Něco pro hluché

Pijem si takhle s kamarádem kafe, kecáme o ženských, no a najednou jsme u debaty o tom, že radši bude pěstovat zeleninu. Je totiž majitelem zrestituované louky, ale zatím pronajímá družstevníkům za pár pytlů pšenky. Dostal velmi zajímavý nápad, že než požádá o vrácení, bylo by dobré to trochu osondovat. S hrdostí sobě vlastní povídá, my jsme byla bohatá rolnická rodina, určitě ta louka bude plná mincí a nebo nějakých prstenů. Netrvalo dlouho a sedíme v autě. Detektor tam vozim už jako příslušenství. Cestou k pozemku snil o tom, jak bude hnojit koňským hnojem a úroda bude tak veliká, že bude prodávat široko daleko. Na místě mi ukázal jak velký kus pozemku vlastní. Velký. Zapínám stroje, pět kroků a železo. Říkám, že to nechcem. On, ze jo a bez rozmyslu reje. Paráda. Kus trubky. Tak jsem to železo vypnul, aby se moc neplašil. Signál 31. Super, víko zavarovacky... atd. Jeste ze kopal on. Největší radost byla u tristatřicítky (2helleru), prý to je boží, né? Říkám mu ze je jeho předků, tak musí. Měl z něho radost. Že se jich našlo tolik bylo nepodstatné. Pak hromada železa. Ale oba máme radost z tohoto stahováku. Za mě stahovák na brusný korouč brusky. Tak 1.republika. Mosaz. Signál byl slyšet na ten zámek na fotce. Celé to dopadlo tak, ze vydedukoval, co se asi dělo s jeho políčkem. Navážka zřejmě z nedalekých bývalých železáren Františkov u Zbiroha. Teď přemýšlí, jestli mu bude zelenina chutnat..

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Pípy (1 názor) Spendlik: Pípy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Něco pro hluché
Něco pro hluché
Něco pro hluché
Něco pro hluché
Něco pro hluché
Něco pro hluché
Něco pro hluché
Něco pro hluché

Okolnosti nálezu

Lokalita:Plzeňský kraj
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:10 cm
Použitý detektor:Minelab 800
2 hlasy
2 hlasy
zobrazeno:
1090x,
komentářů:
11,
nálezce:
Spendlik Spendlik
vyfotografováno:
5. února 2021,
vloženo:
5. února 2021

Komentáře

Nechci se hádat, ale není to spíš kus starého vodovodního kohoutku? :-)

Aha už jsem druhá.

ahoj,to máme ve sklepě kde se dřív pralo,je to na otvírání nebo zavírání vody

Aaaa, už vidím. Stará kleště :-D. Takže mate pravdu :-D. Ale stahovak taky dobry.
https://www.google.com/imgres?imgurl=https://t3.gstatic.com/images?q%3Dtbn:ANd9GcQDoHRkMzwzYAgbXqz_xPRVZwg1oaAC8GHJ084_cC4Ht13zoxfE&imgrefurl=https://www.todocoleccion.net/antiguedades/maneta-grifo-antiguo~x86721230&h=412&w=550&tbnid=U51pcvZBJUnp5M&tbnh=194&tbnw=259&osm=1&hcb=1&usg=AI4_-kTuxplC5nw5d_DgJzalljhYNXEKXw&ved=0ELLNBQgAKAAwAA&docid=SqRAOzo6M2gDzM&hcb=1

o:-)

Něco nesedí? Jsem jedno velké ucho

Hledám teď co vlastně znamená význam toho já bych řekl smajlíka, ale on je to nějaký emoji se svatozáří. Nic, co by mi aspoň trochu napovědělo, jestli je špatně to zařazení, nebo ze jsem vložil odpad, nebo že kopu veškerý bordel, nebo ze nepoznám kohoutek na vodu, nebo nevim co. Sice mi není úplně nejvíc, ale místo smajlíků jsem byl zvyklý to někomu říci narovinu. Tak bych prosil nějaké vysvětlení, abych příště nedělal nějakou volovinu. Nic ve zlém, já nejsem prudký. Smějící smajlík na závěr. Ani nebudu odporovat. Proste mi to přišlo jako stahovák, který celkem často používám..

Je to kohoutek na vodu.

No to už víme od Lipana. Ale kohoutky na vodu jsou zařazeny v pípách, ne?

Tak tady toto je část VENTILU (také k uzavírání či omezení průtoku kapalin) tzv. pohybový šroub. ;-)

Asi by to chtělo vytvořit novou kolonku instalaterský materiál

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru