Co to

Dostalo se my do ruky tohle a nevím co to je prosím znalce o určení výška 40mm šířka 35 mm diky

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Hasičský čepicový odznak Markrabství Moravské (1 názor) Lovec2006: Hasičský čepicový odznak Markrabství Moravské

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Co to
Co to

Okolnosti nálezu

Lokalita:Karlovarský kraj
6 hlasů
6 hlasů
zobrazeno:
1144x,
komentářů:
3,
nálezce:
Kalach Kalach
vyfotografováno:
3. března 2021,
vloženo:
3. března 2021

Komentáře

Díky

Hezký ;-) :-)

Bundeswehr náhradník odznak "RESERVE HAT RUH!" (moto "Reserve Hat Ruh" / Rest for the Reserve naznačuje přechod z aktivní služby do záložního stavu, protože vojáci po době služby již nejsou týráni / cvičeni svými nadřízenými)

HISTORIE ZÁLOŽNÍCH SÍL:

Vojenská záloha, rezervní formace nebo jednoduše záloha je skupina vojenského personálu nebo jednotek, která se zpočátku nezavázala k bitvě svým velitelem, takže zůstává k dispozici pro řešení nepředvídaných situací nebo náhlých příležitostí k využití. Taková síla může být zadržena, aby se bránila před útokem jiných nepřátelských sil, aby se zapojila do stávající bitvy, pokud nepřítel odhalí zranitelnost, nebo aby sloužila jako pomoc pro již bojující jednotky. Některé z různých kategorií vojenských záloh jsou: taktická záloha, operační záloha a strategická záloha. Vojenská záloha se liší od vojenských rezervních sil, což je vojenská organizace složená z vojenského personálu, který si udržuje své vojenské dovednosti a připravenost v dlouhodobém závazku na částečný úvazek podporovat svou zemi v případě potřeby. Vojenská záloha se vztahuje na specifické vycvičené předem organizované síly operující na zavolání z hlavních vojenských sil. Každý člen působí v boji jako řadový voják.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru