Tak prej doma nepřekážej

Po obědě mě mladá vyhnala rejžovat ať nepřekážím.Nemusela říkat dvakrát.Potok má ještě trochu vody a tak jsem měl jasno kam ject.Povedla se asi letošní největší zlatina a že je z potoku kde roky nebyla voda je pro mě ještě cennější.Díky dárku od AngelF jí můžu i pořádně změřit a vyfotit.Jinak foceno pracovním telefonem(prej nerozbitnej ale už je po pár měsících rozbitej) a lupou s 15x zvětšením z hobymarketu.Ať se vám daří kolegové.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (4 názory) slonslon1: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, GATTO: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, Master2: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, petroff: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej
Tak prej doma nepřekážej

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Mokrá
Hloubka nálezu:30 cm
Použitý detektor:Pánev,síto,lopata
14 hlasů
14 hlasů
zobrazeno:
1867x,
komentářů:
17,
nálezce:
jiva jiva Twitter
vyfotografováno:
6. července 2020,
vloženo:
6. července 2020

Komentáře

:-O paráda gratuluji, to jsi si zpravil chuť rychle. Moc pěkná.

Pěkný fandím :-D

Poslední fotka taky pěkná, skoro jako z knihy Historie psaná zlatem. Koukám že jsi dneska přešel na lahvové. A pak že tam nemáš velké zlatiny :-D

Díky ;-)AngelF-Pár větších(cca1,5 mm)už tam padlo.Některá i s křemínkem.Zatím nevím o nikom kdo by tam chodil.Nebejvá tam voda a tak to tam ještě nikdo asi nezkoušel.Já na to místo přišel tak že jsem si tam nabral kýbl,ušel cca 300m do auta a popojel přerýžovat k řece.Nebejt těch vydatnejch dešťů tak se to tam nedá.

AngelF-Plechovkáče jsou praktičtější ale ty už v autě nebyli tak i sklem nepohrdnu.Hlavně že není žízeň.Jo koukal jsem na tu fotku ;-)Medvědy tu nemám,lovit nepotřebuju tak místo pušky mám lahváče :-DJá na tom potoce byl tak šestkrát.Nějaký čas zabrali sondy a pak stavba hráziček abych si udělal místo kde se zadrží trochu vody kam bych mohl s pánví.Práce ale hrozná.Uděláš pánev a hlušinu musíš zase vyházet na břeh aby si měl kam potopit pánev.

Vyděl jsem ty zlatiny s křemenem. Vypadá to na super místo, škoda že tam není více vody, ale i tak dobrý. Až ta voda dojde úplně tak si budeš muset zbouchnout splav kolíbku (rocker box), pro tebe hračka. Lahváč je většinou lepší než puška, já mám zase radši sklo, líp se mi to z něj pije :-D

Pěkný gratuluju :-O hustej kousek

Zase paráda :-O ;-)

Parádní valoun😉😊 .. krásná práce a snad ti voda vydrží na další kousky 👍🏻

Ještě jednou děkuji kolegové ;-)AngelF-až tam dojde voda(možná zase na pár let)dostanu se zase na místa kde jí je teď moc :-D

To jiva no a votom to je , že příroda je krásná a má pro nás vždy svoje překvapení :-)

Tvl, já a pravopis, to je věčný boj, viděl s y to je děs :-(. Je pravda že je pak asi lepší chodit jinam a počkat až tam zase bude někdy voda. Myslím že to včerejší místo taky není nejhorší.

AngelF-Tam jsem viděl popravdě nějvětší zlatinu z té říčky.A to jsem byl zvědavej co vysypeš z toho rozdělaného splavu ;-)

Jsi říkal ať vyndám nějakou větší, tak jsem ji vyndal :-D. Zítra okouknu kontejner, jestli tam není nějaká klícka nebo tahokov a příště už bez sítování, škoda že se ten starej rozklížil, měl jsem ho rád :-( .

Gratulace super luxusní krasavec :-)

To je asi pravda :-DTak si to nesmíš dělat s překližky :-DUznávám ale že ti to funguje dobře a rychle vyrobený za minimální náklady.Dát tam nějakej lapač listí a mřížku na kameny tak to bude ještě lepší ;-)Když to vyjde tak mi to ukážeš v neděli.

;-)pěknej kousek :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru