Něco málo

Času teď moc není,s detektorem se nedaří a tak protože přítelkyni přijela sestra vyrazil jsem na dvě hodinky k vodě.Žádný větší nepadli ale u vody bylo fajn.Ať se daří kolegové.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (3 názory) GATTO: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, Loki360: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, Singer: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Něco málo
Něco málo
Něco málo
Něco málo
Něco málo
Něco málo

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Mokrá
Použitý detektor:Číňan
10 hlasů
10 hlasů
zobrazeno:
896x,
komentářů:
7,
nálezce:
jiva jiva Twitter
vyfotografováno:
8. června 2021,
vloženo:
8. června 2021

Komentáře

Ahoj, pěkná hromádka za dvě hodiny.

Ahoj Angele,koukal jsem teď že ty si taky našel pěkný kousky ;-)Času mi teď podstatně ubylo ale sám to asi dobře znáš.V neděli jsme si to už byli připravit v Kestřanech a tak musím trénovat.

Krása 👍😮

Nádhera 👌🏻

Díky kolegové ;-)Rozbitej-představ si že jo.Splav je jen ztráta času(pokud to tam musíš házet překátrovaný lopatkou a s pánví to trochu umíš).Zajeď se někdy podívat na soutěžní rýžování a pochopíš.Nechci moc kecat ale myslím že loni na MS v rýžování na jackpotu jsem dal kýbl se třema zlatinkama za cca 30 vteřin ale první to měl za cca 16 vteřin(na čínským klobouku).To by ti splav nestíhal.

jiva: Ale jo, pár docela pěkných kousků padlo, pokaždé až na konci dne ve větší hloubce. Teď dodělávám kšeft, takže asi středa-čtvrtek vyrazíme přes noc a zkusím se prokopat na bedrock a vyrvat zemi něco většího, pak asi až Kestřany. Tam budeme od čtvrtka 5.8. až do pondělka, tak se na vás zajdeme se ženou a klukem podívat na to vaše místo.
Rozbitej: Zkus Bojovský potok, tam se nechá i dobře dostat vlakem ze Smíchova. Nebo někde u Třebohostic (Dobročovický potok) a Babice (Výmola)

Za dvě hodiny udělám průměrně 16 pánví a mám toho až kam.
Když se daří tak za 2 hod. cca 100 zlatinek.

To co máš na fotce je slušná porce za dvě hodiny - odhad cca tak 300 - 400 zlatinek ?

Gratulace ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru