Malý Pepíček uměl výborně malovat.Ve škole namaloval na zem myš .Paní učitelka ji viděla a strašně se lekla.Do žákovské knížky mu napsala:"Váš syn dostane dvojiku z chování, protože namaloval na zem myš, a já se lekla." Otec odepsal :"Klidně mu dejte trojiku !V neděli namaloval na sporák dámské přirození .Já si spálil pinďoura a náš dědek hubu!"
nechci být hnusnej, ale jak toto souvisí s tématem?
Ale člověk se zasměje super for

no abych nebyl jen mravokárce tak přihodím jednu historku já......vloni jsem se pohyboval po políčku poblíž jedné samoty(jen pro upřesnění pole patřilo místnímu kolchozu a ne k té samotě)....majitel pracoval na zahradě a občas přišel k plotu, vylezl si na nějakou hromadu dřeva, kterou měl u plotu složenou a se zájmem mne pozoroval...jako vždy pokud mne neosloví tak si hledím svého a kromě pozdravu nic neřeším. Jen mi bylo jasné, že nějaká otázka dříve či později stejně přijde. Když už byl pán na hromadě asi po desáté tak mu to nedalo a zeptal se co hledám....když jsem mu řekl že hlavně drobnosti jako mince tak se podivil co by tam dělaly mince a jestli prý už něco mám..v kapse jsem měl již celkem slušný počet běžných RU mincí tak jsem nějaké vyndal a namátkou ukázal...pán několikrát změnil barvu a jen s velkými obtížemi vyrovnal balanc, když už skoro z toho návalu hodil z té hromady záda. Poté ze sebe s jasně slyšitelným knedlíkem v krku vysoukal kolik za to dostanu a že jsem asi bohatý jestli se mi takhle daří nacházet často....hlodalo ve mně pokušení, zda mám zašprýmovat a hodit nějakou cifru - vzhledem k tomu, že však na pánovi bylo jasně vidět, že bych místo hledání mohl řešit sanitku - ne li havrany tak jsem šel s pravdou ven, že by za to co mám v kapse nebylo ani na cigára a že to nedělám pro peníze ale jako koníček a že to stojí dost peněz... ale dodaljsem, že se může někdy povédst najít něco pěkného a třeba i cenného. Nevěřili by jste jak v mnoha případech tato slova fungují na lidi - v případě tohoto pána bylo slyšet v první řadě hluboké oddechnutí, návrat barvy, jasný úsměv a tep a ostatní životní funkce v normálu...druhý den jsem jel o kus dál do lesa a co nevidím pán krok sun krok popochází shrbený s motykou a občas kopne, prohlíží zeminu....

Nevím jak Vám, ale mně přijde velmi zábavné, když z občasných setkání s lidmi, kteří koukají nerudně a závistivě udělám jednou větou příjemné a přátelské lidi

Včera se mě jeden jednodušší venkovan zeptal,jestli hledám vodu... A dnes si takhle sedím u cesty,detektor opřenej a proti mě pár na kolech...Jak mě míjeli,tak slyším:"Já myslela,že to je berle, a ona to je sekačka!"

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.