20 Kreuzer 1810

Po dlouhé době pěkné AG... na poli.
Pro všechny co mě chcou osočovat že chodím na zasetém: pole bylo na dvě půlky zaseto/poorane. Mince ležela přesně na hranici mezi těmito poli.Kdybych veděl že mi tady budete nadávat do hovad apod vyfotil bych i to samotne pole.Fotku jsem pouze udělal proti zasetému aby mince víc vinikla....Tak se prodím všeci uklidněte a hned mě nesuďte když o tom nemáte ani páru....

Údaje o minci

Identifikovaná mince: František II (I.) (1792–1835) – 20 Kreuzer (20 Krejcar) (č. 642) František II (I.) (1792–1835) 20 Kreuzer (20 Krejcar)

Názory uživatelů

Průměr: 2,8 mm
Území ražby:
Panovník: František II (I.) (1792–1835) (1 názor)
Rok ražby: 1810 (1 názor)
Nominál: 20 Kreuzer (20 Krejcar) (2 názory)
Materiál: Stříbro (Ag) (1 názor)
Č. mince: František II (I.) (1792–1835) – 20 Kreuzer (20 Krejcar) (č. 646) (1 názor)
: 646, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

20 Kreuzer 1810
20 Kreuzer 1810
20 Kreuzer 1810
20 Kreuzer 1810

Okolnosti nálezu

Lokalita:Moravskoslezský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:15 cm
Použitý detektor:minelab x-terra 305
20 hlasů
20 hlasů
zobrazeno:
2111x,
komentářů:
61,
nálezce:
neznámý
vyfotografováno:
7. listopadu 2018,
vloženo:
7. listopadu 2018

Komentáře

Mince je super, ale to pole má rovné řádky s obilím................. :-/ :-/ :-/ :-/
Jestli chodíš v obilí......nechtěj vědět co si o tom a tobě myslím :-( :-( :-(

Moje řeč, v osetém by hledač neměl co dělat! Pokud nemá souhlas zemědělce, ale myslím si, že do naklíčeného pole by asi těžko někoho jen tak pustil.... :-( o:-)

Kvůli specialistům jako jsi ty jsem přišel o lokalitu. Lezli do zasetého a když jsem tam po orbě přišel byl jsem vyhnán dost nekompromisně, protože jsem byl hozen do stejného pytle se stejnejma jako jsi ty!

Kdybys začínal, ale hledáš už nějakej rok..Moc rozumu jsi nepobral :D Do tohohle bych nevlez..připadal bych si jako debil.

Třeba má povolení 8-)

Za kopání v osetém poli se nediv, kdyby ti někdo vypustil pneumatiky, nebylo by to poprvé... :-/

Hovado o:-)

Normalne bych se asi nevyjadroval,pze BYS MEL VEDET,co je nejdulezitejsi v desateru hledace!!!!, ale tady musim souhlasit s pepikem-tedy kraj-ankem o:-)

kulisko to je výmluva :D takže nefotíš na oranym, ale jdeš si to vyfotit na zasetý :-D :-D

Nic jsem neplatil, a ta částka taky nesouhlasí!

:-D :-D :-D

https://youtu.be/e1XGv4PCqWY

tvl :-D :-D

Hlapci kliknete si na odkaz co jsem tu tet dal to mluvi za vse ja u toho byl takze kamarad ma svedomi ciste a jinak za me super kop :-)

kulisko do titulku jsi to připsal až po tý masáži...!!
nehraj tu komedii...chlap to aspoň uzná. škoda slov.

Svědomí je jen tvé. . Pokud je to tak jak říkáš , je vše v pořádku a já se omlouvám .... o:-)

Hej,vraj aj jedna riť má dve polovice. :-D

Boha budeš asi děcko dle těch výmluv a pravopisu...

btw neurážel jsem tě nikde..nevymejšlej si.

:-D :-D :-D
- hej, to móžem potvrdiť, ako vraj aj jedna pravda má dve straníce

- jak to bylo, to musíš vědět nejlíp Ty, ale ty dvě poslední fota jsou jasně vidět, že je ta vykopaná hromádka v řádku, nebo to je jen naaranžované na focení??

to vykopal díru aby to líp vyniklo! Taky jsem si všiml, ale škoda slov.

Mince je to nádherná, gratulace! Pokud jde o hromadu, vidím že je uschlá a neporušená, takhle nevypadá čerstvě vykopaná hlína ;-)

Pěkný Franta, gratuluju :-)

tak hele, u vás, když se pole dělí přesně napůl, tak i řádek??
- a už vidím, jak je půlka pole holá a ty deš zrovna mávat k osazenýmu, a jak na svińu je to přesně napůlce!!! - to je haluz, že kdyby sis vsadil sportku, tak máš první!!!
- Agrill, a tu uschlou hromadu tam udělal den před tím krtek, né???
- a když se podíváš mezi ty řádky - za minci - tak se tam válí urvaný zelený, tak z nás nedělej blbce

no, je důležité, že máš svědomí čisté - já jen a pouze píšu, co vidím a jestli se mýlím, jsem tomu rád.....
- a totok bych Ti klidně řekl i do očí, kdyby to bylo technicky možné - a kdybych to otočil - i táhat druhé za fusakle jde přes PC dokonale.....

Nechápu,proč ho tak masírujete?? Když píše ,že nekopal v řádku,tak nekopal.Proč by se asi chlubil fotkama???Když už chvilku chodí,tak si to nedovolí.Já si to nedovolil nikdy,a to jsem ze začátku o desateru ani nevěděl.Byla to samozřejmost. ;-)

Mince pěkná.A ohledně fotek.Příště musíš dobře uvážit,jak fotit,co fotit a co sem dát a co ne.Každý máme svoje svědomí a Ty nejlépe víš,jak to doopravdy na tom poli bylo. ;-)Ono tady někdy těm fotokriminalistům něco dokazovat je marná věc. :-P

Komický vlákno, i vzhledem k tomu, že na posledních fotkách to zelený leží a je tam hromádka..tj jasný, že jsi tam kopal. ale všichni jsme nepřející zmrdi...pokora nula..stačilo říct sorry..hotovo..ne..

Ano, občas se dá na poli narazit i na hromadu hlíny, sám jsem toho byl svědkem mnohokrát :-D

Ahoj pánové
Nikoho se nechci zastávat, ani se nezastávám, pro ty co mně a Srstku znají, tak ví že do zasetého nelezeme.
Ale... Jestli že je hledač slušnej a není línej se jít zeptat majitele pozemku (pole) jestli si tam může zahledat, tak může očekávat i vstřícnost a může jít i do zasetého. Sám mám zkušenost, když jsme chodili po domluvě s majitelem po zorném poli a on se nás zeptal, proč nejdeme do toho zeleného koberce,že se nám tam bude chodit lépe. Když jsem majiteli namítnul, že to je oseté, tak se začal smát a zeptal se jakou mu způsobí moje váha škodu (90 kg) když on po tom zeleném poli jezdí s 5ti tunovím traktorem když ho stříká. No na oseté jsem vlezl a při prvním signálu a následujícímu kopu, kdy jsem obrátil asi tak 5cm vzrostlé obilí a viděl ty semínka a jak to z toho roste, tak mi to přišlo líto to ničit a z osetého jsem odešel. Máme dovoleno chodit v osetém, ale nechodíme.
Je tu plno lidí co hned nadávají na nováčky, že lezou do osetého, aniž by tušili jestli můžou nebo nemůžou do osetého.kolik zvás co nadávate se bylo zeptat majitele zorného nebo povláčeného pole jestli si tam může jít zahledat? Každého věc, jak si teď sáhne do svědomí,ale nezačínejte hned nadávat a urážet, když nevíte.

Mihi, nepochybuji o vaší slušnosti, ale tvůj "model" je z jinýho soudku - tu o povolení nic nezaznělo
- píšeš -

"Jestli že je hledač slušnej a není línej se jít zeptat majitele pozemku (pole) jestli si tam může zahledat, tak může očekávat i vstřícnost a může jít i do zasetého. "

- a teď mi řekni, kerej "slušnej" hledač by měl potřebu hledat v zasetým - pro mě jen hledač - slušnej zoufalec
- to, že si to kolchozník pojezdí traktorem, to je nutnost a nevím, jak by se tvářil, až by se to rozkřiklo, že u pana "dobrotivého" se dá plenit i v zasetým
- a taky to nevypadá - samosebou - dobře šrákati po osetým pro kolemjdoucí, ti nás už tak mají za dobytek
- pro ty, co mě, karla, dalibora aj andreu znají, vědí, že jsme slušní lidé, ale do osetýho bychom nešli, i kdyby nás majitel na kolenou prosil, tak jako i bráti do lesa sekeromotyku
- jednou jsem měl povolení od majitele hledati přímo u hradu, ale to sem neodmítl, protože to bylo etické, lebo šlo o hrad nafukovací a majitel chtěl vysbírati předměty, co mohly zapříčiniti propchnutí jeho atrakce /samosebou grátis, lebo nemám potřebu se na tomto koníčku přiživovati, dělám to pro dobré jméno hledačské obce a vyrovnávám tím negativní případy - např. hledání na osetém - k tomu patří i hledání různých kanálů, přípojek, uzávěrů, osobních věcí, atd.../

- jináč souhlas, že by měl býti souhlas majitelův na všechny vstupy

- a k panu kulískovi poslední věc, abychom tento případ uzavřeli - na založení spisu je nutno zodpověděti jednoduchou otázku
- zde označen utržený výhonek - jak se tam dostal??

http://jyxo.info/uploads/22/22108e259d5a67c618691399517fc31d326a1ee5.jpg

- máte právo neodpovídati, v opačném případu děkuji za jakoukoli odpověď

- a jestli odpovíš stylem jako MichelNeyovi, nebudu se zlobiti, mám rád upřímnost a heslo - "prravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí"

Šel jsem fotit do osetýho aby mince líp "vinikla" !

To je prostě PECKA! :-D

Gratulka,mas to pěkný ,nenechej si to otravit nejlépe to asi vystihl Zeronico ;-)

Ahoj jak píše amos nenech si to otrávit. Před nedávnem jsem se tu dostal do křížku i já. Kvůli závěru který jsem chtěl určit. A uráželi od začátku do konce. Dokonce poznávám lukegosse ten byl z nich nejlepší. Koukám že tu machruje úplně stejně. Kašli na ně ty víš jak to bylo.

alekseji, to je pre mńa naozaj poklona, že si ma spoznal - áno, som najlepší, to známa vec, nič nového pod ☀

lukegoss To nebylo nic těžkého. Aroganci a machrování jsem z těch tvých příspěvků cítil na míle a zkratka jsem si vzpomněl. Rád vyvoláváš konflikty co? Jo a tu fotku s tím zakroužkovaným cosi jsi myslel vážně?

- jestli chceš autogram, tak si o něj řekni rovnou a nehraj tu to divadýlko - ale ponáhlaj sa, o chvíľu ✈ na juh
- inako - alekseji, aký si dobrý stopár, možno by som sa mohol spýtať pre teba na robotu u pana wolkera, alebo simíra

Alex_112 nevšiml jsem si, že by lukegoss někde někoho urážel.. uklidni to.

veď hej, svatá pravda, jak praví kolega Michel a přísahám jak je ten hore nadomnou ☥, když se s někým úplně náhodou dostanu do ✝, tak jsem slušný, z nikoho si nedovolím udělat idiota, to by ste tomu teda nasadili ♚

Jo, Lukegoss... To je symbol arogance a machrování. Nemá o ničem ani páru, do všech se naváží, jaktěživ neporadí... Ostatně nemá ani kachničku, to hovoří za vše :-D :-D :-D
Voe, to je síla. Naštěstí Luke je z tvrdýho, východňárskýho těsta. :-D ;-)

lukegoss. Kapnul jsi na to, jde mi o tvůj autogram, pošlu Ti památníček. A byl jsi se podívat na tom poli jak Vás kolega několikrát vyzíval. Nebo je to lepší za PC?

MichelNey. Za to já nemůžu že sis nevšiml. Někdo nevidí i když to má před očima.

JAsný, pojedem do Jičína tři hodiny, aby jsme se podívali na zasetý pole :-D

:-D :-D :-D
- totok je komédie hodná divadelních prken.../udělal bych to na 3 dějství, jestli ovšem souhlasíte/
- kolega vážený Argill - díky Ti, ale příště si ušetři čas, odpusť si ty šroubovitý výrazy a napiš rovnou, že su hajz, kerýmu ani kačicu nesvěříl!!! :-D :-D :-D

Mně jen prostě zaráží že z "hroudy rzi" u mého závěru nešlo nic poznat a na fotce pole najdeš vytrhnutý kořínek :-D :-D :-D :-D :-D

dobře, milerád vysvětlím - ale myslím, že je to úplně zbytečné, ale dobře......
- hrouda rzi, jak jsi správně nazval, je pouze a jen hrouda rzi z čehokoli, jestli dokonce ze závěru, tak jo, je to hrouda rzi, která byla kdysi závěrem - toť vše k nálezu
- ale jestli chce někdo určiti z čeho ten závěr pocházel, tak to už je trochu moc, navíc to chtíti po druhých a ještě je jebat za jejich neschopnost....no, že sis ho teda neurčil sám, když je to taková jednoduchost, máš to doma v ruce a stejně nevíš ani PRD...
- koukám, že se to tu konečně "někam" posunulo - uznal jsi bez nátlaku, že tam ten vytrženej kořínek vidíš.....a ještě se tomu směješ, že si na to přišel - áno, taky jsem šťasten, že si takový šikula a taky se z plna hrdla vesele zasměji :-D :-D :-D :-D :-D
- takže tímto bych případ uzavřel, p. svědek Alekx potvrdil přítomnost předmětu doličného - v tomto případě jde o vytrhnutý kořínek
- všem zúčastněným, co se na tomto zapeklitém případu podíleli, děkuji, dokazování skončilo, ještě jednou děkuji a těším se na další spolupráci u další isto zložitostmi propletené kauzy
- verdikt - nálezce VINEN ve všech bodech obžaloby

Boha jeho , tady je těch komentů jak na hajzlpapíru............ :-O :-O :-O :-D :-D :-D :-D

Doby, a Vy ste kto??? podľa Vášho výrazu sa mi spozdáva, že stě do tohto nechutného prípadu tiež zapletený!!!
- no, preverím si Vás, zatiaľ sa nevzdalujte z doma Malfoyových :-D :-D :-D

Vím že je to pro tebe těžké lukegoss. Máš v tom komentáři pouze jednu chybu když pominu tu fotku to vzdávám. Nikoho jsem nejebal začal jsi nadávat ty. Mrzí mě že příspěvek smázli jelikož ti to již nemohu dokázat.

Alexi, dobrá, nemám zájem se tu handrkovati a protřepávati staré věci minulé, zapomeňme na to a zase dobrý??
- nabízím Ti příměří :-) ;-)

Jasný, jsem pro. A musím uznat že jsi mně překvapil.
Vše dobrý. Měly by jsme se všichni snažit aby to tu za něco stálo. Jsme přeci jen všichni kolegové hledači a máme společný úžasný koníček. Tak se měj a hodně štěstí při hledání.

Alex 112 - až tě nekdo bude jebat kvůli chytrákovi co hledá v osetym, nebo si málem zlomíš nohu, protože v lese nezahrabaný obr díry zapadaj listím..tak budeš na podobný lidi mít asi jinej názor..než že jsou kolegové....a tady to bylo jasný od začátku...už jen výmluva - jdu fotit do osertýho, aby mince líp "vinikla" je neskutečně směšná.

MichelNey. Máš určitě pravdu, mně samotnému se to již několikrát stalo. Rozvrtanej les jak od divočáků, že jsem se styděl tam zůstat aby to nepadlo na mě. Viděl jsem i hledače na osetým to je samozřejmě špatný o tom žádná. Ale viděl jsem i zorané pole a hned vedle oseté, je to jen o majiteli kde mají hranice pozemku, dokonce se mě stalo že by mně majitel pustil i na oseté ale to jsem odmítl a počkal jsem si až bude zorané. Mně se jen nelíbí že se hned osočuje to je asi vše. Možná máš i pravdu ale na 100% ví pravdu stejně jen kulisko. Nerad bych podle fotky hned někoho odsuzoval. S lukegossem jsme mněli osobní spor, který jsme dnes úspěšně dořešili a již se k němu vracet nebudu.

Alex - áno, vše dobrý :-) ;-)
- i Tobě krásný nálezy ;-) ;-)

kulisko, si sprostý hovado a já se rozhodl, že tě nechám smáznout

Bohužel, musím souhlasit. To jsi neměl kulisko.

udělej to tedy sám, zbyla-li ti nějaká čest

Hustý! :-O Kulisko je pryč... Co se tady stalo? To museli bejt festovní hejty. Lukegoss přísahal, že ho nechá smáznout. Brutál. Slyším hudbu z kmotra... :-D :-D :-D

taky jsem to prošvihl.. :,-( :,-( já zase slyším harmoniku z tenkrát na západě :-D :-D :-D :-D

Nebo na radu Luka spáchal 切腹 (seppuku) :-D

přátelé, zase o tolik jste nepřišli.... :-(

Akože neprišli? Pýtam sa,kto z vás detektívov mi teraz poplatí benzín a amortizáciu mojho Porše,keď som jazdil tri dny okolo teho po..é..ho Jičína? Také pole som tam nikde nevidel. A to som bol až u Řáholca.

No já taky musel stornovat notáře. Záloha v p....

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru