Vánoční kalendář na rok 2012

Ahoj chlapáci, neuvažovali jste někdy udělat si společný kalendář na detektorářské téma, je to otázka spíše pro Elmaru, kdo jiný by ho asi realizoval.... :-)Desy.

založil desy 4.10.2011 10:20
Zpět na přehled diskusních témat

19 online

6. října 2011 20:09
Boban
Soldat
Reagovat
Boban

Jestli tam budou nahatý baby s detektorama tak si jeden zamlouvám do dílny :-D

detektor: Minelab E-Trac, město: Český ráj,35 let
8. října 2011 23:48
mistr-x14
Gefreiter
Reagovat
mistr-x14

Mě to napadlo už o prázdninách :-) Sousedi na chatě maj nakladatelství, a dali nám jeden kalendář. Je docela pěknej a když jsem si ho prohlížel tak mě napadlo že by bylo docela pěkný udělat nějakej na tohle téma. Takže nakladatele bych měl, fotky sehnat by taky nebyl problém..... Tak kdyby byl zájem tak by se to dalo zrealizovat..... ;-)

detektor: Garrett ACE 150, mistr-x14@seznam.cz, město: Praha 8, 19 let
9. října 2011 8:14
Duran
Oberleutnant
Reagovat
Duran

Nemuselo by to být špatný,kdo by chtěl tak pošle fotky.Ale na druhé straně by takovej kalendář s nálezama mohl rozpoutat nepatřičnou a hlavně nechtěnou popularizaci. 8-)

detektor: XP Deus, město: Brána Vysočiny L.P. 1962
9. října 2011 12:06
desy
Soldat
Reagovat
desy

Nemyslel jsem fotky nálezů, spíš fotky....třeba přítelkyň, maželek, kamarádek, prostě obléknout je do maskáčů a udělat pozu s detíkem třeba v přírodě, bylo by na Elmarovi ať vybere dvanáct nejhezčích kočiček :-).Desy ;-)

detektor: Tesoro Silver u Max,S.E.F. 12x10, město: Chrudim
15. října 2011 12:26
litrfree
Hauptmann
Reagovat
litrfree

Dyž tam budou většinový kousky co nosim dom, tak to bude spíš upoutávka na smetnik... :-P

detektor: Tejon SEF, Lobo ST HOT&bigNEL, VAQ CON&NEL, PP GRT, město: Čáslav, HHB o.s. - předseda!
19. října 2011 17:24
forfeiter
Reagovat
forfeiter

jj, to je přesný ... a v soukromých archivech máme jistě taky další zajímavousti :-O

19. října 2011 17:20
forfeiter
a proč nee..Reagovat
forfeiter

... nebylo by od věci dát tam i fotky hledačů v terénu ... někdy zaujímají fakt kouzelný polohy ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky