Zdar,ja jsem ještě novější nováček,teprve na detíka čekám a budu rád,když budu mět s kým vyrazit na hledačku.Tak když budeš chtět,můžem se domluvit na něčem. 
Zdar, jsem nováček, najde se někdo z Rychnovska na předávání zkušeností?

Zdar,ja jsem ještě novější nováček,teprve na detíka čekám a budu rád,když budu mět s kým vyrazit na hledačku.Tak když budeš chtět,můžem se domluvit na něčem. 
OK určitě něco podnikneme 

Odkud jsi,ja z Týniště.Co máš za detektor,už jsi hledal?
Já ze Skuhrova. Byl jsem jednou a teď jsem nemocný, ale už se těším až zase budu moct vyrazit.
Jo detík mám EuroAce 350 

Ahoj,tak mě dneska detík dorazil.Objednal jsem si Golden Mask 2.O Garetovi,co máš jsem zprvu taky uvažoval.Dnes jsem vyrazil asi na hoďku,ale bylo to spíš o seznamování,ale na poli jsem našel nějaké železo,asi ze zemědělských strojů.Na militárie do lesa vyrazím později.

Ať se daří, sousede. 

Sousede???Ty jsi odkud? 

Kousek za Borohrádkem. Coby detíkem dohodil. 

Nevzal bys mě někdy sebou na hledačku?Samozřejmě nechci,abys mě bral do svých oblíbených lokalit.Mohl bych až příští neděli 26.6.Já jinak hodlám prohledávat Týnišské lesy,je to tu prý samá munice.

Napiš mi na fkv2@seznam.cz,jinak, čistě subjektivně, ta munice podle mne "není dobrej nápad".

Chtěl jsem se na něčem zaučit,tak mě to přišlo jako dobrý nápad,že bych nemusel jen bez úspěchu chodit,ale taky něco našel,ale asi to není dobrý nápad co?Tak ti teda napíšu a něco dohodnem.Dík

Ahoj, určitě napiš, předem Tě ale upozorňuji, že to "chození bez úspěchu" bude, zejména na počátku, velmi častá realita. 

Ahoj,s tím počítám.Kdo si počká,ten se "Říšského zlata" dočká.

Sousede???Ty jsi odkud? 
Vyrazil bych s Vámi,jsem z Třebechovic
Vyrazil bych s Vámi,jsem z Třebechovic

O.K., máš li ještě zájem, napiš mi prosím na email fkv2@seznam.cz, ať si uděláme jasno. 

Proč ne, s kamarádem malymjohnem jsme už spolu letos při lovu něco zažili a i ulovili. Novým kamarádům se nebráníme. Tak se ozvi, kontakt na mne jsem na této stránce již uváděl.
Zdravím je tu přímo někdo z RK kdo by občas zašel pročesat lesy a louky v okolí?
Začínám a mám zálusk na starý cesty, kde dnes jsou pole, louky alesy... Popřípadě kde dřív bývaly meze za vesnicema a městy...

Týniště a přilehlé vesnice. A proč přímo RK? 

Zdar a sílu sokolové, ve středu nebo o příštím víkendu bych rád vyrazil k vám do nížin vyzkoušet novej stroječek, bo u nás to nejde-1,5 m sněhu a to jen tak nesleze. Nevzal byste mě někdo někam, kde ještě není úplně zamrzlo a zasněženo a kde zároveň není moc bláta? Někdo, kdo má případně zkušenosti s analogovými detíky? Nějaký místečka mám tak trochu vybraný, ale nevim, jak to tam vypadá, jestli se dá. Rozhodně mi nejde o vaše lokality, na oplátku mohu pozvat na jaře - Gross Stiebnitz
ahoj jsem z RK a rád bych s někým začal chodit hledat není problém jet i někam dál klidně na víc dní
kontakt martasssss1@seznam.cz budu se těšit
Zdarec, stal jsem se hrdým majitelem pípající berle a koukám co je vás na Rychnovsku... to je super. Moc rád vás poznám a pokud by vám nevadilo společně nakopnout nějaké poklady budu moc rád. tady je mail pepinot@centrum.cz hodně zdaru... 

Nazdar pepinote, poslal jsem Ti 2 e-maily. 

Tak kopnout poklad by mi nevadilo, třeba i společně:-D
.Jinak Zdobnice, takže louky, lesy, sudetoněmecký bouračky. Nejchudší část Sudet, ale nejkrásnější(pro mě). Kdyby sis chtěl udělat výlet, písni sem do sekce RK, pošlu meila. Ale zkušenosti teprve sbírám. Necelej rok.

Koukám, Vás tada tady je !!!!
Skvotr: Dneská jsem byl u Vás na horách. Ale na hledačku bída ale ta příroda, to je relax!!!!! 

Donner: No vidiš, já bych občas ten relax vyměnil za špetku adrenalinu, ale nechci se rouhat, i tady se dá hledat (a semtam něco najít
). Kdyby ti nevadila společnost, tak se mi ozvi na mejla, až zase pojedeš relaxovat, rád bych se podíval, jak šlape gmaxx oproti jokru a třeba vyměnil pár postřehů. jirischej@centrum.cz
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.