Knoflík štítový

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Arsenbronzové Štítové (7 názorů), Bronzové-štítové (1 názor), Arsenbronzové (1 názor) vkman: Bronzové-štítové, Tele: Arsenbronzové Štítové, : Arsenbronzové Štítové, jelda80: Arsenbronzové Štítové, : Arsenbronzové Štítové, rocco: Arsenbronzové Štítové, MODREY: Arsenbronzové Štítové, Jap: Arsenbronzové Štítové, peprenka: Arsenbronzové

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Knoflík štítový
Knoflík štítový

Okolnosti nálezu

Lokalita:Královéhradecký kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:15 cm
Použitý detektor:Zero30
8 hlasů
8 hlasů
zobrazeno:
949x,
komentářů:
3,
nálezce:
vkman vkman
vyfotografováno:
29. září 2006,
vloženo:
26. listopadu 2014

Komentáře

Tak se vším spokojenost není. U sporných kategorií nehlasuji. Někdo fundovaný by to mohl naladit. Bude s tím dost práce a přesvědčování 8-)

...mám na to veľmi podobný názor ako Ty...Samozrejme je tu neustále čo opravovať a prerábať, ale myslím, že sa to už pomaličky začína kryštalizovať. Keď si tak predstavím, ako vyzerali "chlieviky"(šuflíky) zaraďovania napr. pred rokom-dvoma... :-D Tá zmena sa udiala práve vďaka tým ľuďom, ktorých si "naťukol", a aj vďaka Tebe Husita, a samozrejme vďaka mnohým ďalším ľuďom, ktorí na tomto webe účinkujú, vedia a ešte rezignovane neodišli...No aj tak ostáva ešte veľa roboty...ja by som, najradšej od základov, zmenil napríklad také mince Ríma...nedávno som zistil, že aj v porcelánových fajkách je nie všetko z porcelánu ... ;-)

Já teda nejsem žádnej velkej odborník, jsem spíš "terénní pracovník" , ale zrovna včera jsem kopnul bronzovej štítovej knoflík - poctivě zelenej - a dneska skoro stejný, ale stříbrně lesklý z arsenbronzu. Ten rozdíl je markantní, takže tuhle kategorii bych nechal. Jinak občas dost přemýšlím, než najdu odpovídající kategorii, ale to je asi na Vás "profesorech", kteří do toho nejvíc vidíte, aby jste to učesali tak, aby to ladilo s realitou. My, prostí polní hraboši, Vás ve Vašem bohulibém díle rádi podpoříme. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru