Zábavné historky při hledání

Hledání není jenom dřina a radost, ale taky je to někdy sranda. Napište, co se vám událo legračního.

založil Alter 10.3.2010 22:59
Zpět na přehled diskusních témat

online counter

Stránka:  1
10. března 23:03
| Slepec      Reagovat

Neodolal jsem a po zimě vyrazil do lesa s detektorem kovů. Když jsem byl v nejlepším a vykopával již pátou minci, vyběhla zpoza křa ženská, jestli prý nepotřebuji pomoct. Nechápavě jsem na ni zíral a přemítal, jestli nechce půjčit lopatku. Naprosto mě ale dorazila. Prý mne pozoruje už asi 20 minut a chlap s tmavými brýlemi a bílou holí zoufale mávající v lese a neustále padající k zemi je na tuty ztracený slepec... ;-) :-D o:-)
10. března 23:10
Elmara
Oberst
|      Reagovat

Elmara
:-D :-D :-D
11. března 7:04
pupajsnik
Gefreiter
| O Pepíčkovi      Reagovat

pupajsnik
Malý Pepíček uměl výborně malovat.Ve škole namaloval na zem myš .Paní učitelka ji viděla a strašně se lekla.Do žákovské knížky mu napsala:"Váš syn dostane dvojiku z chování, protože namaloval na zem myš, a já se lekla." Otec odepsal :"Klidně mu dejte trojiku !V neděli namaloval na sporák dámské přirození .Já si spálil pinďoura a náš dědek hubu!"
11. března 11:12
Patrosos
Gefreiter
|      Reagovat

Patrosos
nechci být hnusnej, ale jak toto souvisí s tématem?
11. března 13:06
kmotr1
Soldat
|      Reagovat

kmotr1
Ale člověk se zasměje super for :-D
11. března 14:04
Patrosos
Gefreiter
|      Reagovat

Patrosos
no abych nebyl jen mravokárce tak přihodím jednu historku já......vloni jsem se pohyboval po políčku poblíž jedné samoty(jen pro upřesnění pole patřilo místnímu kolchozu a ne k té samotě)....majitel pracoval na zahradě a občas přišel k plotu, vylezl si na nějakou hromadu dřeva, kterou měl u plotu složenou a se zájmem mne pozoroval...jako vždy pokud mne neosloví tak si hledím svého a kromě pozdravu nic neřeším. Jen mi bylo jasné, že nějaká otázka dříve či později stejně přijde. Když už byl pán na hromadě asi po desáté tak mu to nedalo a zeptal se co hledám....když jsem mu řekl že hlavně drobnosti jako mince tak se podivil co by tam dělaly mince a jestli prý už něco mám..v kapse jsem měl již celkem slušný počet běžných RU mincí tak jsem nějaké vyndal a namátkou ukázal...pán několikrát změnil barvu a jen s velkými obtížemi vyrovnal balanc, když už skoro z toho návalu hodil z té hromady záda. Poté ze sebe s jasně slyšitelným knedlíkem v krku vysoukal kolik za to dostanu a že jsem asi bohatý jestli se mi takhle daří nacházet často....hlodalo ve mně pokušení, zda mám zašprýmovat a hodit nějakou cifru - vzhledem k tomu, že však na pánovi bylo jasně vidět, že bych místo hledání mohl řešit sanitku - ne li havrany tak jsem šel s pravdou ven, že by za to co mám v kapse nebylo ani na cigára a že to nedělám pro peníze ale jako koníček a že to stojí dost peněz... ale dodaljsem, že se může někdy povédst najít něco pěkného a třeba i cenného. Nevěřili by jste jak v mnoha případech tato slova fungují na lidi - v případě tohoto pána bylo slyšet v první řadě hluboké oddechnutí, návrat barvy, jasný úsměv a tep a ostatní životní funkce v normálu...druhý den jsem jel o kus dál do lesa a co nevidím pán krok sun krok popochází shrbený s motykou a občas kopne, prohlíží zeminu.... :-D Nevím jak Vám, ale mně přijde velmi zábavné, když z občasných setkání s lidmi, kteří koukají nerudně a závistivě udělám jednou větou příjemné a přátelské lidi ;-)
9. května 22:22
Alan
|      Reagovat

Alan
Včera se mě jeden jednodušší venkovan zeptal,jestli hledám vodu... A dnes si takhle sedím u cesty,detektor opřenej a proti mě pár na kolech...Jak mě míjeli,tak slyším:"Já myslela,že to je berle, a ona to je sekačka!" :-D
31. května 0:41
Buris
Soldat
| Re:      Reagovat

Buris
:-) :-) :-) :-) :-)
Stránka:  1

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na LovecPokladu.cz uživatelský účet, zaregistrujte se. Registrace je bezplatná a k ničemu vás nezavazuje.

Zpět na přehled dikusních témat

PřezdívkaHeslo
Registrace

Lovit na tomto webu

Detektor na splátky

Detektor na splátky s nulovým navýšením

Detektory dle výrobce

Detektory kovů TesoroDetektory kovů C.ScopeDetektory kovů VikingDetektory kovů GarrettDetektory kovů MinelabDetektory kovů FisherDetektory kovů White`sDetektory kovů Golden MaskDetektory kovů Nexus

Partnerské weby

Detektory kovů MlejnskýDetektory kovů TesoroDetektory kovů C.Scope

Nejživější ve fóru

V Zlínský kraj - střední Morava:
jar2004: Čau. No konečně se ozval někdo z okolí. Řeč můžeme dát na mailu, ted... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Kristal: JJ při první vycházce zatim stále A mod :) vím že to či o... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
Wendis: mrkni tady na bazar,Patrosos prodává Whites prizm III,dobrej detík na... » ukázat

V Zlínský kraj - střední Morava:
DECIMUS: Ahoj, já jsem kupříkladu z Kroměříže... » ukázat

V Jak vybrat detektor?:
jar2004: Ale na Aukru máš dost detiků za rozumnou cenu. Ne ale ty za 1350 Kč. Do to... » ukázat

> Vstup do fóra
online counter

Nejživější v chatu

jar2004: Ahoj. A já? :-) » ukázat

Beri: Tož dík :-) » ukázat

Elmara: Tak už jsi schválený ;-) » ukázat

Elmara: Tak to je ostuda, to se na tebe podíváme :-) » ukázat

Beri: Už jsem poslal bronzové kopí a jaksi nic :-( » ukázat

> Vstup do chatu
online counter

Facebook doporučuje