X-Terra 305 --- nechoďte s diskriminací!

Ahoj lovci..Možná že nejsem první kdo na to přišel, ale dnes jsem zkoušel do jaké hloubky detík zachytí minci, a pišel jsem mimo jiné na to, že mince cca v 18 cm třeba stříbrné nebo měděné se hlásí jako -4, což je jako základ v diskriminaci.. Sice budete tahat taky hřebíky, ale myslím že mincičky za to stojí..celkem mě to naštvalo.. Jinak ať to pípá :-)

založil kukes21 13.5.2011 15:45
Zpět na přehled diskusních témat

25 online

15. května 2011
vodar
stříbrňá…Reagovat
vodar

Detektor mám 7měsíců a stříbrňák žédný. Chodím v all už od začátku, disk používám jenom v tam kde je moc bince. Spíš vůbec. Separace je jakš-takš kdyš klackem nemáváš jak zběsilý. Tresch. neřeším není tu podle mně na nic ,třeba až budu s 305 chodit 15 let tak pochopím, ale asi sotva. Ovšem měďáků mám 2kg vždycky je to rána do uší nádherné pink pink. Někdy bych řekl že ID target tu není od materiálu ale spíš o velikosti. Nebo každopádně je to kombinace vobojího. Velká měděná mince se hlásí jako silver 44. Nekopu to co se hlásí sprvu jako železo a postupně jde na horu na jedno máchnutí.

15. května 2011
MartaViky
Korporal
Reagovat
MartaViky

Jestli chceš kopat stříbrňáky kopej už ID kolem 6 sice budeš kopat všechny folie a alobaly , ale připlete se tam i nějaký stříbrný.

detektor: x-terra 705, Garrett Pro-Pointer, město: Budějovicko
15. května 2011
Hamz
Stabsfeldwebel
Reagovat
Hamz

Minulý měsíc jsem si kopl stříbrňák ID 16-20, signal nic moc, taky sem čekal, že to bude jak u měďáku tam mam ID tak 36-40, V diskriminaci taky chodím jen na místech, která jsou silně znečištěná, někdy sem ale z toho ID taky dost zmatený

detektor: Minelab x-terra 305, 705 Gold, město: Schwillbogen
15. května 2011
sHImi
Soldat
Reagovat
sHImi

Mám 705, stříbrňáky kopu při ID od cca 6 (malé, okolo 13 mm), větší jsou ke 20 a výš (ale ty e mi ještě nepodařilo kopnout.

detektor: X-Terra 705, záloha: Fisher F2, město: Pardubicko, 24 let
15. května 2011
blacks
Soldat
Reagovat
blacks

shimi: prosim te co tam mas na tom klacku za sondu

detektor: X-terra 705, město: Tabor
16. května 2011
sHImi
Soldat
Reagovat
sHImi

2Dčko střední frekvence - myslím že to je 7,5 kHz

detektor: X-Terra 705, záloha: Fisher F2, město: Pardubicko, 24 let
15. května 2011
Hrzan
Korporal
Reagovat
Hrzan

zdarec mám x terru 70 a tohle téma je fakt zajímavé. Víte mate mně celkem, železo se někdy hlásí jako 36 - 44 a pokud je pravda co píše kolega výše, že mince hloubjeji se hlásí jako -4 tak už fakt nevím, asi si koupím cortese

detektor: Explorer SE Profesional, město: Drahotuše 1973,HALO
15. května 2011
litrfree
Hauptmann
Reagovat
litrfree

Čus, nebo lopaty, prosejvačky, a někoho najmout jako zastara... odpadaj problémy s ID. Přelep displej... :-)

detektor: Tejon SEF, Lobo ST HOT&bigNEL, VAQ CON&NEL, PP GRT, město: Čáslav, HHB o.s. - předseda!
16. května 2011
zvahlav
Reagovat
zvahlav

potřeboval bych prosím poradit zda nemá někdo z vás skušenost s fiserem goldbug chtěl bych si ho koupit ale nevím jestli jako začátečník ho zvládnu docela sem šetřil a nerad bych špatně koupil(( děkuju

16. května 2011
zvahlav
Reagovat
zvahlav

samozřejmě bych si pro něj dojel do jílové))

16. května 2011
MarekFox1
Soldat
Reagovat
MarekFox1

... taky mám X-Terru 70 s velkou DD cívkou na 7,5KHz a třeba Ag 3 krejcar Ferdinanda a Ag 10 krejcar FJI. se mi hlísil na ID 20. Velké Ag (1 Florin FJI.) se hlásí na ID 42-44 stejně jako masivní měďáky (třeba krejcar MT a 15 krejcar). To že malá Ag kolečka se hlásí na ID -4 v hloubce nemůžu potvrdit, ani vyvrátit, protože "železo" nekopu. Asi by to chtělo další zkušenost jiného uživatele Terry. ;-)

detektor: X-Terra 70, město: okolí Č. Budějovic
16. května 2011
slavino
Reagovat
slavino

zdar mám x terru 505 cievka 7,5 DD. som nováčik detíkm mam mesiac a chodim all metal . mala medená minca ID 18 ale zvuk pekný a jasný

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky