Kapesní nůž

Mám rád nálezy, které jsou k užitku a můžou sloužit dál. Tyto nože ani po letech v zemi na kvalitě neztrácejí. Asi slušný oddíl ten Rostex. Je rozdíl mít nůž, nebo ho nemít, když je potřeba. To jsem si více začal uvědomovat při nacházení věcí pomocí detektoru.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Nože (2 názory) Mildes: Nože, frenkiecz: Nože

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Kapesní nůž
Kapesní nůž

Okolnosti nálezu

Lokalita:Královéhradecký kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:Nox 800
3 hlasy
3 hlasy
zobrazeno:
630x,
komentářů:
4,
nálezce:
Mildes Mildes
vloženo:
13. března 2020

Komentáře

Pěknej, supr stav. Já u sebe nosím 45 let starý Mikov z paroží, a už jsem ho taky hledal půl hodiny za tmy s detikem na louce.. Úspěšně :-D

Super kousek, kdo ví, kde je ten můj.

Tento kousek je první co jsem našel detektorem. Jinak jsem okem nalezl v životě další tři. A po letech bych klidně všechna ta místa byl schopný nalézt. Protože to jsou nálezy co si budu pamatovat ještě dlouho, jakou jsem z nich měl radost a jak si je cením. Jo a ten Mikovák mám taky, ten typ s pilkou,otvírákem, šroubovákem a vývrtkou. Nohy bych si ubrousil, kdybych ho měl hledat. Koupil jsem si ho "za svý" . Je jak nový a někde mám uloženou i prodejku od něho a je to tak cca 44 let.
Děkuji za komentáře, ať se vám daří a nože neztrácíte.

Já pipnul minulý týden v lese 2, jeden perletak, ale bohužel totalka, a za 20 min druhej, pod silnou rezavou krustou, tak ho koupu v octu a čekám, co se z něj vyloupne ;-). Ať se daří!

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru