Tak už jsem vymet pavučiny :D

V dnešním vedru jít k řece jasná volba číslo jedna. Taky už konečně vymect pavučiny a poprvé v tomhle roce zarýžovat. Vzhledem k tomu jak maká Jiva, začínám mít respekt a raděj to pojímám jak nutnej tréning, aby mě u řeky nenatrhnul :D .....o dvě hodiny pozděj už toho mam kamsi...záda bolí, no vlastně krom nohou i všechno ostatní :D Jinak pohodovej relax, ted pomalu balim a jdu na pívo. No a zde je dvouhodinovej výsledek. Tak zatim a někdy u řeky �

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (1 názor) LuckyLuky: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Tak už jsem vymet pavučiny :D
Tak už jsem vymet pavučiny :D
Tak už jsem vymet pavučiny :D
Tak už jsem vymet pavučiny :D
Tak už jsem vymet pavučiny :D
Tak už jsem vymet pavučiny :D
Tak už jsem vymet pavučiny :D
Tak už jsem vymet pavučiny :D

Okolnosti nálezu

Lokalita:Plzeňský kraj
Stav půdy:Mokrá
Použitý detektor:Rýžovací pánev
10 hlasů
10 hlasů
zobrazeno:
1440x,
komentářů:
20,
nálezce:
LuckyLuky LuckyLuky
vyfotografováno:
1. července 2020,
vloženo:
1. července 2020

Komentáře

Moc pěkná práce i relaxa i když bolí celí tělo ;-) už dlouho mě to láká takže objednávám pánve a začnu relaxovat ve vedrech. Pěkný za dvě hodiny 👍

Tak to je dost že si se dokopal :-Duž se nám to krátí.To já byl dneska jenom na tři hodinky a záda nebolej ;-)Tak ať ti to zasloužené pivo chutná ;-)taky si dávám.

Jinak jsem se Luky asi zamiloval když jsem viděl toho Číňana od XP.Většinou jedu kanadkou a Číňana jen občas ale tenhle se mi zamlouvá.Hlavně průměr,plast a barva.Jenomže když ho viděla mladá tak mi řekla že plecháč jí stačí a že peníze máme cpát do baráku a né do potřeb na ty kopice zlata :-D

To musíš koupit na tajnaka, usmudlat a tak a pak řekneš, že si to třeba dostal od kámoše :-D
Jinak se to kráťí opravdu rychle, uz se tesim na tu pohodu a relax.

Ok.popsal si to ideálně.Takže víš co mi máš přivézt :-DJinej kamarád mi asi pánev nedá ;-)Takže to bude buď "dárek" a nebo mi jí budeš muset nenápadně poslat po proudu ať to nevypadá blbě.Stejně by mi ho zabavila :-D

Nějak to vymyslim :-D Se budu muset na toho číňana podívat.

Ty kráso za ticku průměr 50 cm, hmm slušný :-O :-D To bych se i já zdráhal :-D

Najdeš ho i na xp stránkách ale tam má podle mě zbytečnej ten trojhran v drátu na snažší rozbíjení např jílu.Na českejch už je bez něj ;-)

I tak, mě čínskej klobouk nikfy pořádně nesed, jako udělat rychle koncentrát, na to je skvělej, ale pak ten poslední :-/ Já zůstanu u kanadky. Haled, tak ho týden před objednej na mě, já ho 6am přivezu, reknu ze mi vubec nesedne a dam ti ho ;-) To by slo, ne?

Tak nějak jsem si to myslel ;-)musíš ale přes něj přehnat trochu materiálu ať nesvítí novotou.Taky Číňana používám jen někdy a někde.

To ne...bude, problém. Tak to okecam, to je to nejmenší. Jen ji řekni, že Lukáš už ho má taky, ze bys ho taky chtěl...a víc se o tom nebav, no já tě pak podaruju, se slovy, ze to stojí za prd...absolutne nepruhledny :-D

Kluci jste super a držím vám palce ať to vyjde jak si přejete :-D ;-)

To už takhle dostala Číňana od Miloše.Mě to asi neprojde :,-(Stejně toho Číňana mám jen na ten koncentrát a ten házím na dočistění do kanadky.

Jako starý šedý vlk vám říkám: "Bacha, ty mrchy mají děsně dobrý radary!" Zadarmo to bude podezřelý, musíte to doladit, aby to bylo více uvěřitelné. Držím palce! ;-)

Úplne tak dobry nemaj, pred mes. sem si natajnaka koupil velkou sondu na noxe, x krat jsem ho nabijel doma a nevsimla. Pak jsem ji to prasknul, to bylo keců jak utrácim, atd. :-D
Hale normálně ho objednej na me, zbytek mech na me ;-)

Gassidy, díky. Jinak dej si pozor na zlatou horečku, každej jsme ji již prodělali :-D Hlavně odhodlání, těšim se na tvůj první příspěvek ;-) :-)

Pěknej gold, počasí super, závidím :-). Snad jim předpověď na neděli vyjde a taky si spravím chuť a potrénuju na Kestřany. Koukam na tu XP pánev a nevypadá špatně, mohla by i splňovat pravidla WGA, bohužel mám stejný problém jako Jiva, doma by to asi neklaplo, už teď budu muset rýžovat asi 10 let abych zaplatil vybavení :-) . Průměr 50 už je docela mazec, mám skoro stejně velkého číňana plecháče a to už je kolo jak od vozu.
Koubelec - koukni na Garrett Super Sluice, velká, dobře se držící a odolná pánev. Pánví mám víc, ale tuhle používám nejčastěji a nejradši.

Garett panve špatný nemaj, ale co se týče našich podmínek, včetně mikro prachu, tak podle mě jednoznačně estwing. Skladba pastí, včetně těch malejch je prostě skvělá, snese i hrubší zacházení, i rychlosti stáčení se nebojim. U garetta bych se už bál.

Estwing nemám, ale mám tu 15" od Minelabu a ta má prakticky stejný drážky. Osobně jí věřím míň a jsem s ní pomalejší než se Super Sluice co má dvě hluboký drážky. Je to o tom co komu vyhovuje, s číňanem se peru dodnes.

Angelf děkuju za tipa teď sem si to přečetl ale ráno sem si odklepl xp set karma na seznámení a začátek to asi bude ok už sem na naší otavu a její přítoky natěšenej. Ještě jednou děkuju za tipa

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru