Knoflíček

https://www.lovecpokladu.cz/home/rakouskouherske-uniformni-knofliky-a-jejich-urcovani-na-lp-7145 preposilam zde oblibeny odkaz,na toto tema je zde docela boj,zarazovat to budu jen okrajove,kazdy at si udela nazor,dle meho knoflik č.2 ,at se libi,mne velice potesil ;) mimochodem,kolega VOSA snad bude mit radost z knoflicku,vzdy je mi ho lito,jak chudak musi trpet vse v WWI ;) tim te zdravim,snad neurazim :)

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Knoflíky s čísly a písmeny 1830-1860 (3 názory), Číslované - zeměbranecké pluky, četnictvo, polni (3 názory), Vojenské artefakty - podle dějiných období (1 názor) TOMIIIK: Vojenské artefakty - podle dějiných období, : Číslované - zeměbranecké pluky, četnictvo, polni, lesapan10: Číslované - zeměbranecké pluky, četnictvo, polni, jarkan: Číslované - zeměbranecké pluky, četnictvo, polni, Master2: Knoflíky s čísly a písmeny 1830-1860, VOSA64: Knoflíky s čísly a písmeny 1830-1860, Wladyslav: Knoflíky s čísly a písmeny 1830-1860

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Knoflíček
Knoflíček
Knoflíček
Knoflíček
Knoflíček

Okolnosti nálezu

Lokalita:Pardubický kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:10 cm
3 hlasy
3 hlasy
zobrazeno:
686x,
komentářů:
6,
nálezce:
TOMIIIK TOMIIIK
vyfotografováno:
15. července 2018,
vloženo:
15. července 2018

Komentáře

Zapomnel jsem jeste dodat ze prumer je 21 mm,vaha 1,8g ;-)

Vosa pomooooc :-) zase to se.ou do wwI .... myslim ze je treba se podivat na odkaz,co jsem daval,je to do roku 1840...a prvni svetova byla kdy????? Boze.... pro body se tady i umira... 8-)

TOMIIK ... proč bych se měl urazit ??? ... naopak jsem rád, že si mých komentů aspoň někdo všimne, protože je tady hodně kolegů ze kterých mi asi brzo prdne žilka a budu se po poli motat pořád dokolečka ..... přitom by stačilo to jen vyjmout z ww1 a zařazovat jako Vojenské artefakty novověk - Rakousko-Uhersko - knoflíky - číslované ...... ale je to marný, je to marný, je to marný .... :-(

TOMIIIK ... někam se mi ztratilo jedno I, tak se omlouvám ;-)

Je to tezky co? ;-) jsem z kraje,kde nachazim hodne minci,ale medacky a puda spatna,takze total mrtvolky,ale to mi neva,pze jsem ulitlej na artefakty a knoflicky specielne.A jsem takovej ten stoura,co rad pozna neco vic,z historie,pohybu osob atd...a kdyz se nekdo na 200 letech sekne o 80,je to s prominutim mr.at a je to HLAVNE NESKUTECNA SKODA. A prave tvoje komenty me ,,bavi" pze ty pises,co ja si myslim 8-) :-) :-) ale v poho bejku,hlavne ze mame jasno ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru