2 Heller 1897

Údaje o minci

Identifikovaná mince: František Josef I. (1848–1916) – 2 Heller (2 Haléř) (č. 330) František Josef I. (1848–1916) 2 Heller (2 Haléř)

Názory uživatelů

Území ražby: České území (1 názor)
Panovník: František Josef I. (1848–1916) (1 názor)
Rok ražby:
Nominál: 2 Heller (2 Haléř) (1 názor)
Materiál:
Č. mince: František Josef I. (1848–1916) – 2 Heller (2 Haléř) (č. 330) (1 názor) dostallada: 330

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

2 Heller 1897
2 Heller 1897

Okolnosti nálezu

Lokalita:Středočeský kraj
Použitý detektor:Garret 250 ACE
1 hlas
1 hlas
zobrazeno:
1794x,
komentářů:
12,
nálezce:
dostallada dostallada
vyfotografováno:
14. srpna 2015,
vloženo:
14. srpna 2015

Komentáře

fotky si zlepšil ale kvanta stejnejch koleček sem valíš stále...jestli dobře počítám, tak je tenhle tvůj 28 kousek této mince v katalogu... myslíš, že to má stále přínos? ... nemyslím tím bodový...myslím pro katalog... :,-( :,-( :,-(

co kopu to fotím

Mysli si co chceš, co najdu to vyfotím a z dokumentuji na lovec pokladů.cz

Hlavně i pro osobní účely

Tak si udělej soukromej katalog ve svém počítači... já ho teda tak mám...mincí mám kila ale neobtěžuji tím ve zdejším katalogu.
Z každého hledání mám v počítači adresář se souborem trasy hledání ( používám navigaci ) , s body jednotlivých nálezů doplněných fotem ( i těchto minciček a dalších drobností )
Docela si s tím vyhraju, ale sem dám jen nálezy zajímavé a jen jednou...

Vy jste mu ale vyprali kožich, :-D chudák Láďa . Fotky zlepšil a vám je to pořád :-D :-D :-D málo :-D :-D :-D :-D
Neboj Láďo jsou to hodný kluci oni to tak nemyslí ;-) :-D :-) ;-)

to je tím horkem .... 8-) :-D

Kua to bude časem katolog :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Čau hoši nevím ale mělo by se to rozdělit ktejcary a pičoviny a něco zajímavého třeba na století aspoň18 a td beru že má někdo radost z krejcaru ať si každý vybere na co chce koukat a poradit ale jasne mince co si podle písmene se dá zjistit mě připadá divné ty co chvíli hodí mi určitě rozumí mi jsme vše museli načíst a hledat ať si něco zjistí sami a ne jak mimina a budou něco vědět když budou čist jak mi rád někomu poradím ale ktejcar to je divné to není lovec pokladů to je hemouš hoši čist čist a jenom čist snaha. něco stym udělej admine lovu zdar kuci :-)

Dovolte mi, abych se připojil do této "debaty". Nechápu, v čem je takový problém, že tu někdo vkládá více mincí jednoho druhu. Dobře, jestli by se jednalo o mince 1950 + tak to možná i pochopím. Ale krejcar, nebo heller je už opravdu kousek historie. Proto si myslím, že by se měli tyto mince i nadále vkládat na lovcepokladů. Zatím není žádné pravidlo, které by nějak toto vkládání omezovalo a také pevně věřím, že ani nebude. Nemohu si pomoci, ale vypadá to tak, že tady jsou někteří lidé velice naštváni tím, že nemohou nález určit a nedostanou body.
Blacksheep - nazvat tyto mince " pi*ovinou" je opravdu hloupost. Nechápu, jak jsi přišel k názoru, že by se dostallada, měl raději na hledání vykašlat. Řekl bych, že katalog více znechutíš lidem svým vulgárním vystupováním. Opravdu jsi hodně klesl v mých očích.

Ahoj, rád bych také něco k tomuto skromně připsal. Já chodím teprve rok, bydlím v destinaci kde je mnoho hledačů a velké okolí je hodně prochozené. Na nález takového dvou helleru, jako sem dává dostallada, se někdy nachodím mnoho a mnoho hodin. Když už ho najdu a je koukatelný, mám z něho obrovskou radost a ať se nám to líbí nebo ne, je to historie a žádné pravidlo na tomto webu vkládání těchto mincí nezakazuje. Nemají všichni takové štěstí, že jsou z jihu Moravy nebo Slovenska, kde je o mnoho více nálezů a příležitostí daných už dějinami a historií. Myslím Římany,poloha blíže k Vídni a podobně. Když si zde přečtu, že na jihu Moravy si někdo po obědě odskočí za barák na pole a za dvě hodiny najde tři stříbrňáky, tak mu tiše závidím. Hledám krátce a možná nejsem dost dobrý, ale konzultoval jsem toto i s hledači dlouholetými a opravdu u nás to takto není. Pravda je, že už se zde domlouváme na pořádání výjezdů na Moravu a Slovensko, tak možná u Vás naše výsledky vylepšíme ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru