Zdravím. Uvažuji o koupi detektoru Tesoro Silver uMAX 12x10 S.E.F, ale nejsem si jist jestli je to dobrý výběr. Máte sním někdo zkušenosti? Popřípadě s jiným detektorem v této cenové řadě.Díky Adam
Ahoj, no já ho mám a nemuhu na něj říct půl slova, mám na něm stejnou sondu o jaké uvažuješ, je to nejlepší sonda k tomuto detíku jakou na něj můžeš dát.
Já osobně za sebe buď Silver nebo Tejon.
Mrkni se vedle na hodnocení Silvera a něco si o tom přečti, je tam kupa názorů uživatelů.Klikni na ikonu s detektorem a tam to najdeš. tak ať se daří. Desy.
Hele,zatím jsi si nestěžoval a nálezy nějaký máš a já myslím že pěkný.Já myslím že pokud vezmeme detektory v cenové hladině 1-10.000 a tím myslím i digitální (a že jich tam je) tak je určitě v první pětce.
Jo jo pak sem tady na bazaru pořídil Goldena a to bylo ještě lepší,mám v plánu zrušit důchodové spoření a pořídit CS6MX to už důchod pravděpodobně ani potřebovat nebudu
Ahoj, napiš na loner67@seznam.cz , pokud chceš. Silvera mám.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.