara
Feldmarschall

elmara
Můžete objednat přímo přez E-shop. Platba bude v euro, přepočtem středu národní banky.
29. dubna 2009
frantaSK
Soldat

frantaSK
Dakujem za info, uz som objednal u vas cortesa v pondelok, tesim sa ked mi uz dojde :-)
27. dubna 2009
Azaz163
Hauptmann
|      Reagovat

Azaz163
Teď mám hodně výhodnou nabídku na CS1220XD, jak hodně si polepším oproti Ace 150?
27. dubna 2009
tomtom
Gefreiter

tomtom
Kamo,je to velky rozdil,hlavne CS je analog,ace150 je digital,doporucil bych ti si napred to cs vyzkouset,nebot se s nim musis naucit trosku jinac pracovat..
27. dubna 2009
elmara
Feldmarschall

elmara
Ahoj
C.Scope CS1220XD je detektor s výbornou separací. To znamená že velice přesně odděluje železo do barevných cílů. Je otázkou, zda tuto vlastost využiješ. Asi bych se spíše podíval na detektory pohybové. C.Scope CS3MX nebo CS5MXP. Možná ti pomůže i jeden článek:
http://www.detektory-tesoro.cz/home/jak-si-vybrat-spravny-detektor-16
27. dubna 2009
Azaz163
Hauptmann

Azaz163
já vím, a proto ho chci, dřív jsem měl jednoduchýho bounty huntera a ten analog mi víc sednul, stejně i když mám digitál řídím se podle zvuku a navíc hledám většinou v all metal a kopu všechny barevný kovy a větší železa, najdu tak mnohem víc zajimavých věcí
2. května 2009
Mouka

Mouka
"kopu všechny barevný kovy a větší železa"
Mohu vědět,jak u ACE rozeznáš větší železo od malého.
2. května 2009
Mouka

Mouka
"kopu všechny barevný kovy a větší železa"
Mohu vědět,jak u ACE rozeznáš větší železo od malého.
Stránka:
1 2 3 4 5 6 332 další>

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšenímDetektor na splátky

Platby kartou

Novinka v eshopu:
bezpečné online platby kartou

MaserCard Visa

Nejčtenější články

Nejčtenější vůbec

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Havlíčkobrodsko:
Henry44: Ale Bobe komoresor je lehčí ;-) » ukázat

V Detektor kovů Tesoro EuroSabre 2:
krakonosovo: přemýšlím o jeho koupi,aproto se obracím s touto otázk... » ukázat

V Havlíčkobrodsko:
Bob: Samozřejmě s kompresorem.SORY ;-) » ukázat

V Havlíčkobrodsko:
Bob: S komoresorem za zády a se sbíječkou v ruce opravdu chodit nebudu. :-) :-) ... » ukázat

V Havlíčkobrodsko:
hauptman: zdarec chlapáci to tam máte asi tu sibiř že ste to nehodili do nále... » ukázat

> Vstup do fóra
22 online

Nejživější v chatu

patejl: Chtěl jsem se zeptat jaký je rozdíl mezi cívkami:
- S.E.F
- PROfo... » ukázat

tomasíno: Zdravim,chci se zeptat zda budete nabízet cívky Nel popřípadě zda p... » ukázat

Freon: Všechno má svoje pro a proti...sonda je zase přesně sladěná s elek... » ukázat

Adventurer: Tak to půjde upravit: http://metaldetectingforum.com/showthread.php?t=68760 » ukázat

Adventurer: Jak napevno, to jako že tam není konektor ?? Pokud tam není konektor tak p... » ukázat

> Vstup do chatu
22 online

Facebook doporučuje