Dědova mini-knížka

Dobrý den, tuto mini-knížku má ve vlastnictví můj dědeček, a vždy mě zajímalo něco bližšího o této knize. Já nejsem zdatný němčinář takže nic kromě "Des fuhrer kampf im westen" nepřeložím, takže nemám šanci si ji přečíst. Našel by se zde někdo kdo by mi o této knize sdělil víc ? nemusíte mi psát že se tam píše o boji nácků na západě, spíše chci vědět něco bližšího.
Na internetu jsem samozřejmě hledal také, ale nic mi nevyjelo.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Knihy (3 názory), Německo (1 názor) Cthulhu: Německo, : Knihy, Vlnovec: Knihy, : Knihy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Dědova mini-knížka
Dědova mini-knížka
Dědova mini-knížka
6 hlasů
6 hlasů
zobrazeno:
1402x,
komentářů:
4,
nálezce:
Cthulhu Cthulhu
vloženo:
3. května 2016

Komentáře

To můžou být Hitlerovy projevy svázané do malé knížky mám jich pár jednotlivě, dají se sehnat na burzách. Jsou to takové malé sešitky. V tomto mini formátu se to údajně nosilo na krku aby si každý uvědomělý nácek mohl pročítat to co Áda nablábolil ;-)

Neni to neco jako WH?videl jsem jiz ruzne pohadky, brožurky a toto je podobne i kdyz v lepsim provedeni a jak pišou kolegove neni tam nic duležiteho,popis k obrazkum.propaganda ale dobry ;-)a je to v kuži :-)

Ok děkuji :-) Jelikož jsem nic podobného nenašel na internetu, tak jsem čekal že to bude nějaká moje vysněná "rarita" :-D Ale to nevadí, zdobí to pěkně poličku a když to vytáhnu v MHD, tak mě lidi nebudou žádat abych je pustil si si sednout :-D

Klarkon: asi nevíš co myslím momentálně je nemám u sebe, takže to nemůžu ani nafotit :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru