Hoďte sem odkaz na fotku s Vaším zatím nejlepším nálezem,popřípadě stručný popisek,nebo příběh k nálezu 

www.lovecpokladu.cz/nalezy/muj-prvni-gold-2232 - První snubák na mojí první klubovce. Obojí prvně klubovka a snubák a obojí pěkné 

ja našel prsten na jedné strane BYLO 1914 a na druhé 1917 BYLO říkam proto že se mi zalibil a nejakou chvili jsem ho nosil ale ja č**ák jsem se koupal v aqvaparku a nejspíš jsem ho tam stratil podívejse se na videa strana 2 název rok s f5 snímek je v 1:49 at se daří

A to sis ho tam nemohl vypípnout? 

Asi na to přišel pozdě. 

Moje druhá partnerka a to je fakt bomba 

co ?

No můj nejlepší nález přeci 

ja jsem ho chtel nechat doma ale zapomel jsem naneho tak jsem si ho v tom aqvaparku dobře hlidal přijedu domu a prsten nikde

To ti nezávidím takovej mrcha neposlušnej špatně jsi ho hlídal když ti utekl 

asi jsem nebyl dobrej táta

Můj nejlepší nález? Stříbrňák - Říman - Tiberius, ražba r.16 n.l. Věřím, že se za čas okotí někde. 

cože rok 16 našeho letopočtu ??????? si děláš srandu

No jo, no. Už je to tak. Ražena v r. 16 n.l. Jezero to krásně zjistil a popsal. Asi moc důkladně nečteš příspěvky, že to nevíš. Také jsem to nevěděl, ani netušil. Ale čtu

Nenapadlo tě že ten kluk nemá třeba přístup do secret sekce? Asi si múže těžko přečíst co tam píšeš

Ahoj jar2004..napsal jsem Ti komentář k poslednímu příspěvku..písni

Jasně..chlubte se římanama a pod.
Nezlob se, ale ptali se, jaký má kdo nejlepší nález. No a mě se poštěstil Říman. Ty by jsi se nechlubil? 

Veřejně...Nepochlubil.
Nikdy nevíš kdo,kde a proč.Neber to zle. 

proč maš hned naražky že neco nečtu jsem na lovci cca 14dní

diky tom2 

už jsem odeslal svuj první přispěvek abych se stal členem

Na ten pořád čekám 

můj nejlepší nález z mincí je 4 Kreuzer 1861 A, a z předmětů revolver.

Tak já zatím zelené kopí
www.lovecpokladu.cz/archeologie/nalez-bronzoveho-kopi-5093

MÁM DVA MĚSÍCE DETEKTOR TESORO VAQUERO A NAŠEL JSEM MINCI
JEDEN HALER Z ROKU 1894 Z DOBY FRANTIŠKA JOSEFA 1.JINAK JSEM NAŠEL ASI 115 DALŠÍCH MLADŠÍCH MINCÍ + 1 HROT KOVOVÝ HROT Z ŠÍPU A NESPOČET MUNICE VŠECH MOŽNÝCH RÁŽÍ. 

http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&i=32391&mm=1&vd=1

Múj nejlepší nález je z lesa značkovací přístroj pro běžce přespolního orientačního běhu. Pokud budete mít zájem, mohu poslat foto. Poznámka: podle koroze některých dílú běžci asi nedoběhli.

neta61 měl ych na místě smrt najit neco takového nadhera a gratuluji
Včera som bol na1 veľkej celodennej pátračke,predtým som bol 2 krát na cca 1 hod.Okrem železa nábojníc a guliek som našiel mincu,ktorá je zatiaľ môj najcennejší nález.Nevedel som ju datovať ani pomenovať ale našiel som ju na internete na stránke:http://www.cscoins.sk/Coins/1-Denar-1763-ID2896
Je to Uhorský denár.Podľa danej stránky cena cca 380 Eur
V žiadnom prípade ju nemienim predať.Bude mať čestné miesto v mojej zbierke

A ešte by som pridal.Doteraz som hľadal na internete a našiel som!Tá 2 há minca je táto:http://www.burza-minci.com/node/7976.Je v treťom rade,v strede,problém je že je v zlom stave a mal som problém zisťiť čo tam vlastne je vyrazené.Teraz už viem že je medená a pokúsim sa ju očisťiť špenátovou metodou.Ešte ráno som nevedel ani z akého materiálu je,lebo po okrajoch vyzerá ako hrdzavé železo a stred má pekne zelený ako zoxidovaná meď.Tak mi držte palce.Našiel som ešte komančackych 25 hal,a poškodený 1 hal,ale to ani nerátam za nález 
Mosazný památeční prsten na Siegfriedovu obrannou linii - Westwall 1939 -40. Nalez z kopce 

Na jedné louce peněženka s doklady samozřejmě patřila ženě kterou jsem majitelce vrátil a stalo jse stoho 4 roky zatím štastné manželství 
Tak to gratuluju...
To bude osud..

www.lovecpokladu.cz/nalezy/karl-friedrich-20-kreuzer-1763-7547

Kelský obol-www.lovecpokladu.cz/nalezy/tchanovo-pole-ii-7505. Ani jsem netušil co to je, než mi to tu určili 

Nezlob se na mě,ale díky takovejmhle chlubilům jako seš ty nám to jednou zakážou,ale jestli je mince v muzeu tak je vše OK.

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.