Šumperk a okolí

Zdravím hledače a zajímalo by mě kolik je tu v mém okolí hledačů já vím o jednom tj. víceměně z rodiny ale jinak jsem zatím nikoho v terénu ještě nepotkal :-)

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil MartinW 26.9.2010 18:05

Je tam nějakej slušnej podnik na bydlení? Na jídlo? A nějaký bahno, tedy lázně? Hodláme si dát relax, a spojíme to s hledačkou a večer s pivkem.

Bahno tam urcite je a taky so tam smradlavy koupaliste, kde je zarucena chemicka reakce 2Ag + H2S ---> Ag2S tak si tam mozes ocernit svoje Agecka :-D

Neblbni, neleštim je, nejsem jetel. :-) Mimo těch lázní v Lipový a v Jeseníku, je tam ještě něco typu wellness hotýlek, leč nejlépe s tim bahnem :-) ?

http://www.navstivtejeseniky.cz/lazenstvi-a-wellness/wellness?strana=1 :-D Umím jenom vložit odkaz, až na zvýšený cukr a maglajz v hlavě mi zatím zdraví slouží, tak se regeneruju na vlastní pěst. Jsem z Valašska, tam je lejno, žádné bahno, práce a myslím, že ani v zemi toho moc neleží...holt chudý kraj - v minulosti, současnost je taková jaká je a budoucnost, to je velká neznámá, ale moc růžově to nevidím,. :-/ :-)

Supr. Diky. :-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru