Tak mě AngelF vyškolil.

Dneska jsme si dali a AngelF sraz u vody a i nějaké to pivo.Tak jsem poznal zase někoho s kým bylo fajn strávit pár hodin v přírodě.Je teda fakt že sme víc kecali než rýžovali ale přiznávám porážku alespoň na velikost a moc mu děkuji za zlatoměrku.Ta Zlatina nad zelenou pánví je jeho(dostal jsem svolení k prezentaci).Tak snad se zase někdy sejdem u vody nebo s detektorem.Ať se vám daří kolegové.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (3 názory) petroff: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, nadlacan: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, GATTO: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Tak mě AngelF vyškolil.
Tak mě AngelF vyškolil.
Tak mě AngelF vyškolil.
Tak mě AngelF vyškolil.
Tak mě AngelF vyškolil.
Tak mě AngelF vyškolil.
Tak mě AngelF vyškolil.
Tak mě AngelF vyškolil.

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Mokrá
Hloubka nálezu:40 cm
Použitý detektor:Pánev,síto,splav a lopata
16 hlasů
16 hlasů
zobrazeno:
2076x,
komentářů:
32,
nálezce:
jiva jiva Twitter
vyfotografováno:
1. července 2020,
vloženo:
5. července 2020

Komentáře

No já nevím ale zlato je zlato a mě vždy dostane moc pěkný ;-) :-)

O nějakém vyškolení nemůže být řeč. Pokec, pivko a zlato bylo taky. Tak si představuj příjemně strávenou neděli.

No Franto vědět že tam budeš s Jivou tak isem na kus blabolu zajel.

Jo AngelF a to pivko taky ;-)

Za palec chlapi ;-) paráda ;-)

waffen - promiň nějak mě to nenapadlo ti napsat, ale myslím že jsme tam nebyli rýžovat naposled.
Gassidy - bez vyprošťováku bych to nedal, víkend byl náročnej, bohužel jsem si vzal jenom 2 a tak mě musel Jiva zachránit z jeho zásob :-), za což mu dodatečně děkuji.

AngelF- na velikost si vyhrál a to o parník.Doplňovat tekutiny je třeba a přece když vidím že někdo trpí žízní pomůžu.Jinak waffena taky rád poznám ;-)tak se můžem na někdy domluvit.

Ty nugety🤤🤤🤤🤤🤤

Pěkná práce! :-)

Pěkný kluci, tak to má být :-)

Mám to kousek. Bydlim par kilaku od Franty. Vymetu pavuciny z panve :-D

Díky kolegové ;-)Jakub12-to nejsou nugety ale zlatinky.Luky AngelF je pohodář a máme toho dost společnýho.Bude i v Kestřanech(na soutěž)tak sním pokecáme a dáme pivo.Možná se můžem domluvit a někam vyrazit.waffen-tak se s Frantou domluvte,dejte nějakej datum a dáme pivo u řeky na kameni ;-)

To si nemusim brat ani panev. :-D

Jo v srpnu by melo probehnout mistrovstvi sveta v ryzovani zlata. Loni jsem tam byl na republice a je to rachot.

waffen-jenom si jí vem.Přece nepůjdeš domů bez zlata.To musí bejt i když se to vejde i za nehet :-DJá na to soutěžení moc nejsem.Moc lidí,žádnej klid atd.Je teda fakt že ta rychlost je někde jinde.Já se nikam neženu a klidně jenom tak sedím na kameni,kouřím,piju a koukám do přírody jak někdo v obýváku na televizi :-D

Jiva na objem jsi zase vyhrál ty, škoda že ti taky nepadla nějaká větší. Já v těch Kestřanech budu přes noc jenom v pátek, v sobotu je u nás takovej malej fesťák který musíme podpořit, tak pojedem navečer domu. Příští neděli mám zase volno, tak kdyby na to byly podmínky tak by jsme mohli zase popít nějaké pivo u vody a možná i smočit pánev :-).
waffen - do toho Knína se chystám taky, ale jenom jako divák, mě baví spíš to volné rýžování z řeky. S káděma nemám zkušenost a když vidím ty časy, tak se nechytám. Až někam vyrazíme, tak ti vezmu splav, mám jich víc.
Já jsem rád že jsem konečně poznal někoho z okolí, který to má hozený podobně jako já. Párkrát jsem vzal rýžovat nějaké kámoše, ale jak zjistily že na pár zlatinek se dost nadřou, tak to vzdali.

Ja mu kdyztak zlato dam, jsem zvyklej rozdavat, hlavne v kestřanech :-D :-D Z kestřan jsem si temer nikdy nic neodvez, vzdycky mi bylo nekoho lito, tak jsem jim to hodil do panve aby tam neco meli o:-) :-D

Jinak v sobotu jsem byl v kestřanech, je to tam ze dvou tretit posekaný, je tam stolek a nový ohniště, bohužel uplne v blbým místě, tam kde mame stany u brehu, a taky tam je udelanej vstup do vody, nejspíš někdo místní.

AngelF-to mi s Lukym by sme se tam zašli podívat třeba už v pátek.Jinak chápu že musíš na ty kapely k vám ;-)Na množství nehledím.To je jako kdyby sme šli na válku a já měl dvacet kropenáčů a ty odznak.Na kusy bych vyhrál ale na krásu už ne :-D

Kdybych byl s váma já, tak bych na velikost stopro vyhrál :-D Pěkně bych tu nejakou droboť prohnal mezi dvema lžičky. To i s mikro se udela milimetrovka o:-) :-D

LuckyLuky - taky si z Kestřan odvážím zlato jenom na soutěžních kartičkách, většinou se totiž pohybuji mezi pivem, klobásama a závodištěm, takže na rýžování mimo soutěž moc času není :-). V sobotu byla oslava 705 let Kestřan. Nebyli jste se podívat na tvrzi? To jste vy co tam stanujete u té baldachýnové kaple?
Jiva - příště vlítneme oba na to moje místo a zkusíme se dostat do větší hloubky, věřím že tam budou i větší kousky. V pátek večer mi to přijde v Kestřanech nejlepší, v sobotu to tam je hlava na hlavě a to není nic pro mně.

Nee, my jsme o kus dál a na druhe strane řeky, tak 60 m od závodiště po proudu. Byl si min rok ve finále?

Jinak ja jsem v kestranech vecinou pres 14 dní :-D :-D

LuckyLuky - jj minulý rok jsem byl ve finále, v Pikovicích taky. 14 dní to už je paráda, to se nechá najít nějaké pěkné místo a přerýžovat ho.

Tak to si mě musel vidět, vysokej hubenej, byl jsem vedle Bašty :-D

LuckyLuky - tak to se budeme od vidění znát, já jsem středně vysokej, tlustej a mírně proplešatělej :-).

To mi něco říká, při kvalifikaci mě tam někdo toho popisu pěkně s**l :-D :-D

Pěkný to máte ;-)

AngelF, ber z hodně velkou nadsázkou ;-) :-D

LuckyLuky - tak to by jsem mohl být já :-)

No byl tam jeden, co mi malem bral s mojí jamky :-D Tedy byl asi pul metru ode mě. Bylo to na hraně pásky co končila...

Já nabíral ze břehu v místech kde stál Bláža se stopkama, takže asi tak uprostřed mezi mlíkama, kraťasy, košile. Ty poslední kvalifikační kola byly nejlepší, to už tam byl občas někdo nalámanej a byla prdel.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru