štístko

Tak sice starší nález , co se mi povedl jen tak odkopnout nohou v listí , ale možná pro nadcházející sezónu a hlavně pro nováčky aktuální .
Chci poukázat na ty hledače , kteří nemají trochu svědomí a je jim jedno , kdo to najde po nich a co mu to udělá - hlavně když on má svůj klid.
Vždyť už je mezi námi spousta dětí a taky lidí neznalých a začínajících .
Vím -je jejich chybou , že se nejdřív nezajímají a hlavně kopou , ale je to jen alibismus těch , co to najdou a nechají na místě , aniž by to ohlásili .Být to trochu funkčnější kus ( a tyhle bývají sakra funkční ) , tak už je nám se Servuzem asi jedno , jak moc je v trenkách hnědo a díváme se na svět někde z větve stromu v tom lese .
Ti co začínáte - nebojte se jakoukoliv munici nahlásit . Nikdo vám hlavu neutrhne a ani nevynadá . Naopak můžete se spoustu věcí dozvědět . Ale hlavně ! NEBUDETE MÍT NA SVĚDOMÍ LIDSKÝ ŽIVOT !!!

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Puškové granáty (1 názor) joeblack: Puškové granáty

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

štístko
štístko
štístko

Okolnosti nálezu

Lokalita:Olomoucký kraj
Stav půdy:Suchá
Hloubka nálezu:0 cm
Použitý detektor:LP Zero 30
14 hlasů
14 hlasů
zobrazeno:
2630x,
komentářů:
12,
nálezce:
joeblack joeblack Facebook
vyfotografováno:
13. února 2018,
vloženo:
13. února 2018

Komentáře

Dobře jsi udělal že jsi to ohlásil :-)

No kdo to jen tak schoval pod to listí, aby to nebylo prostě na očích, je asi pěknej b.b...Jak že to měl ten Jaromír s těma sirkama, co dával zpátky do tý krabičky??? Nedělal dobře... 8-) ;-)

Co máme se Servuzem už tři dělostřelecký granáty ( i s tímhle puškáčem) ,tak ani jeden kopanej :,-(
Všechno povrchovky a jen ten Servuzův byl přikrytej placatým šutrem 8-) :,-(

U toho posledního byla perlička , že jsme ráno ve večerce potkali policajta , kterýho sme přesně rok před tím volali , tomu Marťasovu z I WW a jen tak s úsměvem mu říkáme , že dem zase na stejnej kopec , ale že dnes už je určitě volat nebudem . No a plesk ho , za dvě hoďky už sme je volali :-D :-D :-D ;-)

Pěkně napsáno - palec nahoru!!! ;-) sice jsem tady zelenáč zelenej 8_) ,ale o tomhle něco vím,už jsem utrženou ruku,,JENOM" viděl :-( ....hodně pípání a žádný bouchání všem!!!!

Z vlastní zkušenosti vím,že jsou rádi,když vyrazí ven na čerstvej vzduch,hlavně pyrouši,i když je to jen třeba blbá maznice,co jen tak vypadá...A když je to mimo pracovní dobu,maj alespoň nějakou korunu z přesčasu 8-) A je fakt,že nikdy nevíš,kdy na to narazíš,zvlášť když to někteří pitomci různě přenášejí a schovávají, móda je třeba u dopravních značek u silnic a ještě to drobet přihrnout trávou :,-( Každopádně přeji co nejmíň takovejch nálezů ;-)

můžu jen potvrdit co píše "joeblack" ... pár podobných nálezů mám taky za sebou a spolupráce s policií a pyrotechniky byla vždycky v pohodě a není důvod tyhle nálezy nenahlásit .... maximálně vás to jen trochu zdrží při hledání, ale zase si dobře pokecáte s klukama od policie a pyrotechniky a v neposlední řadě vás bude hřát dobrý pocit, že jste udělali něco dobrého pro ostatní .... ;-) ;-) ;-)

Joe , je divné že vše na jednom kopci a ne povrchu , jestli to vůbec někdo kopnul , jestli se tam ty věci neválí běžně na povrchu , toť otázka?? Ale to neznamená žýe by se nemělo volat , o tom žádná :-) Hlavně u takovéto svině je důležité ji nebrat do ruk , jasný ?? a né se čtverkou v krvi si myslet že je to šiška z hodin :-) :-D :-D :-D

Tenhle je z jiného kopce , než ty dva předešlé a hlavně kdyby se to tam jen tak válelo , tak o tom něco vím.Strávil sem na tom kopci celé dětství .S partou sme se tam chodili mydlit šiškama a klackama ,stavěly bunkry a prolezli kde co . Tohle by sme rozodně našli a určitě nějak ,,zužitkovali " .
Vím, že teď už se děcka nekřušou v lese , ale jen u obrazovky , ale náhoda je blbec a občas ještě sem tam ven vyrazí. Vím, že tohle tenkrát najít my , tak to dopadne hodně špatně. 8-)

správný přístup--- už jsem také párkrát volal na munici odloženou u stromu a ještě pěkně naskládanou... a to byla kousek od silnice a okolo plno křemenáčů ...
Přístup policie i pyrouše pokaždé super a zajímaví informace se člověk dozví...
naposledy jsem volal k tomuhle...

www.lovecpokladu.cz/artefakty/nalez/vcerejsi-potvora-103569/

tak já byl naposledy u tohoto v práci :-) chlapík to vytáhl ze země a oklepával lopatou , nevěděl co to je :-) www.lovecpokladu.cz/klub/m/1500

já myslím, že se tahle sviňa moc do železa nehlásí.... :-/

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru