To ti nikdo neřekne
a když, tak do mrtě projitý lokality ale pochybuju stejně, nevím co by si chtěl víc, než bydlet v NB, tam je války dost, je to jen o čase než něco kopneš. Napiš mi na mail a domluvíme zase nějakou akci, jestli už máš tu 150.
Zdravim mohly by mi nekdo prosim napsat kam na valku.(jsem uplny zacatecnik)Diky 

To ti nikdo neřekne
a když, tak do mrtě projitý lokality ale pochybuju stejně, nevím co by si chtěl víc, než bydlet v NB, tam je války dost, je to jen o čase než něco kopneš. Napiš mi na mail a domluvíme zase nějakou akci, jestli už máš tu 150.

Tak,tak dobrou lokalitu ti nikdo neprozradí.

Zkus Duklu, tam se pry neco delo
)

Zkus Duklu, tam se pry neco delo
)
locksley, to byla hloupá reakce. 
locksley, to byla hloupá reakce. 

Lokalitu na válku, ani jinou v sudetech, ani jinde ti nikdo neprozradí, když je dobrá. Pokud vím, tak si tyhle věci říká pár lidí navzájem a ne prostřednictvím volně přístupného fóra. Takže spíš bych ti poradil domluvit si s někým společnou hledačku. Spoustu věcí pochytíš a možná najdeš takového kamaráda, o kterém píšu......
ahoj prosim vas kde je dobre misto na hledani v sudetech?mam detektor kratce a zatim jsem nemel stesti.dikes
Nezbývá mi, než hloupě odpovědět: No přece v sudetech, ne? 

jar2004, to byla hloupá reakce 
Ano, já vím. Ale fakt to byla hloupá otázka. Kdyby byla první, prosím. O dva řádky nahoru je však skoro stejný dotaz. 
Ahoj, hele mrkni na články o tom co se dělo na konci války ve tvém okolí a pak jen rozum do hrsti a máš to. Malá nápověda vem to podél cest 
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.