2 Krone

Dnes jsem dostal nádherný dárek od kamaráda. Parádní koňskou falérku ve tvaru koně, která se mi společně s darmovisem léta úspěšně vyhýbá a tuto překrásnou dvoukorunu o které jsem mnohokrát tajně snil. Koníčkovi dnes nepřály světelné podmínky pro focení, toho tedy vložím jindy.
Kamaráde, ještě jednou moc děkuji!

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František Josef I. (1848–1916) – 2 Krone (2 Koruna) (č. 433) František Josef I. (1848–1916) 2 Krone (2 Koruna)

Ansichten der Benutzer

Durchschnitt: 28,0 mm
Gewicht: 10,00 g
Gebiet der Prägung: Rakousko (1 Meinung)
Landesherr: František Josef I. (1848–1916) (1 Meinung)
Prägungsjahr: 1912 (1 Meinung)
Nominal: 2 Krone (2 Koruna) (1 Meinung)
Material: Stříbro (Ag) (1 Meinung)
Nr. der Münze: František Josef I. (1848–1916) – 2 Krone (2 Koruna) (č. 433) (1 Meinung) Argill: 433

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

2 Krone
2 Krone
2 Krone
2 Krone
2 Krone
2 Krone
30 Stimmen
30 Stimmen
angezeigt:
1208x,
Kommentare:
21,
Finder:
Argill Argill
Fotografiert:
der 11. Januar 2021,
Eingefügt:
der 26. Juli 2021

Kommentare

:-O fešanda

🤤 Gratulace 👍

Nádherná práce 8-) :-O :-) Paleček 👍👍👍😎

Povedený kamarád, gratulace k takovému muži! ;-)

fajnová ;-)

Parádní, těch moc není ;-)

Dostat jí je super, ale kopnout...je strašná prda...věř mi. :-D ;-)

Moc pěkná, taky chci :-D

Krásná má i po bocích čitelný písmo taky se cení

posílám palčáka :-)

Moc pěkná 👍😊 a gratulace k takovému kamaradovi 😊

Krasavice ;-) :-)

Moc pěkný kousek stříbra.

Dvě kačky?.. Tak ty taky nemám.
Moc pěkný kamaráde :-) ;-)

mistře Argille, ty Vaše fotky jsou ozdobou zdejších stránek, vždy v náhledu všechny ostatní obrázky ze stránky zastíní a přesvítí, no a samosebou i každá Vámi nafocená věc dostane úplně jiný rozměr, život té šedi vdechnete
- a za Vaši profesionalitu hovoří i fakt, že nerozdělujete obecný kov od zlata a drahého kamení, vše pod jednou kvalitou vyhotoveno
- tu krásný příklad s tím "neuspěchaným koníkem"
- kdo by tohle řešil a čekal na příznivé podmínky??
- příteli Argille, jsem fandou Vašeho umění a pevně věřím, že nás tu budete po dlouhá léta oblažovati svým umem, jako i nálezy Vašimi a sem tam i nějakým tím dárkem ;-) :-)

Lukegoss: Díky za krásná slova, příteli! Času a prostoru se snažím dát stejnou měrou všemu, co fotím. Samozřejmě některé mince a artefakty si zasluhují více pozornosti, než jiné. Například tato dvoukoruna je skvost plný titěrných, uměleckých detailů. Nafotil jsem asi 150 fotek a pak vybíral těchto šest. To u rozjeté plomby, ušmudlané mince, nebo zničeného knoflíku vážně nedělám.
Včera bylo většinou zataženo, což je téměř ideální na focení stříbra, zatímco bronzový koník se v takových podmínkách stává černou siluetou bez detailů. To raději počkám na vhodné světlo, protože i za tak obyčejnou věcí, jakou je ozdoba na koňský postroj stojí člověk, který koníka navrhoval, kreslil, každý detail důkladně promýšlel a konečný návrh dával ke schválení. Slévač a cizelér se jistě nejednou ocitli ve slepé uličce tehdejších technologií, ale museli si poradit, návrhu dostáli a prokázali tak své mistrovství. Takže já, který s tím mám nejméně práce Vás o to všechno nepřipravím jen proto, že musím honem rychle něco fláknout na lovce. ;-)
Pěkná fotka si žádá mnoho času a trpělivosti. Pro každého to není, ale já se budu snažit i nadále!
Díky přátelé! :-)

Argill - opravdu vzdy krásně zpracovano, 👍👍👍😊
ja tu trpelivost nemam...😁

mistře, koukám, že Vy to máte hodně jinak, jak běžný zdejší příspěvkář, 150 fotek, to je už pořádná špóna!!
- a se mi líbí, že uvažujete "do hloubky", ale umělci to tak prostě mají..... ;-) :-)

Ano, dvoukorunou jsem překonal i tohoto antoniniána s "pouhými" 109 snímky: www.lovecpokladu.cz/artefakty/nalez/pecunia-roma-258342/
Ještě, že už se nefotí na film :-D
Než jsem nafotil, vybral a upravil bylo půl dne pryč. Proto už nepeskuji zdejší vkladatele, protože takovou investici si v dnešní, kvaltující době může dovolit málokdo. Nicméně dobrých výsledků se dá dosáhnout i v krátkém čase. 20 minut na focení by se dalo utrhnout i z nabitého dne ;-)

;-) ;-) ;-) ;-) Pravdu máš příteli :-) slušná fotka se nechá pořídit i v kratší době než je půl den 8-) taky vybírám cca z 30-40 snímků a taky někdy nevyberu nic :,-( :,-( :,-( ale je pravda že Tvoje k dokonalosti dovedené prezentace asi nikdo ještě v dlouhé době nepřekoná. ;-) ;-) ;-)

Nazdar kamaráde! Díky za pěkná slova! Ono těch borců s perfektní prezentací je tady víc, namátkou třeba Namor, Zudrman, Petroff, Hehous, Cobra, Petrha, Jaro11, taky nějakej Bonsai a mnoho dalších... A na samotném vrcholu se sluní Angel ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben