Top Protektorát

Nejde o nic zvláštního, ale věřím, že mi dáte za pravdu, že tento parádní stav katalog obohatí:) Taky udělala větší radost, než kdejaké obyč AG, co jsem se jich nakopal a samé mrtvoly:)

Údaje o minci

Identifikovaná mince: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) – 1 Koruna (č. 1174) Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) 1 Koruna

Názory uživatelů

Průměr: 23,0 mm
Území ražby: České území (1 názor)
Panovník:
Rok ražby:
Nominál: 1 Koruna (1 názor)
Materiál: Zinek (Zn) (1 názor)
Č. mince: Protektorát Čechy a Morava (1939–1945) – 1 Koruna (č. 1174) (1 názor) tombutt: 1174

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

Top Protektorát
Top Protektorát
Top Protektorát
Top Protektorát

Okolnosti nálezu

Lokalita:Praha
Stav půdy:Vlhká
Hloubka nálezu:15 cm
Použitý detektor:GM 4 Pro
9 hlasů
9 hlasů
zobrazeno:
1192x,
komentářů:
20,
nálezce:
tombutt tombutt
vyfotografováno:
15. června 2020,
vloženo:
16. června 2020

Komentáře

Fešanda a v Praze, jo? Na louce? Parádní stav 👍

Loučka hned za Prahou:) a díky:)

Tak to je pecka, já zatím z louky mince jen napůl mrtvolky, ať se daří krajané👍

V tomhle stavu ze země fakt nářez. 👍

Hezká ale chtělo by to foto po očištění, pak bys viděl ten rozdíl. Mě se stane, že po opláchnutí vodou se ten stav u těchto zinkovejch mincí zhorší. Takže bych chtěl vidět, jak by vypadala ta tvoje;-) ;-) :-D :-)

Zrovna jsem si říkál, že bych ji moc nečistil, tyhle mrchy se pak jakoby "drolí" - ale každopádně grats, vypadá úžasně 8-) ...

Přesně, drolí se ;-)

Je parádní👍 mám podobnej, jen se nesmí umýt ve vodě, ale rovnou do olivového oleje a max. mosazným kartáčekem. ;-)

Právě si myslím, že bych ho ani nečistil:) jinak souhlasím s Vopičákem

No nevím, na něco co se drolí, mosaznej kartáček?

Ale na zinek to funguje, jinak bych to nepsal.

za tu dobu co si se sral s příspěvkem bys našel takovejch hrst. nechápu že todle má tolik komentářů a příspěvek od Terky dva :-O

No říkají o mně, že mám kouzlo osobnosti, tak to funguje asi i virtuálně a lidi to sem táhne. Jinak rád jsem se s tím sral, dle mého tu zas tolik protektorátních korun v tomto stavu není:) jinak mrknu na příspěvek od Terky, ať to pípá:)

To Tomfzr, nechápu proč ta kritika? Jsem si nevšiml že by jsi měl na svým profilu nějakou pěknou minci, jéé sorry ty tam nemáš žádnou, tak místo toho aby jsi se s..l se svýma hejtama, běž ukázat jakej si borec a běž nakopat tu hrst krásnejch mincí. A aukro na nás nezkoušej :-D

To Zudrman, neříkám že ne, jen to nechápu. To jako jen tak lehce pod vodou, nebo jak? ;-)

Aha, oliváč a vodu vůbec, nějak jsem překouk řádek. Zkusím a díky za rady. ;-)

;-)

Tombutt-nemyslel jsem to zle.máš jí pěknou,to ano. Teajay- vážně myslíš že má každej potřebu zveřejnovat kdeco?? až s klackem nachodíš alespon pár let tak takovouto minci nebudeš řešit.

Tomfzr, promiň ale vyznělo to zle. To že nemám nachozíno několik let v tomto případě vůbec nic neznamená a já tady nezveřejňuju kdejaký lobogo, pokud ti jde o tohle. Na LP jsi 4 roky a máš tu 13 artefaktů? Poslední vložený před půl rokem? A to jako kritizuješ ostatní proč? Narozdíl od tebe já tady za 4 měsíce jedu větší bomby než ty za 4 roky ;-) , takže na mně působíš jen jako provokatér a to ubohej. A žádný tvoje keci mně nepřesvědčí o opaku :-P , lidí jako ty tady nemaj vůbec co dělat, bejt admin dám ti ban.

teda,ted jsi mi to nandal ;-) to si vždy od začátečníka mile rád poslechnu. Jak jsem psal,né každej má potřebu tady vše zveřejnovat, což ty asi nechápeš a soudíš mě podle počtu příspěvků. Takže si Teajay jed ty svý "bomby" a jestli ti to vadí tak napiš adminovi at mě zabanuje. nálezci jsem chtěl jen říct že takovejch mincí padne jěště spousta a až se s klackem trochu vyběhá tak se tomu akorát zasmějě.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru