Nález z půdy

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Knihy (3 názory), Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty (2 názory), Věci denní potřeby vojáka (1 názor) : Knihy, Vlnovec: Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty, fighter: Věci denní potřeby vojáka, Tygrklok: Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty, ondrasecek: Knihy, kamenozrout: Knihy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Nález z půdy
Nález z půdy
Nález z půdy
Nález z půdy
Nález z půdy

Okolnosti nálezu

Lokalita:Ústecký kraj
12 hlasů
12 hlasů
zobrazeno:
1558x,
komentářů:
9,
nálezce:
kecup kecup
vyfotografováno:
8. prosince 2002,
vloženo:
7. ledna 2016

Komentáře

Třikrát jsem ho přečetl do 45 stránky a pokaždé jsem zjistil, že nevím o čem jsem to vlastně četl. Tak jsem se na to vy.... :-)

:-D :-D

Jako nález super !!!!! o:-)

Četl jsem české vydání a je mi jasný že ho v té době nikdo nečetl. Jinak by Hitlera musel někdo zlikvidovat. Ztělesněné zlo. Knížku máś dobrou. ;-)

No osobně jsem dočetl do strany 96, furt jsem čekal na nějaký děj, či myšlenku a studoval co lidé na této knize vidí, poté jsem to odložil, neb i obrázkové leporelo bylo zábavnější, než tato blbost...

To je na světě blbcu. :-(

Není tak úplně pravda, že by nebojoval. V 1SV byl vyznamenán železným křížem první třídy, doufám, že se názvu tohoto vyznamenání nepletu. Vždy ho na uniformě nosil. Toto nebylo uděleno jen tak hned někomu. Důvody tohoto jeho ocenění nejsou dnes asi úplně přesně známé. Doufám, že se tato lidská zrůda smaží v "pekle".

A já zase doufám, že k němu do kotle přidají Merklovou. :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru