Že by ametyst?

Zdravím, při včerejších odpočinkových toulkách mě na cestě přes zaseté pole kromě pár hliněných střepů praštil do oka také tento velice nápadný kamínek. Kameny nesbírám a nevyznám se v nich, tenhle se mi ale moc líbí. Mohlo by jít o ametyst?

Kategorie artefaktu

Identifikovaná kategorie:
Názory uživatelů: Minerály (3 názory), Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy (1 názor) cobasico: Minerály, Singer: Minerály, Makoves: Přírodní zlato-zlatinky-polodrahokamy, Hehous: Minerály

Přihlaste se a pomozte určit tento nález.

Fotografie

Že by ametyst?
Že by ametyst?
Že by ametyst?
Že by ametyst?
Že by ametyst?
Že by ametyst?
10 hlasů
10 hlasů
zobrazeno:
1582x,
komentářů:
8,
nálezce:
Tomas192 Tomas192
vyfotografováno:
28. dubna 2021,
vloženo:
28. dubna 2021

Komentáře

Ano, krásný krystal :-)

Paráda, moc hezký, za palec.

Parádní krystal ametystu ;-)

áno, taky hojně relaxuju na zasetém poli, občas i s KTM exc - ta zelená fakt uklidňuje

Luke: Pochybuju, že "člověk", kterej se chodí procházet do zasetýho pole, nepřijde mu to divný a pro jistotu se tím ještě pochlubí na netu, pochopí co jsi napsal.. My taky zemědělčíme. Děláme rostlinnou i živočišnou a můžu říct, že mě málo co nasere tak, jako když vidím, že nám někdo šlape v obilí, ideálně celá rodina i se psem. Bohužel máme jedno pole přímo u cyklostezky, takže o tyhle natvrdlejší občany není nouze. Že nám choděj místní krást kukuřici, s tím už jsme se smířili, ale pejskaři a hledači jsou opravdu na přesdržku a smířit se s tím nedá. Je to úplně jinej level debility. Snad za to autorovi těch pár střepů a kamínek stál ;-)

Na zasetý pole kopat nechodím. A kdyby tam byla asfaltová cyklostezka, určitě bych šel po ní :-) Za ten kamínek a střepy mi to úplně nestálo, ale ten výhled.. 8-)

Když to není ještě zelený, tak není problém po tom chodit a koukat, ale nekopat.
Není co zkazit.
Chodit v zeleným je na přesdržku.

Cartman - úplně s Tebou soucítím, tá představa je hrozná......co nutí lidi šrákat na zasetém či vzrostlém?? - jediné co mě napadá je, že jsou jenom hloupí a na tyto plochy chodí pro to, bo netuší, že by se to nemělo - nevěřím, že by tam někdo vlezl a při tom věděl, že je to špatná činnost, takže kdyby's tam na nějakého hledače kopajícímu na Tvém zeleném naběhl a pro změnu nakopal do hader jemu, koukal by na Tebe zděšeně a nevěděl by, proč ta konfrontace

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru