No tak to si asi nejspíš jenom myslíš
Až se tam sejde sedm lidí na jednom poli tak si aspoň pokecáte

Zdravím.. našel by se tady někdo na společné hledcí výpravy okolo Trutnovska, připadá mi že na Trutnovsku je mín hledačů než si myslím, díky za Info a nabídky na spolčné akce!:)

No tak to si asi nejspíš jenom myslíš
Až se tam sejde sedm lidí na jednom poli tak si aspoň pokecáte

škoda, rád bych byl kdyby se někdo našel rád bych poznal další blázni co lítaj s detíkem po přírodě... 

Odkud jsi?

Trutnov

Trutnováků je spousta.Co hledáš?

Ahoj, jsem v tomto oboru nový, tudíž zatím nejsem zaměřen na nějaké odvětví, i za blbý knoflík, kuli, neboli minci sem rád... ale rád bych poznal fajn lidi v tomto odvětví

Můžem dát někdy řeč,nebo hledat.Napiš na -davidbrouk@seznam.cz

jdu na to:-)

Do Trutnova mám kousek,jezdím tam do práce.Ahoj Dobroději,jak zdravíčko? 
ahoj jsem trutnovak a mam detektor fisher F5 najde se nekdo kdo ma stejny.A je ochotnej mi dat malou instruktaz jal stim
spravne pracovat....dik.
Ahoj rád bych někdy zašel s někým hledat v nejbližším okolí Trutnova ,já osobně pár míst mám ale samotné ho mě to nebaví na 100% tak pokud by měl někdo zájem jít hledat ve dvou nebo více lidech se 17ti letým začátečníkem tak jsem na emailu prd230@seznam.cz 
PRO Tweety:ahoj rád tě vemu s kámosem ma výlet hledat muj email je:Martin.Dombai@seznam.cz tak písni.
pro yetan:Ahoj občas jezdím do Žaclíře za kámošem tak by jsme se mohly někdy sejít.....

kamoš taky hledá?můžem někdy pokecat,třeba u pivka....třeba i v Trutnově. 
pivko bych dal,dej vědět..... 

Nejsem z Trutnova, ale v létě pojedu na pár dní do jedný vesnice poblíž. Jestli se najde někdo, kdo rád plave a má silnej studniční magnet, tak mám tip na dobrej adrenalin. Jinak loni jsem tam byl na tři dny a hledačů jsem potkal 5 i když skoro pořád lilo. A nálezy super, Sudety jsou bohatý, u nás na Vysočině je to bída.

my jsme silní kluci, nás nemůže žádný déšť ohrozit tady na Trutnovsku!:)

A ani sníh... 

Magnet máš?

magnet mám 

...a do jaképakto vesnice na Trutnovsku se chystáš???Můžem zajít na špacír...

Taky by mě zajímalo do které .
Okolí Žacléře jsem párkrát navštívil, dlouholetý druh tchýně má v Lamperticích chalupu.Na nálezy z WWII je to tam , ale bída nebo jsem byl na špatném místě 
Ahoj yetan tak kdy dame to pivko.ozvi se. 

Snad už brzo,dodělávám bydlení,už jen vymalovat,měsíc jsem nebyl hledat a mám z toho absták. 
ahooj Yetan tak pristi tyden budu v ŽACLEŘI tak kdyz budes mit cas tak se múřem sejit...Martin.Dombai@seznam.cz

Ahoj mohamed tu,kdy jsi u nás?středa,čtvrtek mám denní.Případně se ozvi.Ahoj 
aho yetan tak nam to nevislo kdy jsi psal tak jsem byl uz v žaclu tak a nebyl jsem na internetu.je tady na me mu email tak mi posli svuj at jse muzem domluvit na jindy...
Ahoj, je tu někdo z Trutnova s Tesorem Eurosabre II na porovnání detíků?
Ahoj, je tu někdo z Trutnova s Tesorem Eurosabre II na porovnání detíků?

Zdravim,
zitra jedu na par dnu k Trutnovu a asi budu mit trochu casu. Nechcete nekdo vyrazit? Pripadne hodte vzkaz na houbeless@email.cz a domluvime se.
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.