Tak zase au

Dneska když jsem se vrátil domů z práce tak mě vítal mokrej pes.To bylo určitě znamení.Tak jsem musel taky do vody.Už mě to přestává "bavit".Poslední dobou na hledání furt samí zlato.Ten Číňan jsem prej já.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (3 názory) zizka: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, : Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, kamenozrout: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Tak zase au
Tak zase au
Tak zase au
Tak zase au
Tak zase au
Tak zase au
Tak zase au
Tak zase au

Okolnosti nálezu

Lokalita:Jihočeský kraj
Stav půdy:Mokrá
Použitý detektor:Pánev,síto,lopata
17 hlasů
17 hlasů
zobrazeno:
1993x,
komentářů:
16,
nálezce:
jiva jiva Twitter
vyfotografováno:
7. května 2020,
vloženo:
7. května 2020

Komentáře

Nedá a nedá si pokoj 😉.. super práce 👍🏻

Tý vago asi by mě umrzli hnáty. :-O :-D ;-)

Nebud už trapnej a dej sem rovnou celou cihlu az to roztavis :-D :-D :-D

Děkuji kolegové ;-)Gassidy-je to studený jenom chvíli.Doma dáš panáka(i víc) a jseš zdravej a náš dobrou imunitu :-Dloner-Dal jsem si tu práci a spočítal za jak dlouho ti tu tedy odprezentuji tu cihlu.Dejme tomu že pokaždý si odnesu 0,05g a zlatá cihla váží cca 12,5 kg.Je to pěkných 2 500 000 návštěv u vody.To asi tu cihlu odložíme na další životy :-DJinak jsem tam dodal i foto s měřítkem ať se pokocháte tou největší zlatinou :-DTo jsem si říkal hned že tahle lopata na pánev byla nějaká těžká :-D :-D

Tak se nezdržuj a hledej :-D

Ten "číňan na rýžovišti" pobavil ;-) ...

Tohle by moje záda nevydržela. Obdivuji tvoji houževnatost. Viděli jste ta videa ze země neomezených možností? Dovedete si představit hledat detektorem na takovém místě? To by byla teprve horečka. A takových videí jsou mraky. Sedněte a mrkejte.

https://www.youtube.com/watch?v=usxxDD6Qhxw

Tomu videu se snad nedá ani věřit! Takový hroudy. Z toho nemůže mít ani radost 😂... Jivo, tak držím palce, ať se povede nějaký větší nuget. Nebo je tohle téměř maximum a větší u nás najít nejde?

Jiva jseš vytrvalej a hlavně šikovnej. Zkus to vzít proti proudu mohly by se zvětšovat. Mně pánve pomalu reznou v koutě.

Jak se leskne😯😯💰💰💰💰💰

Mildes já nám Bechtěreva takže bolest zad znám moc dobře a proto se musím furt hejbat.Ty videa z Ruska jsem viděl už před lety ale nic mi to neříká a ani tomu moc nevěřím.Navíc i jiná videa ze zahraničí ti moc nepomůžou v zdokonalení se.Je to prostě jiná zem,jiné zlato,jiné podmínky ;-)Timbooktwo-tohle je běžná velikost.Větší samozřejmě jsou ;-)ale musíš hledat a vědět kam na ně.Waffen-Když jedu proti proudu tak tam většinou i spím.Tam sou místa kde větší jsou ale třeba dva dny na to místo nenarazíš.Rejžuju většinu roku jen kolem komína ;-)Pěkný vzorky mám ale i někde tam od tebe z okolí.

To jiva: video jsem dal k dobru jen tak pro zajímavost. Spíše by mě zajímalo,zda se i u mě v okolí nějaké zlato ve vodě nachází. Vím o jedné říčce na kterou se chystám podívat, ale bez nářadí, protože žádné nemám a musí se to i umět. Název by tomu napovídal. Údajně je na našem území takových míst hodně. Tak ti přeju jen "houšť a větší kapky". Ať se daří.

Mildes-většinou to co potřebuješ na zažátek najdeš doma.Nemusí si hned jeden kupovat pánve.Stačí ti jakákoliv miska/pánev,a sítko třeba na špagety.To na první zlatinky úplně stačí.Když budeš mít tmavou podložku pod květináč tak je potom i líp uvidíš.Je třeba zkoušet každou říčku i potok.Protože to může být kdekoliv.A zrovna dobrá místa ti nikdo neporadí ty si musíš najít sám ;-)

Když to umíš tak uděláš akorát víc pánví za stejnej čas a proto je toho víc.Když jsem začínal tak mi pánev trvalá snad půl hodiny a ještě sem jsem se půl hodiny kochal a půl hodiny dočišťoval těch 5 teček.Teď už je to rutina.

Ze sítkem na špagety, leda na klondyke :-D :-D Že neuhodnu kde si byl 8-) Pěkný, já už se nějakej čas dokopávam vymect pavučiny z pánve :-)

Ale mohli by jsme někdy dát závod na hodinku, což? 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru