Sluchátka Rattler

Jak se Vám hledá se sluchátky Rattler? Používám polouzavřená sluchátka a moc neslyším co se děje kolem mě proto uvažuji nad tímto jednosluchátkem :-)Jestli máte někdo s tímto výrobkem zkušenosti tak se podělte. Jde mi o kvalitu,jestli něco vydrží a jestli je dostačující na poslech z detektoru jedno sluchátko.

založil Mirda 16.3.2011 16:16
Zpět na přehled diskusních témat

42 online

16. března 2011
kremator
Gefreiter
Reagovat
kremator

Konkrétně k těmto sluchátkám Ti toho moc neřeknu, ale mě naprosto vyhovuje používat jenom jedno ucho. Ať už jsem měl pecky, nebo momentálně levný jednosluchátkový headset k PC. Pokud bych si někdy chtěl udělat radost a pořídit si kvalitní a odolná sluchátka, určitě bych šel do Rattler.

detektor: Quattro, Tiger Shark, Silver a CS1MX (+pár hraček:, město: Hořovice
16. března 2011
sirdaniel
Reagovat
sirdaniel

mám bezdrát sluchátka od Xp který sou velice podobný ve zpracování Rattleru, a řeknu ti, že tak debílní patent uchycení sluchátka ke kostře sem ještě neviděl, zkráceně časem se ti to tam ulomí a budeš to muset buď složitě lepit, přišroubovat nebo koupit opravnej kit kterej stojí u XP 1800,-

17. března 2011
Mirda
Gefreiter
Reagovat
Mirda

Přemýšlel jsem nad bezdrátama ale cena se mi zdá poněkud vyšší a navíc by to neřešilo můj problém s tím že chci dobře slyšet co se děje kolem mě.Na jedno sluchátko jsem narazil akorát to od Rattleru. Cena je taky ,,zajímavá" :-D ale jestli jsou kvalitní a něco vydrží tak to asi té ceně odpovídá.

detektor: Deus, Pro-Pointer, město: Zlínský kraj
27. března 2011
George
Soldat
Reagovat
George

Zatím jsem s nima nachodil dohromady asi 24 hodin a zatim spokojenost.Po prvním nasazení na hlavu jsem měl pocit,že budou tlačit na straně bez sluchátka, ale tento pocit se hned vytratil.Plocha je dost velká a dostatečně měkká.Na sluchátku je polstrování také dostačující.Sluchátka mi zatím nestrhla žádná větev,nebo křoví.Celkově budou chtít asi citlivější zacházení,protože jsou komplet z plastu hlavně pozor na kloub nad sluchátkem :-).Ovládání jednoduché i v rukavicích.Spolehlivost ale ukáže až delší čas.Zatim spokojenost.Nepadaj z hlavy,slyšíš okolí,připojovací drát je dostačující.

detektor: ES II, město: Příbram
27. března 2011
Mirda
Gefreiter
Reagovat
Mirda

Taky je vyzkouším, už jsem objednal ;-)

detektor: Deus, Pro-Pointer, město: Zlínský kraj

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky