Detektory kovů XPlorer

Tipy,triky,nastavení a jiné.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 7.2.2013 18:06

Tady jsi na špatné adrese.Tady se XP neprodává,myslím že by tahle diskuse nebyla fér vůči adminovi a prodejci detektorů. ;-)

To mi přijde jako hodně špatný vtip nebo provokace....založit tady diskuzi o XPéčku o:-)

Nebo také obyčejná lidská hloupost...ve stylu: Kdo nejde s námi-jde proti nám"?! Je to vlákno o Deusovi, že? A nebude více "fair play", když malyjohn, po čase, až získá znalosti s Deusem, sám jistě napíše, jak je, nebo není spokojen? Stejně tak jako s GM, které vlastnil předtím? Qui bene kolegové? :-P

Tak snad je to tady pro hledace bez rozdilu s cim se hleda,ne?Urcite nechci nikoho provokavat,ale lidi s Deusem je tu docela dost,ne?

Zkus na Detektorwebu založit téma Tesoro. Okamžitě to UCoušek smázne. Přijde mi to vůči LP hodně nefér.....

Pokud je UCe nefér, je to jeho problém. Mára je karakter. Proto jsme tady, ne u UCeho. :-P :-P :-P

Je tu forum o Rutusu či Zetexu,tak proč ne o XPčku?? :-P

Mně osobně přijde, že je to až sektářsky opěvovaná značka. Přitom mně v terénu ještě nikdo nepřesvědčil v čem je XP tak vyjímečný. A Deus ? Napište mi někdo, v čem je podle vás tento detektor tak vyjímečný ? Prosím pěkně nepište jen, že nemá kabel ;-)

Afars,4 frekvence,váha necelý kilo,pohybový,nepohybový,teleskop který složíž v několika sekundách,4 druhy odladění půdy a nemá kabel,mám pokračovat?
Nehledě že se zajímáme o hledání a toto fórum o tom je.
Mára jasně řekl že nemá nic proti založení tohoto vlákna,tak chytráci buďte v klidu. :,-(

To je sice hezký, ale to asi není pro hledání rozhodující. Ideální frekvence je něco přes 13 Khz, takže na co 4, tři věci které musí být nabité, nelze uprostřed lesa vyřešit problém vybitého detektoru, už jsem našel jednotku z Deuse v lese :-D to by se s kabelem nestalo ;-) , a nakonec znám detektor který má podobné vybavení a je o 10.000,- levnější. A co dosah ? Separace ? Viděl jsem testy v terénu Deus vs. ?? a taková hitparáda to zas nebyla. Jediný pozitivum vidím v teleskopu a váze. Jinak bohužel nic.
Ale Durane, proti gustu.... je to vaše věc co si koupíte. Ale přesto je to vůči Márovi a ostatním klukům ( prodejcům ) dost nefér !!! Proč si je nechválíte na DW, kde se sdružují majitelé XPéček ? Jeden příspěvek už tady byl ve smyslu " Tesoro sráč, XP hvězda ". Takže tvoje slova : " chytráci buďte v klidu "

Ja udelam hodnoceni co umi na konci roku..rok a pul jsem chodil s GM a ted bude Deus....treba sam uznam,ze to neni zadna "Diskoteka"...a nebo si snim skocim "Polku" pro radost :-)

Tu "ideální frekvenci 13 kHz" jsi vypozoroval kde? To by mně strašně zajímalo, to si rád poslechnu. A proč se trefuješ zrovna do Deusu, když si jej nechodil osobně? Obecně, Deus je dobrá mašinka, ne nejlepší, ale dobrá mašina. Vždy záleží na hledačovi, jak jej zvládne. Stejně tak jako každou jinou značku a model. Pokud Ti ikspéčka nějak vadí, jistě si moudře a svobodně vybíráš to, co chceš, že? Tak tu volbu nech i druhým. Malyjohn přešel od dvou modelů GM k XP, byla to jeho volba. Tečka.

Netrefuju se do Deuse !!! Čti pořádně. Trefuju se do toho, že na LP to prostě nepatří !!! Je to nefér vůči celému týmu LP. Ale XPčkáři tohle nepochopí. Tečka.
PS: Ta frekvence se dá najít lehce na internetu. Stáčí si najít letité postřehy vývojářů detektorů.

Jak je psano vyse....Mara sam napsal,at si ho sami zalozime,ale on to delat nebude.Ja zitra jdu s chlapama co maji detiky odtud...neni snad zajimave zjistit jak ktery na tom je.Nejde prece o to,ze je to znacka zde neprodavajici se..Nikoho presvedcovat nehodlame,aby si ho koupily,taky neodsuzujem zlutaky,bulhary,turky,amerikance a jine znacky.Pred rokem bych sam neveril,ze si ho koupim...a zacinal jsem na detiku odsud(dokonce na dvou odsud).
Tohle vlakno jsem zalozil proto,ze na hantecu te musi dva lidi pozvat,jako by to byla vybrana komunitni skupina a ostatni tam nemaji co delat.Tak jsem tady a jeste jsem zalozil skupinu na Fejsu (XP Deus CZ - pro ty,co by meli zajem tam vstoupit) a za dva dny tam prislo 17clenu,coz jsem neveril,ze nastane.
Proste jsme tady,at se to libi nebo ne!

tak to dostaneš od UCeho určitě diplom nebo plaketu za zásluhy a reklamu na XP 8-)

To kazdopadne....a vyfocen v sidle XP ve Francii :-)

http://www.facebook.com/groups/101432150040135/

to malyjohn: Ty dva detíky nejdou rovnoceně srovnat. Analog-digitál....snad jen pro tvoje porovnání. Jen není na úrovni hanit detektory které se na LP prodávají a opěvovat konkurenční. Tím nemyslím Tebe ;-)

Tak sem po tý hledačce hoď objektivní srovnání :-)

Jak dalece to bude "objektivní hodnocení a porovnání", když ten detík bude mít poprvé v ruce? I když jsou tam přednastavené programy, Deus není klacek za pár peněz - "zapni a jdi". Zvládnout tak sofistikovaný detík není možné prvním hledáním, ale trvá to docela dlouho. A k Tvým poznámkám o tom, zda to je na tomto webu "košer", s těmi ikspéčky, jen omezencům to může vadit. A stejní omezenci by si "povinně", nebo aby se zavděčili, kupovali jenom Tesoro. My jsme hledači, kteří si pořizují to, co chtějí, ne to, co se nám "nařídí", aby to bylo "košer". A tento web považuji zatím za nejlepší, který jsem navštívil a jsem tady již tři roky. A nikdo mi tu nic nezakazoval, ani nenařizoval, i když jsem měl svůj subjektivní názor, leckdy negativní i na některé modely Tesoro. Nejen na Tesoro.

Souhlas 8-)

Hodnoceni udelam na konci tohoto roku..mezitim se budu ucit,jako s kazdym predeslim detikem co jsem mel.

OK. Budu se těšit ;-)

Chces prvni hodnoceni....dostal jsem na prdel.Asi nejvic nasla C6,pak Fisher F75,dale Fisher Gold Bug Pro a ja na posledni nebodovanem miste.Tolik z prvniho hledani s Deusem.

První hledání s novým detíkem nebylo možné brát jako rovnocennou soutěž. Navíc, F75 a Gold Bug napomáhaly Deusovi společně luštit signály více jak polovinu, možná dvě třetiny z celkové doby hledání. Takže se až tak "sběračské soutěže" vyloženě neúčastnily. Nicméně C.Scope s velkou cívkou vyzobával kolečka velmi dobře, jako o život. Mnozí kamarádi, kteří hledají s Deusem, měli první půlrok - rok pěknou depku. Tedy, Deus není "pro každého", je příliš sofistikovaný a ne každého by bavilo to s ním "vydržet". Sám jej také nemám, ani nechci. Ale, proti gustu... :-P :-P :-P

TAK URČITĚ XP NIKDY-NEBO NAVŽDY !!§§!! :-P

Mám Tejon i XP a nebudu se pouštět do debaty o tom který detektor je lepší, ale taky si myslím že toto vlákno sem nepatří. Je to jako dát na hřiště Sparty reklamu Slávie. Jen se tady budeme dohadovat který detík je lepší viz první příspěvky. Je to jen můj osobní názor :-( ;-)

to Fanula: Nikde jsem nenapsal, že si mají lidi kupovat jen Tesoro. Sám mám Fishera. Označovat někoho, kdo má jiný názor než ty za omezence, tak se dostáváš na úroveň debat na DW. Pokud říkáš, že je tento web nejlepší jaký jsi navštívil, tak neurážej jeho ostatní návštěvníky. Ani v jednom příspěvku nikoho neschazuju !!! Prostě nepochopím, proč tohle děláte a proč nekonzultujete Deuse na webu kde se prodává a kde by vám mohl i prodejce poradit. Řeknete, že Marek dovolil tohle vlákno založit. Co vám měl říct ? Sám je odpůrce cenzury a proto kývnul. Ale jen při troš logiky to sem prostě nepatří. Přesně jak to napsal Henry 44.

Já nic nespoluorganizuji!!! Jako vcelku spokojený majitel Fishera jen reaguji na příspěvky ve vláknu. A to, že se na LP značka XP neprodává, není důvod k tomu, aby dlouholetí členové LP si o XP, pokud si jej pořídí, v tomto případě o Deus, nepokecali. Každá možná cenzura a zbytečná falešná nevole, přímo podsouvání čehosi o "nevhodné konkurenci", je více než trapné a ve finále by to udělalo náčelníkovi Márovi jenom medvědí službu. :-(

Ještě před založením vlákna jeden s přítomných hanil Tesoro a opěvoval XP. Nebudu jmenovat, dá se to najít. To je to co mi vadí !!! Vychvalovat konkurenční značku je hození klacku pod nohy Markovi a ostaním klukům. Snaží se tady aby tento web i za cenu svého volna aby byl na úrovni. Dělají soutěže, mistrovství, podporují archeo sekce, splečné hledačky atd. Tento web má nastaveny konkrétní značky detíků www.lovecpokladu.cz/forum/detektory-kovu a to by měli všichni respektovat.

Tohle je od samotných spravcu LP napsane na foru

"Toto fórum obsahuje pouze vlákna vybraná nebo založená administrátory Lovce Pokladů.
Pokud jste zde nenašli hledaný detektor, napište na info@lovecpokladu.cz, vlákno založíme"

Nikde neni uvedeno..."jen zde prodavane detektory".Jinak bych zde o Deusovi pomlcel.Napsal jsem tedy Marovi prosbu o zalozeni vlakna, ale to odmitl ho stim,ze Deus neni zadna"Diskoteka" ,a at si ho zalozim sam...tak jsem to udelal.
Ale nic proti nemu nemam,i diky nemu jsem se stal hledacem (diky tento strankam-byli prvni,ktere se ve vyhledavani ukazali,kdyz jsem hledal neco o tomto konicku) a nehodlam hanet jeho detektory,at jsou treba diskotekou,polkou,valcikem ci mazurkou,nebo dokonce rock and rollem :-)

A rad budu pri spolecnych hledanich dostavat na frak od jinych detektoru a rad zase budu davat na frak jinym a i treba detektorum :-)

Aspoň to bereš z humorem a nesnížíš se na urážky když mám jiný názor :-D :-D :-D

Aha, takže Deus není od XP.Nebo ikspéčkáři nemají Deuse, zajímavé. K té frekvenci, nic nikde hledat nebudu. Upozorni všechny výrobce, kteří vyrábí detektory s více, nebo multi frekvencí, že si mají najít Tebou doporučený odkaz. Já nejsem ikspéčkář, ale asi jsem také nic nepochopil. Jde o to, co kdo tím chápáním myslí. Argument si nedal ani jeden. :-( :-( :-(

Proboha, kde je napsáno, že Deus není od XP ???

Reaguješ na vlákno o Deusovi a trefuješ se do ikspéčkářů. Málo logické? Tak se do toho nezamotávej a netrapni se. :-(

...ale dej už pokoj :-)

Nápodobně :-P

Nemam duvod se snizovat k urazkam.Ty do me kamenem a ja do tebe chlebem a soli :-)
...sul ti nasypu do oci a chleba narvu do pr.... :-)

Jen cernejsi humor pro upresneni :-)

Hoši " serem" na hádky. Když se to Márovi nebude líbit tak to může smáznout ;-) Každý máme svůj názor a jak řekla Anička Dajdou, ten není ( nebo je ) spchchchrávný ;-) Náš koníček je o hledání a ne o hádkách. Máme být komunita tak se nepovraždíme :-D :-D :-D :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru