Totenkopfring

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Prsteny (3 názory), S lebkou (1 názor) cobasico: Prsteny, Master2: Prsteny, Petros77: Prsteny, Cartman: S lebkou

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Totenkopfring
Totenkopfring
Totenkopfring
Totenkopfring
9 hlasů
9 hlasů
zobrazeno:
1623x,
komentářů:
7,
nálezce:
Cartman Cartman
vyfotografováno:
9. ledna 2019,
vloženo:
11. ledna 2019

Komentáře

Díky. Jak jsem už párkrát psal, tak všechno nejsou jen moje nálezy. Je tu i pár výměn a nákupů. Ale drtivá většina je vlastních nálezů - cca 15 let práce :) Tenhle prstýnek je zrovna můj, ale to už tak 10 let zpátky. Ještě mám co posílat, když bude zájem, budu to valit dál.

"Val"! :-D

Zájem jistě bude Oboustranný , a proto to budeš valit dál :-D.... Hezký prsten gratuluji..... Taky sem kopl jednu kantynu, je jich hodně druhů......

pokial nalez,pekne, ale fotky total umele,hnusne bez vaznosti k nalezu,fuj

Metalfans to by mě zajímalo, jak taková fotka s vážností vypadá:-D No, třeba taky jednou přispěješ, abychom věděli. Cartman má prezentace hodně dobrý, parádně nafocený, očištěný a ošetřený nálezy. A to nejsem válkař, takže ta hlavní hodnota mi uniká. Ale kdyby se takhle prezentovali všichni, tak by byl katalog jedna báseň, vážně :-D ;-)

Argill: Díky! Jsem rád, že se Ti moje příspěvky líbí. Vím, že některý fotku jsou trošku horší kvality, ale snažím se aby bylo co nejvíc vidět. Snad se to daří :-)

;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru