Sondy k detektorům kovů Golden Mask

Základní a doplňkové sondy, k detektorům kovů Golden Mask.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 23.8.2010 22:08

Zdravim, dnes mi prisla Goliaska a vsiml jsem si, ze je bez krytu, a v eshopu ani na prodej neni. To s ni muzu chodit bez krytu?

Ahoj,na čem toho Goliáše budeš tahat?
Moje zkušenost je taková že je šíleně citlivá na jakýkoliv dotek,při odlaďování není žádná změna v celém rozsahu a má dost prozvuků při citlivosti víc jak 7(GM 4 PRO W).
Spiderky 9"a 12" jdou odladit v pohodě,menší je netečná i při hledání ve strništi,12"už je trochu horší.
Dej pak vědět jak ti šlape.

Mam ho na GM4. Dneska jsem civku poprve vzal do akce a nic z toho, co popisujes, se nekonalo. Naopak jsem byl prekvapen, jak byla stabilni a GB, byt porad ne idealni, se ladi mnohem lepe nez s origo civkou 12x10

Tak to nenaladím vůbec,od + do -,je odezva pořád stejná.Pokud sní ale nikde neťuknu,hledá dobře.

Bez krytu bych se nebál, odolný plast je vystužený skelnými vlákny a má být extrémně odilná. Tak čím větší cívka bude, tím bude míň stabilní, to je fyzika... Projeví se to hlavně ve větší mineralizaci, nebo taky v salinitě půdy, což by mohl být tvůj problém. Pokud tam máš bordel, neměl jsi radši ani kupovat :-) ale klidně to nemusí být ani jedným vyjmenovaným důvodem, možná je jen potřeba trochu zkrotit citlivost, některé cívky to potřebují. No ale i vzhledem ke své velikosti mají být velice klidné a to především oproti konkurenci ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru