Knofl

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Měděné (4 názory), Mosazné (3 názory), Arsenbronzové (2 názory), Knoflíky (1 názor)
ventyl: Arsenbronzové, : Knoflíky, yetan: Arsenbronzové, hranda: Měděné, cybork: Měděné, jajan: Měděné, OldaHajek: Měděné, TESLA: Mosazné, : Mosazné, Surmajka: Mosazné, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Knofl
Knofl

Okolnosti nálezu

Lokalita:Královéhradecký kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:C.Scope CS6MXi
0 hlasů
0 hlasů
zobrazeno:
820x,
komentářů:
7,
nálezce:
danthe1 danthe1
vyfotografováno:
28. března 2013,
vloženo:
29. března 2013

Komentáře

No nevypadá jak měď,spíše arsenbronz, ale zdání někdy klame ;-)

Kelte, jsem tu novej (2 tydny), ale všiml jsem si, že pan Jezero knoflíkům drobet více rozumí a nejen knoflíkům.Ale, možná je to jen můj dojem.

Neeee to neee jen jsem se chtěl optat na Jezera páč je taky z Plzně jako já a když už jsme u těch knoflíku.A ptal jsem se tebe,protože jsi mi jednou určoval tu stříbrnou vidličku a vysvětloval jsi mě jak je to s tim puncem.Pochopil jsi to zle a tak se na mě nezlob.Když pojedeš někdy přes Plzeň,dej vědět a pokecáme. :-D

Ja byl v Jincích v 96 taková psí prdel u Příbramy.Dneska mladý místo vojny sedí doma na facebooku.Vojna měla něco dosebe ať už byla jakákoliv. :-) :-) :-)

Jo jo, 18-19 (ty nejstarší 16 a 17 maj odlité celistvé očko, tu je pájené) a motiv,zpracování, ano souhlas hmm, ale nesedí mi pak ta patina a střep pokud to je měď,leda,že by ho někdo čistil v olivě drobet déle a hned to fotil bez dalšího zásahu,ale kto vie foto môže klamať... :-)

Souhlasím s keltem,arsenbronz je křehký a tudíž by neměl ohnutý okraj a ventyl má nejspíše pravdu v tom, že je to čištěná měď a bez řádného vysušení ihned nafocená.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru