Droboť

Dneska jsem se po práci zastavil na chvilku u vody.Jel jsem na jednu menší řeku kde jsem před léty s kamarádem začínal.Zlatiny malinký a moc jich taky nebylo.Jako bonus jsem na lopatě vytáhl desetník.Ať se vám daří.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (3 názory) GATTO: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, zizka: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, petroff: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Droboť
Droboť
Droboť
Droboť
Droboť
Droboť
Droboť

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Mokrá
Hloubka nálezu:40 cm
Použitý detektor:Pánev,síto,splav a lopata
16 hlasů
16 hlasů
zobrazeno:
1419x,
komentářů:
7,
nálezce:
jiva jiva Twitter
vyfotografováno:
30. května 2020,
vloženo:
30. května 2020

Komentáře

:-) Až ty Tvoje prospekce uvidí na ministerstvu zlata, tak ti zazvoní u baráku a před ním bude stát cisterna s nápisem POZOR KYANID. :-)
To je prostě krása.

Pěkná práce :-)

Fakt parádní! 😊😉👍🏻

Paradni :-O ;-)gratuluju! Já už mám taky první zlatinky a chci ti poděkovat za rady ;-)

Díky kolegové ;-)odysseus-ještě že žádné takové ministerstvo není.Tak doufám že si toho někdo z těch co volíme nepřečte a neuzná za vhodné něco takového zařídit.To by byla potom sranda třeba daň ze zlata.Máš snubák,žena taky a náušnice tak to máme ročně 3 stovečky pro prasátka do korýtka :-DHuby44- Vždiť já ti ani neradil.Jen si se ptal jak poznáš zlato když se tam všechno blejská.A vidíš když najdeš první tak to poznáš ;-)No a jestli to máš k řece nebo potoků blízko tak se ti možná začne taky prášit na detektor :-D

Mistr Jiva, mas muj obdiv. K tomu ministerstvu zlata. To nemame, ale nekdy mam pocit, ze mame ministerstvo car a kouzel :-)

Myslím že je toho víc jak za deset haléřů :-D :-D :-D ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru