Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

v kategorii Detektory - netříděné, založil Elmara 22.10.2012 19:04

Ahoj, prodám zánovní CTX3030 s hafem přísluška - 3 cívky (malá, velká i Ultimate), lopatka Lesche Ground Shark (http://i.ebayimg.com/images/g/qAQAAOSwstxVayeS/s-l300.jpg), lopatka Lesche Sampson (http://ecx.images-amazon.com/images/I/81gp-oiVeCL._SX425_.jpg), digger Lesche (http://www.prospectorspatch.com.au/eshop/product_images/x/300/lesche_knife__11334_zoom.jpg), taška Salewa Ropeback (http://www.obchod-outdoor.cz/_obchody/obchod-outdoor.shop5.cz/prilohy/4/batoh-obal-na-lano-salewa-ropeback-4368-0091-1.jpg.big.jpg), 2x Detector Pro sluchadla - jak standardní, tak i pod vodu. Vše jako celek. Končím - nemám vůbec čas vyrazit si zapípat... Celkem sakumprásk v nákupce přes 100.000 kaček. Pokud máte zájem (o celek), pište prosím sem nebo přímo na martin@novotny.com - dávám přednost osobnímu předání (myslím, že to vše za předání z ruky do ruky stojí).

Ahoj, protože se mne napřímo několik lidí dotazovalo, zda bych neprodal CTXko bez toho dodatečného přísluška (jen detík, 3 cívky, Koss/Minelab sluchátka, nabíječku, bateriový adaptér na AAA baterie), pak toto vše za 40.000Kč. Navíc přidám ten batoh Salewa (vejde se do něj vše s výjimkou detíku) a ty sluchadla DetectorPro (aka GreyGhost).

Ještě malá úprava ;-) Batoh Salewa prodán samostatně, takže bez něj (zbytek platí - CTX3030 detík, 3 cívky, Koss/Minelab sluchátka, nabíječku, bateriový adaptér na AAA baterie, DetectorPro sluchadla) za 38.000Kč.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru