Reagovat na komentář

2. ledna 18:46
ppp_1
Soldat
|      Reagovat

ppp_1
Laicky bych tipoval, že ten uvolňovací olej bude fungovat, ale bál bych se, aby to neobsahovalo nějaký svinstva, který by po konzervaci dělaly neplechu... Píšou, že to zbavuje od rzi, tak bych tipoval, že tam bude nějaká kyselina, takže minimálně neutralizovat po použití.
Hodil bych to do rostlinnýho oleje např... Nečistoty by se mohly uvolnit... Ale takhle těžko říct, jak to ve skutečnosti vypadá...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

PřezdívkaHeslo
Registrace

Aktuálně:

Chat Fórum RSS

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšením

Detektory dle výrobce

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Detektor kovů Fisher F5:
fat.man: v poho, díky za odpověď....stejně jsem teď měl frmol v prácí, ta... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
dora2: Já nevím s tím Garetem. Nebudeš spokojenej.Běž do bazá... » ukázat

V Detektor kovů Tesoro EuroSabre 2:
columbo: jo jo :-D To je jak prohlásil jeden vášnivý trempík: ,,... » ukázat

V Detektor kovů Tesoro EuroSabre 2:
SKV: Tak jsem opět nabyl jednu cennou zkušenost s tímto neobyčejným stro... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
bavicc: taky tech nachozenejch kilaku ;-)a temer vsechny z okoli dediny ;-) » ukázat

> Vstup do fóra
online counter

Nejživější v chatu

--momino--: Počítaj se mince jako článek???? V neděli jsem odeslal nálezov&yac... » ukázat

Hurvy: Jak tomu mám rozumět že v lese to v podstatě nikdo neřeší. Až na... » ukázat

Elmara: Ahoj. Stačí poslat inzerát na info@lovecpokladu.cz a přiložit foto. Inzer... » ukázat

Marvin: Ahoj Elmaro, chci se zeptat, jak se dává příspěvěk do Bazaru. Chci... » ukázat

Elmara: Podstata je taková, že hledání pomocí detektoru kovů nen&iac... » ukázat

> Vstup do chatu
online counter

Facebook doporučuje