Medailon polní, řečený ohnutý

O víkendu jsme s tatíkem opět vyzkoušeli jedno podmítnuté políčko kousek za Brnem, resp. zajeli jsme na jeho druhý konec s tím, že zároveň otestujeme i sousední pole přes cestu. Nepíplo nic moc zajímavého. Pár obvyklých minciček v nic moc stavu, nábojnice, spousta odpadu a na závěr pak tenhle medailonek. Sice je to nějaký laciný kousek s motivem čtyřlístku pro štěstí, ale nebýt toho ohnutí, hned bych si ho byl hodil na krk. Takové věcičky já rád !!! :)

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Medailony (1 názor) Emersonskej: Medailony

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Medailon polní, řečený ohnutý
Medailon polní, řečený ohnutý
Medailon polní, řečený ohnutý
Medailon polní, řečený ohnutý
Medailon polní, řečený ohnutý
Medailon polní, řečený ohnutý
Medailon polní, řečený ohnutý
Medailon polní, řečený ohnutý

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihomoravský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:Teknetics EuroTek PRO 11DD
7 hlasů
7 hlasů
zobrazeno:
735x,
komentářů:
6,
nálezce:
Emersonskej Emersonskej
vyfotografováno:
16. července 2017,
vloženo:
19. července 2017

Komentáře

Gratulace! Mám dotaz ohledně detektoru. Kupoval jsi ho už s biaxiální cívkou (11DD), nebo jsi měl základní koncentrickou? Viděl jsem testy a přišlo mi, že na mince a medailony má lepší dosah ta základní. Díky ;-)

Argill : Já už kupoval na doporučení prodejce 11DD. A nijak jsem nelitoval. Minci velikosti kačky uvidím klidně ve 20 cm (samosebou záleží a tipu půdy a poloze té dané mince). Nicméně tohle všechno už je spíš tatíkovou starostí, neb tenhle můj začátečnickej klacek podědil. Já už jsem halt zDEUSověl... :-D

Jasný, deus bude asi jiná kategorie... ;-)Volba je teda jasná. Já potřebuju něco srozumitelnýho a hlavně s pevnou konstrukcí, jinak z rozskřípaný GF 60 zešedivím :-(Už jsem byl rozhodnutej, ale když jsem viděl testy na YT, kde základní cívka byla do hloubky lepší o 4 cm, tak jsem znejistěl. Půjdu do 11DD. Díky, ať se daří ;-)

No já bohužel nikdy neměl srovnání, protože neznám nikoho dalšího s Eurotekem, ale moje zkušenosti s ním jsou celkem pozitivní. Vydržel mi 3/4 roku a i když jsem pak šel vejš, nemůžu na něj říct křivý slovo.

I recenze na Eurotek byli vcelku pozitivní. trochu mě děsí, že někteří hledači ho po dvou hledačkách šoupli do bazáče. Z toho usuzuju, že to až tak slavný taky nebude. Ale tak z GF 60 si nepohorším a o to jde. Díky za radu ;-)

Opět musím konstatovat, že coby majitel jenom Eurotecu, jež prostě jinej klacek téhle cenové kategorie nikdy neměl v ruce nemám adekvátní srovnání. Je klidně možné, že v cenové hladině kolem 8 - 10 tisíc už existují detíky s lepším výkonem, ale jak říkám - k tomu by bylo potřeba nějaké porovnání zkušeností jednotlivých detektorářů s tím kterým detektorem, aby se jeden mohl objektivně rozhodnout...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru