Ahoj kolegové,
již několikrát jsem hledal ve vypuštěných rybnících, hlavně v zimním období a docela se dařilo...,znám spoustu mrcasníků co se zaměřují právě na tyto lokality, nálezy jsou různorodé-mince, řetízky, munice...jak jste na tom vy?
Desy.
Od kolegů jsem slyšel že vypuštěný rybník je prý zlatý důl,
ještě jsem na žádném nehledal ale neříkám že bych to nezkusil.
jen si nedokážu představit jak se na rybník "připravit"
co znám rybníky tak je to samé bahno a ještě když bude vypuštěný tak si nedokážu moc představit jak se brodím po kolena v blátě a ještě u toho mává detíkem
Kazdej rybnik neni zanesenej blatem, i kdyz se vetsinou vypousti prave kvuli blatu(cisteni dna). Blato uschne a da se po nem normalne chodit, ja jsem hledal na plumlove byl jsem tam pozde pekne to kolegove vypucovali chce to jit hned jinak to uz nema cenu . POZOR v kazdym rybniku muze byt dira na dne zanesena blatem a mohl by jsi tam zajet az po usi, takze radsi ve dvou.
Jasně kluci,hned po vypuštění to hned nejde, stačí počkat do prvních mrazíků a někdy je to velice příjemné zpestření před prvním vánočním sněhem.Pokud máte možnost, nezapomeňte to na podzim zkusit, věřím že budete velice překvapeni...
Rybníky miluji, broďáky a do púl stahen v bahně. U nás se hodně odhazovalo a daj se najít pěkný věci. Teď jsem vydloubl v černým blátě želízko Bayard 1908. Málo běžná záležitost. Takže rybníky ano !!
Rybníky super, je jich dost vypuštěných i teď, já mám teda spíš štěstí na železo, ale na podzim jsem vylovil přírodní koupaliště, a byl z toho malej poklad. Přestože tam bylo hledačů přede mnou už asi dost, nikomu se nechtělo právě do toho bahna po kolena, což mi vyneslo 4g Au, asi 150g Ag a drobných skoro na karton cigaret.
kousek za barákem mam rybnik, do kterého se poválce hazelo všechno možné, pár lidi tam prý našlo ňáke zbraně a to bez detíku, když se bagrovalo dno. Nedávno se rybnik čistil, bahno se vozilo do nedalekého údolíčka, tak jsem vzal détik a vyrazil, absolutně jsem se tam nechytal, zvonilo to absolutně všude, kopal jsem jen samej bordel, takže jsem to vzdal, na tohle asi nemam trpělivost, takže pro mě(ZATÍM ) neni rybník lokalita snů
Teď jsem jedno vyvezený bahno chodil a jsem spokojený. Nějaké mince, podkovy, 400g olůvek a krásně zachovaná pistolka. Ještě tam vyrazíme. Za války bylo poblíž cvičiště SS, tak by tam nějaké železo ještě mohlo být. Snad nevyletím do luftu Jo, a dobře se v tom kope..
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.