SAMOMLUVA PŘI HLEDÁNÍ

Je to teda blbost,nic naučnýho se v tomhle tématu nedozvíte,ale zajímalo by mě,jestli se vám nestává,že při hledání občas trpíte samomluvou?Já jsem se dneska právě přistihnul...Takže už z toho asi debilním :-)

založil VostepDr 13.3.2011 20:01
Zpět na přehled diskusních témat

42 online

13. března 2011
Waffen
Soldat
Reagovat
Waffen

Buď v klidu, nejsi sám. Já jsem samotář a když nadávat, nebo děkovat, tak nahlas. To je asi normální. Po těch hodinách samoty nemůžeš nic jinýho čekat ;-)

detektor: Whites ID tuning,XP Adventis, Armand Prospektor, město: Tam, kde skončila válka
14. března 2011
pasnau
Reagovat
pasnau

běžný jev. Jako kur..., do pr..., kdo sem dal tu větev, zasra.. folie atd. :-D :-D :-D

14. března 2011
Fanula
Soldat
Naopak!Reagovat
Fanula

neumím si ani představit, že bych měl stále mlčet, cokoliv mne potká to komentuji. Folie pochopitelně obzvlášť štavnatě. Tak například dnes, dnes jsem nadával 3x (za 4 hodiny hledání). No uznejte, že za tu dobu, to přijde prostě samo.
:-P

detektor: , město:
14. března 2011
vlk7
Reagovat
vlk7

Hledám už léta,stejně tak dlouho si mluvím pro sebe,neboj ,folie kopu furt,někdy se za ten signál může schovat pěknej úlovek,ale nadávky padaj furt. :-)

14. března 2011
kyrat
Reagovat
kyrat

Nejvíc nadávám lidem do bordelářů , než jsem začal hledat , myslel jsem si že lesy jsou zaneřáděné ponejvíce v okolí cest a na místech snadno dostupných teď jsem zjistil , že stopy civilizace jsou kdekoli, kde si jen vzpomenete.

16. března 2011
Homo-naturalis
Zugsführer
Reagovat
Homo-naturalis

Také držkuju, jací jsou lidi prasata. Asi jsem byl také (ale jen trošku), dokud jsem nezačal hledat. Od té doby, co hledám s detíkem, tak ne (jenom nedopalky cigaret). Všechen bordel do kapsy a domů. A teď také napravuji, co jsem dříve na přírodě páchal - odnáším bordel po druhých.

detektor: CS6MXi, Garrett PP, Kerimova tlučnice, město: Pode brody, 52 jar
16. března 2011
krokohot
Reagovat
krokohot

Zdravím všechny ,nejvíce mě nas,,, když jdete v lese po staré cestě a narazíte na dvě hromady plastů skla gumové těsnění a další bordel který tam navezl někdo který šrotuje stará auta. Nepřejte si slyšet ty slova co ze mě jdou.Po sobě v lese a nikde bordel nenechávám, při hledání mám na sobě bundu Švýcarské armády má po obvodu 5 velkých kapes když odcházím, nemohu se ani kolikrát pořácně pohybovat co vykopaného železa , drátů i al materiálů odnáším, vnuk to třídí a dává do zběru platí teď momentálně dost.

25. března 2011
withoutchoice
Reagovat
withoutchoice

Začať hovoriť sám na seba je fyziologické, divné by práve bolo, keby sa vám to nestalo.
Báj o "trpení" tým samoneviemčím má síce pomerne odolné korene, ale je to len báj. Trpel by som skôr ak by som si nemohol pičovať popod nos o:-)

25. března 2011
Vlk
Gefreiter
Reagovat
Vlk

Já myslím, že to asi dělá občas každý.............

detektor: , město:
25. března 2011
Misak000
:)Reagovat
Misak000

To jo každý trpíme při hledání samomluvou,a když řeknu že je to kec tak lžu.Třeba to krušný hory ode mne už znají snad celý slovník prostých slov když jdu a narazím jak už tu bylo řečeno na hromadu smetí a to jsem třeba 2 kylometry od civilizace v lese to by se ve mne krve nedořezali.Hezky den přeji.

30. března 2011
Templarius
Soldat
Reagovat
Templarius

Jasný,kafrám neustále 8-)

detektor: SBS MD3007, město: Česká Lípa
15. dubna 2011
poseidon02
Reagovat
poseidon02

jo jasný hlavně když se neví co tam je . :-D

15. dubna 2011
poseidon02
Reagovat
poseidon02

já když jsem v lese a chci si odpočinout tak si někdy povídám s garrettem :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky