Vojenská Legitimace

Vojenská legitimace generála Otakara Zahálky... Zajímavostí je vlastnoruční podpis generála Luži.

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Osobní doklady (3 názory), Československo (1 názor), Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty (1 názor) Peters1: Československo, Najduvse: Osobní doklady, GATTO: Osobní doklady, Franz1983: Pohledy, fotografie, spisy, dokumenty, Luk: Osobní doklady

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Vojenská Legitimace
Vojenská Legitimace
Vojenská Legitimace
Vojenská Legitimace
Vojenská Legitimace
16 hlasů
16 hlasů
zobrazeno:
2083x,
komentářů:
15,
nálezce:
Peters1 Peters1
vyfotografováno:
18. ledna 2021,
vloženo:
18. ledna 2021

Komentáře

Kdyby to dnes viděl... :-/ Super příspěvek. :-)

Jediný co můžeme dělat je udržovat odkaz,... Alespoň to něco málo o:-)

Super. Uplně mi běhá mráz po zádech. Kalich 100% souhlas.

Nerad bych zabředával do vážnějších konverzací tipu kovid. Každopádně ať je to jak je to, odserou to zase jenom obyčejný lidi.

Mášto v úžasným stavu,jsou to i když někdy smutné události,ale zároveň fascinující záležitosti. Po chvilkách se stejnými věcmi po prabábi prohrabuji, např.moje profilová fotka je prababičky srejček ,po kterém mám rodoví list , šavlový bodák, zákopák ,a spoustu fotek,dokumentů,třeba ze stavby domu,dluhová knížka jak i zaválky spláceli ,no spouta věcí které nechci aby byli zapomenuty. Ale zevšeho nejhorší je že vidíte zaco naši předci bojovali a pokládali životy a teď se děje pravý opak. Až se vším v klidu proberu a nějakým způsobem uspořádám ,tak něčím rád přispěji.

Pajle tak tak..... My máme 20 šanonů dědových pamětí a úvah...Probíráme to od roku 2012 a pořád zjišťujeme nová fakta... Už víme o generálově "třetí" tabatěrce... teď ji budu vkládat..

Maš hodně práce a dáváš dohromady kus hystorie. Zaplaťpánbůh že vaše rodina vše zachovala, někdy to končí zapomněním,nebo nezájmem a následnou likvidací. Držím pěsti.

Peters fakt super👍

Chybělo málo a skončilo to v kontejneru :,-(

Peters1 .,tak to bylo štěstí, :-O o:-)
kalich ., megnet a do rybníka. :-D
Ano spousta věcí jsou už fuč.. v některých případech se nedivím, zbavit se věcí které mi připomínají zlé a špatné časy..

Teď jsi jim dal dobrej typ :-D :-D :-D
Každá doba si žádala své.

Kousek odnás od vsi je při silnici je rybník a jako hošani sme odtama vytahovali pistolky a nosili pánovi ktéry nám vždycky dal, na zmrzlinu limo,. . . .

👍👍👍

Peters1, je skvělé, že se podařilo dokumenty a věci po dědovi zachránit. Vím, že byl velitelem Vojenské akademie v Hranicích. Nevím, jestli to víte, ale přímo v kasárnách v Hranicích vzniklo muzeum. Pokud byste měli zájem některé materiály poskytnout, byli bychom rádi.

Zuzko díky, víme o tň a jsme již ve spojení,..Bohužel naši návštěvu přerušila současná krize o:-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru