Ha, už tě mám !

Nález prvního klíčku - opět oblíbená zahrada bývalého klaštera jeptišek ve V. Mýtě. Radost z nálezu byla umocněna ještě hned vedle ležící mincí. Protože sbírám jen do doby nálezu prvního cennějšího kousku ( nejsem ,,masař ", jak zní hanlivé označení rybářů, co vyloví celý rybník ), tak jsem šel fotit a čistit. A ouha - z mince se vyklubala soc. potvora, no nic. Však ona ta zahrada jeptišek ještě něco pustí.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Klíče (2 názory), Klíče (2 názory)
IRONMAN: Klíče, 123Martin: Klíče, Kapsa: Klíče, nadlacan: Klíče, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Ha, už tě mám !
Ha, už tě mám !
Ha, už tě mám !
Ha, už tě mám !
Ha, už tě mám !
Ha, už tě mám !

Okolnosti nálezu

Lokalita:Pardubický kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:garet 250
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
1227x,
komentářů:
19,
nálezce:
Radarek Radarek
vyfotografováno:
17. června 2019,
vloženo:
19. června 2019

Komentáře

Vkládejte nálezy jednotlivě. Pokud jste našli více předmětů, vložte každý předmět samostatně. Pokud toto nedodržíte, nebude mít smysl Váš nález určovat a proto bude smazán nebo přesunut do jiné sekce.

Dnes se tu nováčci rojí. :-D ;-)

Klíč od dopisní panelákové schránky :-) Někde používané dodnes :-)

Omluva, domníval jsem se, že se to týká jen 1. úvodní fotky. Ostatní fota jsem dodal jen pro dokresleni situace. Všiml jsem si totiž, že ostatní kolegové přifotí i např. hezkého broučka nebo západ sluníčka.

Na té zahradě je pomícháno hned několik období. Měl by jste postupovat víc systematicky.

Asi jo, tak příště tam přifotím jen nějakého střevlíčka.😊

Hoši, hoši, hoši, je to ještě kluk, tak ho přestaňte vysírat a dělat machry!!!! :-( Na co si tady hrajete!

vkládáš tu do katalogu, tak ty fotky mají být takového rázu a měl by na nich být jen ten nález a ne další....můžeš dát nálezovku, po očištění a třeba jednu fotku všech nálezů na konec... to znamená první tři fotky ale ty další dvě s mincí už tam nemají co dělat....

Já jsem to nemyslel špatně. Je dobře, že začal, ale aby si pak za tři roky neřekl, že na to měl jít jinak. Já si takhle zmastil zkraje hned několik lokalit a do dneška mě to ....

Plumbus - áno, souhlas, až sem příjde mateřská škola a budou sem cpát fabklíče a plyšáky, tak se budeme všichni jen usmívat....protože to sou přece děti.....
- navíc není měřítko, rozměr - základ všeho a nutnost
- toto není buzerace, ale výchova, tak si odfuň.....

Boha jeho neprožívajte to tak. Či tu zasadá ľudový tribunál? :-D

:-Dchyba byl ten dvaceťák,jinak dobrý,přidávej měřítko,a broučky nezašlapávej :-D :-Dono se to poddá. ;-)klíček je ze schránky.hřebíčky šindeláky. ;-) :-)

Právě ten dvaceťák je ze stejné doby, co ten klíč od panelákové schránky, Husákovo éra. Ale snad příště už sem vloží poněkud starší a zajímavější věci. Po tom školení... :-)

Nerad tady někoho poučuju a vychovávat mě už vůbec nebaví, ale zahrada bývalého kláštera Klaristek ze 14. století je stoprocentně archeolokalita.

V současnosti jde o běžný bytový dům (zapoměl jsem to zdůraznit, tak jako v předešlém příspěvku ). Pan Peterka v jednom rohu pěstuje mrkev, petržel a česnek ( ten mu stále vadne ) a v druhém jsou kůlny na dřevo a uhlí. Mimo mne tu ještě hrabou potkani (stale lezou z děravé kanalizace ). Jsou tu take pěkné sklepy (ale zabetonovane prostupy do dalších mist ) a tady má obyvatelstvo uskladněné brambory a kysané zelí.😊

Obávám se, že současné pěstování mrkve, nebo česneku, či skladování uhlí na onom místě nemá na podstatu věci žádný vliv.

To sme mu to nandali, začátečníkovi 11ti letému. A kdo ví, jestli má ten Peterka na ty kedlubny patřičné povolení a platí z toho daně!

Psal jsem jako omluvu předem, že nerad vychovám cizí děti, ale není od věci si některé věci ujasnit už v 11. Nikomu jsem nechtěl nic nandávat, jenom ho upozornit.

👎

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru