Zikmund Lucemburský

Dobrý den,
rád bych vás poprosil o hodnotu této mince.

Předem děkuji

Údaje o minci

Identifikovaná mince: Zikmund Lucemburský (1387–1437) – 1 Forint (č. 2645) Zikmund Lucemburský (1387–1437) 1 Forint

Názory uživatelů

Průměr: 20,0 mm
Území ražby: České území (1 názor)
Panovník: Zikmund Lucemburský (1387–1437) (5 názorů)
Rok ražby:
Nominál: 1 Dukát (4 názory)
Materiál: Zlato (Au) (1 názor), Billon (Cu+Ag) (1 názor)
Č. mince: Zikmund Lucemburský (1387–1437) – 1 Forint (č. 2645) (3 názory) Blazej: 2645, Hrady: 2645, Vrky_cz: 2645

Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.

Fotografie

Zikmund Lucemburský
Zikmund Lucemburský
12 hlasů
12 hlasů
zobrazeno:
2769x,
komentářů:
15,
nálezce:
Jakub12345 Jakub12345
vyfotografováno:
19. prosince 2018,
vloženo:
1. ledna 2019

Komentáře

Tady se s mincemi nekšeftuje.K tomu jsou určeny numismatici.

Ten člověk chce znát jen orientačně cenu mince, určitě už má dost kamarádů, co ji od něj chtějí - třeba i výměnou, myslím, že na jeho otázce není nic špatného. Mne by to taky zajímalo a to jsem nikdy nic neprodal.

Hodnotu nevím, ale je pěkná ;-)

orientačně https://www.numisbids.com/n.php?p=sale&sid=2001

Na aukcích bych ho viděl tak za 7.000 -11.000 Kč. ;-)

ale to sis mohl najit také sam,že?? :-D :-D :-D

Měla by to být ražba z let 1387-1401. Ve štítku orlice.
Prodávala se zde:
http://www.nume.cz/salova-aukce/dukat-brno-70-87

Tady prodávali z mincovny Košice tenýž - https://filatelie-klim.com/cz/detail/zikmund-1387-1437-dukat-b-l-kosice-re_nu615 Zkus se optat tam. ...

Jestli někdo prodává nebo ne, je to podle mě jeho věc.Bohužel bez peněz se žít nedá :-(Ale jestli jsi ho kopnul,tak mě by hodně u srdce bolelo se ho zbavit.Tak nějak mám ke svým nálezům citový vztah a může jít třeba i o bezcenný knoflík.Natož takové krásné umělecké dílo v podobě zlaté mince co máš Ty.Ale,jak říkám každého věc :-)Jinak parádní nález ;-)

Zeronico - zde si dovolím Vás opravit. Máte pravdu, že je každého věc, zda si nález nechá nebo ho prodá. Ale to není podstatou problému, ke kterému se vyjadřujete. Podstatou je účel tohoto webu a účelem tohoto webu určitě není nacenění nálezu přispěvovatelů. Proto sem tento příspěvek z mého pohledu nepatří a upřímně mě osobně, ale věřím že i spoustu ostatních, takovéto příspěvky štvou. Nerad bych, aby se tento web změnil v nějakou burzu či šmelinu.

Tvl a. pak se divime ze chteji zakazat hledani...kdyz kazdej druhej kseftuje s nalezy...jelikoz je cena vic nez 5K a prokazali by ti ze to neni dědictví...muzu ti naparit okradani statu...rozprodavani statniho majetku...atd..atd... :-(

To AshtaR. Pokud někdo chce nálezy prodávat,tak ani já,ani Ty stím tady na webu nic neuděláme.To,že se zeptal na cenu ještě neznamená že ho prodává.Strach o to,že se tento web stane burzou nebo spojkou pro šmelinu mít nemusíš.Takový jedinci používají jiné weby.A věř,že já mezi ně nepatřil,nepatřím a patřit nebudu. ;-)

Kucí aspoň tady se nehádejme.. Pravda je, že si to mohl najít na netu sám, taky je pravda, že nikdo z nás neví, jestli to fakt chce prodat. Šlus. Za mne jen čirá gratulace k parádnímu kousku. 8-)

Zeronico - určitě s tím nic neuděláme, to je pravda. Ale nemusíme to podporovat. Můžeme to bojkotovat tím, že takové příspěvky budeme úplně ignorovat. Nebudeme nikomu urřovat ani cenu ani samotný nález. Mě konkrétně tyhle příspěvky úplně vytáčí - toho člověka nezajímá ani co to je, jen za kolik to prodá. A to prostě nemám rád a úplně bych to bojkotoval.

Nález super ;-) palec nahoru, přístup hroznej :-( palec dolů

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru