Artefakt

24cm

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Renesanční zbraně (1 názor), Hřeb polních bran (1 názor), Úderné zbraně (1 názor)
Jogr: Hřeb polních bran, : Úderné zbraně, Surmajka: Renesanční zbraně, Hlas admina (?)

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Artefakt
Artefakt
Artefakt
10 hlasů
10 hlasů
zobrazeno:
2434x,
komentářů:
13,
nálezce:
TienYtong TienYtong
vyfotografováno:
15. října 2017,
vloženo:
15. října 2017

Komentáře

To oboje na hornický moc nevypadá. ;-)

Hřeb zemědělských bran

Fotky jako FIK :-D

Zase super fotky od super odborníka a tohle není hornická záležitost. Toto bude nejspíš opravdu bojová věc. To ovšem neznamená že ji nenosil horník :-D :-D :-D :-D :-D

Samozřejmě, že je to ze zemědělských bran, to je tady zase samej odborník na bojové nástroje :-D :-D :-D

Tak tohle je nepochybně bojové kladivo!!!/titulek je cílenou nadsázkou pro místní odborné -vševědy- /.
A řadit to do zemědělství je fakt ukázka diletantství!

Můj děda měl jedno pořekadlo: "Vždy se vyhni splašenému koni, beranovi se skloněnou hlavou a blbcovi" Díky za to že jsem ho mohl pochopit. Vrátil jsem se na Lovce pokladů abych pomohl řešit problém s tím jak se tu špatně určuje, musím říct že se tímto přidávám k Husitovi. Bez pochyb je to ze zemědělských bran mladší doby kamenné, stejně tak jako je hornické želízko bojovým kladivem, takže TienYtong sláva diletantům a gratulace těm co mají smysl pro humor. TienYtong díky takovým jako jsi ty to tu je takové, právě ti co si stojí za neobhajitelným názorem zavinili že odešli a nebo mlčí nejlepší určovatelé. Jak píšeš tento artefakt je nadepsán s cílenou nadsázkou odborným vševědům, musím říct že to píšeš sám sobě - smutné. Na to aby jsi tyto fotky a další použil v článku jak jsem navrhoval, kde zhodnotíš oba artefakty a napíšeš důvod proč hornické želízko není hornickým želízkem, ale bojovým kladivem nemáš koule.

Tak chtěl jste vidět ode mě bojové kladivo/ dalo to práci si je zapůjčit,ale povedlo se!/-máte ho!!! Vyjádřete se k artefaktu,máte-li co. Co to je tedy dle vás???
A mě pane laskavě neobviňujte ,že jsem tady něco zavinil!! To si opravdu vyprošuju! Unfair jednání.

Co má tento artefakt společného s tím hornickým želízkem které je od Vás určeno jako bojové kladivo kde je vidět podobnost? V té špici? Gratuluji, pak každý krumpáč je bojová záležitost. A ano jste jeden z lidí co za to můžou, neumíte přiznat chybu ani pod tíhou názorů lidí kteří ví o čem mluví a to i znaleckého posudku. Děláte blbce z nás nebo ze sebe? Kdo se tady chová unfair? Kdo sem dává tento artefakt s cíleným posměchem těm co vědí o čem mluví? Chce se to trochu nad sebou zamyslet.

Předměty jsem zde vystavil na vaše posměšky,že jsem to v životě neviděl-vlastně nic! Ani zobák ani želízko.Diskuzi jsem vedl slušně,předmět mi hlavně nečinil problém vročit do udané doby.Vaše narážky na třeba nalezené recentní víčko vzhledem k lokalitě -unfair byly! Argumenty jsem taky nějaké uvedl-byly shledány za nerelevantní.Nic nenadělám.Muzejník ovšem předmět alespoň bez narážek na nějaká víčka a spol. do dané epochy vročil.
O tom předmětu jsem tak byl přesvědčen,že se o danou věc jedná.Je tam sice s zmíněno -velmi pravděpodobně- ale budu to respektovat.
Vy se taky pane zamyslete,jak diskuzi pak následně nevybíravě vedete.Nesmí se vám nikdy ani slušně odporovat.

Zdravím všechny přítomné. Ač jsem se zařekl, že budu přispívat jen zcela minimálně, z toho důvodu, abych se vyhnul podobným vysilujícím diskusím, jako je bezpochyby tato, všetečnost mi v tomto případě nedá, neboť tento artefakt spatřuji navýsost zajímavým. Dle mého názoru se jedná o velmi zajímavý exemplář bojového kladiva ze století 17.tého, a to zřejmě uherské nebo polské provenience. ;-)

Ono by se ušetřilo dost slov, kdyby jsi sem pověsil fotku z nadhledu, nebo podhledu, místo kreací kompozice se stínohrou, aby byla patrná díra pro toporo, která se dá z fotek tušit až při bližším zkoumání... :,-(

Opravdu by si zaslouzila lepsi foto,je to paradicka :-O
Jinak ja osobne jsem dost vznetlivej clovek,ale nedela mi problem priznat chybu
V tomto pripade nedokazu rict,ale neprijde mi to jako hornak,,
To lemovani kolem otvoru by asi tezko bylo u nejakeho obycejneho hor.kladiva
Jsem rad ze je tu Hogofogo,aspon on ma jeste ty nervy tady obcas hodit koment

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru