prvni nalez

ahoj vsem...jsem zde novy a ihned bych se chtel s vami podelit o muj prvni nalez...kamarad co me k tomuto sportu privedl mi ukazoval jak detektor funguje a vse kolem...kdyz mi detektor pujcil abych se s nim seznamil tak pri prvnim ohlaseni jsem kopl Krejcar....
bylo to o stesti protoze jsme byli na louce ktera byla plna srotu ale na poprvne to uslo co myslite? 8-)

v kategorii Lovci historie, nálezy a určování, založil dzardaL 16.3.2010 18:22

Zdravím pánové a dámy.
Detektor vlastním necelých 14 dní a toto fórum sleduji již nějakou dobu. Mám na vás dotaz.
Věříte na řčení " blbej sedlák, velké brambory", nebo první vyhrání z kapsy vyhání" ?
Abych to uvedl na pravou míru. Byl jsem zkusit detík a můj uplně první kop ( cca po 10 min. ) byl 1 krejcar Josef II z roku 1774. :-O Po pár kouskách šrotu a konzerv, půlkrejcar Fr. Josef l. r.1858. Jelikož se jednalo o mé první nálezy, radost obrovská. A od tý doby nic, jenom šrot a díly zemědělských strojů. :-). Takže věříte, nebo ne? Věřím, že se to zlomí, o víkendu se chystám opět na lov. Jestli je na fóru nějaký kolega z Mělníka, rád se ozvu, chtěl bych, ( spíš bych potřeboval ) několik rad od zkušenějších.
P.S. fotka dodám, až se naučím, jak to sem vůbec vložit a veškeré jiné taje tohoto fóra.
Zatím zdravím a přeji hezké signály.

Verim na rceni blbej sedlak, velke brambory ;-) Ale v tomhle pripade bych to tak nebral, zas tak velke "brambory" jsi nevykopal :-D Ale chapu to...ja nenasel na prvnich dvou hledackach nic zajimaveho, az na te treti jsem trefil 1heller a byl stastnej, jak kdybych zrovna vybral hrobku faraona :-D Verim, ze hodne lepsich nalezu te jeste ceka, tak at se dari ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru