Štítek výrobce z jízdního kola

Nedávno jsem našel tento štítek z kola, nevěděl by někdo něco bližšího? Zatím jsem ho nikde nenašel a rád bych zjistil o něm něco více. Nejvíc by mě zajímalo období z kterého je. Předem díky za jakékoliv info.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: firemní štítky a označení (14 názorů), Štítky z jízdních kol (2 názory), Dopravní prostředky - jízdní kola-příslušenství (2 názory), Firemní odznaky (1 názor)
Grubi: firemní štítky a označení, nikamov: firemní štítky a označení, tutovka: firemní štítky a označení, Kapsa: firemní štítky a označení, GATTO: firemní štítky a označení, : firemní štítky a označení, Argill: firemní štítky a označení, kovboj78: firemní štítky a označení, Stoneface1975: Dopravní prostředky - jízdní kola-příslušenství, REBEL1866: firemní štítky a označení, dynamo: Dopravní prostředky - jízdní kola-příslušenství, Master2: firemní štítky a označení, poustevnik48: Firemní odznaky, ondrasecek: firemní štítky a označení, jarkan: firemní štítky a označení, kamenozrout: firemní štítky a označení, Wladyslav: firemní štítky a označení, Vrky_cz: Štítky z jízdních kol, simir: Štítky z jízdních kol, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Štítek výrobce z jízdního kola
Štítek výrobce z jízdního kola

Okolnosti nálezu

Lokalita:Vysočina
Stav půdy:Mokrá
Použitý detektor:Fisher F75 LTD 2.0
4 hlasy
4 hlasy
zobrazeno:
1345x,
komentářů:
7,
nálezce:
Grubi Grubi
vyfotografováno:
9. prosince 2018,
vloženo:
19. prosince 2018

Komentáře

https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj4meO1razfAhXEfFAKHZtzCAsQjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fwww.iveteran.cz%2Finzerat%2Fprodam-premier-britannia%2F35644&psig=AOvVaw1Q7J_LDCP1DcbsaZQMb5Kk&ust=1545324661651464

http://www.veteranforum.cz/index.php?id=11&idkat=127&idtop=187282

si děláš srandu. To je paráda!

Výrobce/firma nejspíš - Fahrrad- und Maschinenfabriks- Aktien Gesellschaft Eger. Tady např. prospekt z r. 1925 - https://www.autoantikvariat.cz/katalog/23199-premier-britannia-kola-premier-liliput-1925?primCat=cyklistika&secCat=prospekty

Jsem se na to po ránu musel znova kouknou. Mám takový věcičky rád!

Děkuji za veškeré informace

Kdyby byl na prodej, byl bych Vám vděčný. Mám právě toto kolo premier Britannia a chybí mi na něm přesně tento štítek. I přes to, že je takto ulomený by byl lepší, než když krk kola zeje prázdnotou. Moc děkuji.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru