Šumperk a okolí

Zdravím hledače a zajímalo by mě kolik je tu v mém okolí hledačů já vím o jednom tj. víceměně z rodiny ale jinak jsem zatím nikoho v terénu ještě nepotkal :-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil MartinW 26.9.2010 18:05

Zdravím, jsem od Rýmařova, čili cca 50km a na Šumperské straně jsem "pípat" nebyl :-O ...zatím...v plánu jsem to měl,ale čas nějak nedovoluje :-( . Jinak já tady v okolí vím o 3 lidech, ale ještě jsem taky nikoho v terénu nepotkal a tady na Lovci ani jinde na netu taky ne :-(

Čauky ja pochzim z Janovic ale bydlim v Zabřehu tak to tam znám da se tam někam jit zapípat. když mě teda vemeš.

Ani já jsem ve svém okolí žádného hledače nepotkal ale to neznamená že tu nejsou.Myslím že jich např. kolem středu Velké Moravy bude dost :-D

Ahoj,já to mám 15 km,je nás v okolí dost.Někteří nemaj net a někteří nemaj potřebu se chlubit s nálezama.Na kterou stranu chodíš?Já se držím zatím kolem dědiny.Zdar.

honda2 a odkud vubec jsi?

honda2 a odkud vubec jsi?

Kamenná

Nazdar kluci, zdravím sousedy, já jsem ze Šumperka. ;-)

Nazdarek jsem Šumperak,ale zatim bez klacku stale vybiram a nemuzu vybrat porad srovnavam 2 detiky CScope Newforce R1 a White´s Prizm 6T ;-)

Bohužel Ti moc nepomůžu,nejlépe když si můžeš nějaký půjčit a pak rozhodnout.Já osobně mám analog Tesoro Lobo a jsem max. spokojen.Na mince a drobotinu je to super detektor.Mám koplej taky jeden sudeták tak i na hloubku je dobrej. :-D ;-) ;-)

zdravim sousedy hledace, sem od zabrehu :-)

Zdravím vás ja sem poblís Šumperka :-/

Nazdar pane,ve tvém kraji H.S JSEM POMĚRNĚ ČASTO ALE NIKDY JSEM TĚ NEPOTKAL.KRÁLOVA HORA SYCHROV PĚKNÉ MÍSTO A CELKEM DÁRNÉ

Lidi já jsem z Horních Studének.Poratte kde mám hledat. :-/

Zkus les,pole,louky a paseky.Co víc chceš od nás vědět???????? Zapátrej v archivech,kronikách a publikacích o okolí svého působiště. A pokud jsi i na tohle levej,tak detík prodej. :-( :-( :-(

Už jsem mu naznačil kde má hledat ale íc už udělat nemůžu :-O :-O :-O

Nazdar pánové tak vyráží někdo někam zítra hledat? Krtku hehe já bydlím ve vesnici dole pod Tebou :) :-)

Krtku 68 mš pěkně uvláčeno tak to proluxuj mezi H.S a ZBOR. ;-) :-P :-P

mohli by jsme někdy udělat nějakou akci a zajít společně někam pohledat co vy na to? Kdyby někdo měl zájem pokecat nebo tak něco tak tady ICQ 271525945 ;-)

čs kolik vám je mě je 13

me je 26

misme jo a kde si přesně hledal ja hldedal amám jen pár československých desetníku atd...

V nedělu mám čas ,tak Ti přijedu trochu pomoct jestli chceš?A můžu nabrat Martina W :-D :-D :-D

Já uš tetka nehledám vís detík uš mám rozložený a uschovaný aš najařa ;-)

Krtku, jsi měkej,já to balím až zlomím krumpáč o zmrzlou hroudu. :-) :-D

Ahoj jak ti facha prizm 3 da se stim hledat mince

Ahoj,nestěžuju si, za malej peníz je to docela dost muziky.

Ahoj moc to tady s tím chatem neumím
snad ti to dojde

Někdo kdo má v nedělu čas? ;-)

misme a odkud vubec jsi a kolik ti je? :-)

Ruda nad Moravou 38 :-( :-( :-(

hehe taky kusek od nas :) a proc ty smajlíky smutný :-D

a proč tady neprezuntuješ nějaké svoje nálezy? zajímalo by mě co jsi tady po okolí našel... 8-)

Zítra jedu kousek ke Štítům tak jestli chceš můžu Tě naložit v Olšanech?Pokecáme :-D :-D :-D

cavec no zitra ma být super počasí na hledání uplně ideální ale nejspíš mě to nevyjde... třeba příště kdyžtak napiš na mejl nebo pošli nějaké nálezy co jsi tady našel mar.w@email.cz ;-)

Hoši,kdyžtak se klidně ozvěte, su ze šumpru a skenuju okolí a jezdím do bojových oblastí. Zajímá mě hlavně válka, budu rád za parťáka ;-) ICQ: 289575843

Nazdar chlapáci, vzhledem k tomu, že Šumperk je zatím bez sněhu, tak zítra ráno vyrážím. Kdyby se chtěl nějaký otužilec přidat budu jedině rád. Tady je tel. 724128968 :-)

Ahoj ja jsem zatim hledač bez klacku jinak bych se přidal ;-).Zatim jen zjištuji info co se tu od vzniku Šumperka udalo a pokud vše pujde jak bych si přál tak si na jaře pojedu pro detík.Tak hodně štěstí při hledání :-)

Zdar a sílu ;-), se teda máte, že v Šumperku a okolí není sníh ;-), tady je ho 30 čísel a pod ním zem tak promrzlá, že lámu krumpáče....., dostávám z toho "bílou nemoc" , sem si vyházel malej plácek u domečku a nechal si pod cívkou alespoň zabroukat nějaký železa o kterých vím už léta, jinak bych se asi zbláznil :-D :-D , jsem už asi těžkej závislák ;-), ať se daří ;-)

Nazdar madman,řádně se obleč!Já byl dnes na 3 hod a byly chvíle,že bych utekl.Když už jsem rozehřál ruky tak začaly zebat nohy.Budu muset pohledat takovy benzínový ohřívátko.Kdysi jsem stím chodil v zimě na čekanou a pohoda.Na rtech jsem to neudržel.
Přidal bych se ,ale zítra nastupuju.Tak si nech dařit.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru