Nečekaná návštěva

Když jsem se v sobotu vracel po obědě z práce volal LuckyLuky že má cestu kolem jestli někam nezajdeme.Tak jsem mu řekl ať se zastaví u nás doma a dojel si po třech měsících vyzvednout detektor.Musel jsem trochu potrénovat na zítra.Tak jsme dali pár hodinek v lese a dohodnuli že bude u nás spát a že zajdem do hospody.Dopoledne po kávě mladá udělala kotrče s vajíčkama,Luky mi pomohl sestavit regály do špajzu a protože bylo po obědě docela horko rozhodli sme se jít zchladit do vody.Suma sumárum jsem to ve všem prohrál.Nálezů detektorem měl Luky víc,větší zlatinu a nakonec i o setinku větší množství.Jediný v čem jsem ho porazil bylo množství piv:-)Ať se vám daří kolegové.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (4 názory) petroff: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, GATTO: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, kovboj78: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, PapaBruto36: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva
Nečekaná návštěva

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Mokrá
Hloubka nálezu:20 cm
Použitý detektor:Pánev,síto,lopata
21 hlasů
21 hlasů
zobrazeno:
2334x,
komentářů:
12,
nálezce:
jiva jiva Twitter
vyfotografováno:
12. září 2020,
vloženo:
13. září 2020

Komentáře

:-O paráda jivo 8-) ;-)

GOLD :-D ;-)............hezký...

Krásná práce :-)

Máš tam toho jako maku :-O :-D :-D :-D

Paráda, to by mě taky bavilo 👍🏻🍺🍺🍺🍺🍺

Díky kolegové ;-)To jsem měl v plánu ject do Pikovic ale kvůli několika okolnostem jsem se musel víceméně motat kolem komína.

Jestli jsi vypil víc planktonu, tak příště zaboduješ na celé čáře. Gratulace! ;-)

:-D Jen sem si nebyl vyzvednout detík, ten mám sebou stále. Chtěl si říct, že sis ten svůj chťěl po třech měsících zapnout, ne? :-D Dobrej víkend, neplánovaný akce jsou nej ;-)

Poslední fotka nemá chybu. Tomu říkám výbava na hledačku👍 :-D

LuckyLuky-Já si jel ten detektor opravdu vyzvednout těsně před tím než si dorazil.Měl ho celé ty tři měsíce u sebe kamarád bagrista kterej ztratil klíče od bagru :-DTak teď dopiju kafe,Naházím krámy do auta a vyrážím směr muzeum ;-)Dneska bych rád stříbro.

Asi jsem si to blbě přečet, nb jsi to špatně napsal o:-) Ale tak to vyznívá, jak kdybych si ho jel k tobě vyzvednout já :-D Super, pošli mi pak nějaký fotky z terenu, samozřejmě mi stačí to co najdeš, tak na dlani proti zemi, aby archaci neremcali :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru